PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Chciałabym,żebyście napisali mi który odcinek z pierwszej serii Tajemnic Smallville podobał Wam się najbardziej i dlaczego :] Ciekawa jestem ;P I dziękuję z góry tym,którzy odpowiedzą na to pytanko.Pozdrawiam wszystkich :D

ocenił(a) serial na 8
CiasteczkOwy_Potwor

Ciężko wybrać dla mnie najlepszy odcinek. No ale po wielkich znojach wybieram 1x01 "Pilot". To jednak najlepszy odcinek według mnie. Clark dowiaduje się prawdy o sobie, początek przyjaźni Lexa z Kentem, Clark szuka celu i przeznaczenia. Odcinek jest poprostu świetny. Zdradza dużo o Lexie, Lanie, Kenatach.

Tak od siebie dodam:

2 miejsce -- 1x16 "Stray" - Ryana zawsze bedę lubiał.
3 miejsce ---1x12 "Leech" -- Odebranie mocy Clarkowi przez Erica -- Clark poznaje jak to jest być zwykłym człowiekiem.
4 miejsce ---1x15 "Nicodemus" -- luzackie zachowania ludzi i ta Lana .... ech :-)
5 miejsce --- 1x04 "X-Ray" -- lubię odcinki gdy Clark coś odkrywa.

ocenił(a) serial na 8
CiasteczkOwy_Potwor

Ciężko wybrać dla mnie najlepszy odcinek. No ale po wielkich znojach wybieram 1x01 "Pilot". To jednak najlepszy odcinek według mnie. Clark dowiaduje się prawdy o sobie, początek przyjaźni Lexa z Kentem, Clark szuka celu i przeznaczenia. Odcinek jest poprostu świetny. Zdradza dużo o Lexie, Lanie, Kenatach.

Tak od siebie dodam:

2 miejsce -- 1x16 "Stray" - Ryana zawsze bedę lubiał.
3 miejsce ---1x12 "Leech" -- Odebranie mocy Clarkowi przez Erica -- Clark poznaje jak to jest być zwykłym człowiekiem.
4 miejsce ---1x15 "Nicodemus" -- luzackie zachowania ludzi i ta Lana .... ech :-)
5 miejsce --- 1x04 "X-Ray" -- lubię odcinki gdy Clark coś odkrywa.

ocenił(a) serial na 10
CiasteczkOwy_Potwor

Odcine 1x01 Pilot, bo gdyby nie było tego odcinku nie bylo by Smallville :) a tak poważnie to bardzo podoba mi sięrozmowa Marthy Kent z małą Laną i to co spotkało państwa Kent w drodze na farme. Co prawda deszcz mteoryto wyglada lepiej w 4 serii ale odcinek pilotowy jest moim ulubionym