Dziwię się tak wysokiej obecnie nocie - pierwsze sezony ogląda się przyjemnie, ale tak od 5tego sezonu wzwyż wieje po prostu nudą bo cały czas powielany jest ten sam schemat - w dodatku scenarzyści wymyślają coraz to głupsze pomysły by Clark miał kłopoty - zamiast wysilić się trochę nad scenariuszem, bohaterzy serialu dokonują po prostu dziwnych, nie życiowych wyborów, żeby fabuła się kleiła - wyraźna oznaka, że może już czas pozwolić Smallville'owi odejść.
7 sezon powinien być ostatnim. Bo nawet wspaniały "Bizarro", czy też "Kara" to ciągle za mało by mówić o nim dobry. Kolejne odcinki to zapychacze, nudne, głupie i zupełnie nie potrzebne. Czas spojrzeć prawdzie w oczy... Smallville musi się skończyć póki jeszcze nie sięgnęło dna.
Nie wypada się nie zgodzić. Bardzo lubie Smallville, ale wszystko musi się kiedyś skończyć, tak więc niech to wszystko jakoś ładnie skleją do kupy i zakończą na 7-ym sezonie.
jeszcze kilka miesięcy temu broniłem smallville i uważalem go za świetny serial, ale naprawdę 7 sezon okazał sie tak kiepski, że ja - fan smallville od samego początku - przestałem oglądać ten serial :(
no cóż, zdarza się,
gdyby 7 sezon był fajny - oglądałbym dalej
ale to nuda nuda i naciąganie ............
Czy bedzie 7 czy 8 sezon i tak bedziemy go ogladac, ale czy bedziemy dumni oj tego nie wiem. No ale fakt mogliby zrobic 6 sezonow wartkich pelnych akcji i mowic o niedosycie niz 8 rozwkleklych i jak juz ti ktos powiedzial zapychaczy hehe.
8 sezon zejdzie na psy. Bez Lexa to będziemy całe 45 minut oglądać Clarka i Lanę razem. Oczywiście znajdą się osoby, które będą ślepo zapatrzeni w serial i choćby nawet co się nie stało to i tak będą mu przyklaskiwać. No cóż nie moja sprawa. Oczywiście znajdą się osoby, którym bedzie się serial naprawdę podobał. Ale ja czuję, że popularność bez Lexa spadnie i to poważnie. Wiele osób uwielbia Michaela i nie widzi serialu bez niego. Dla wielu to on jest głównym bohaterem serialu.
Prawda jest taka że serial naprawdę wymiata , może jestem ślepo zapatrzony , ale dla mnie w 7 sezonie są perełki (bizarro,kara) a jeżeli mowa o "zapychaczach" to i w nich znajdują się elementy dla których warto poświęcić 45 minut.