PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36410
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Ale super Tajemnice Smallville to jeden z moich ulubionych filmów , zachęcam wszystkich do oglądania. A wiecie co za utwory są grane w tym serialu???

patiskeyt

Ta ale wszystko było bardzo pezrwidywalne że Cloe nie zginie:)a Lana ma nowego chłopaka i niech tak zostanie:) a Clark będzie z Lois Laine

sara137

No hej to też raczej przewidywalne skoro w serialu powrót supermana clark i lois są razem, a mogłoby być ciekawie gdyby dla odmiany dali parę Clark i Lana, czy zawsze musi być tak w dalszej części.

ocenił(a) serial na 5
izusia22

Ja juz oglądalam prawie cały 4 sezon i powiem jedno nic nie jest takie przewidywalne :)

patiskeyt

Tak to fantastycznie że pokazują nowy sezon.Tylko dlaczego tak późno??
I ciekawi mnie ten znak, który pojawił się na plecach Lany, podotknięciu tego "obrazu", no jak tobaczyłam "to" to stwierdziłam że kobieta pokazana na tym"obrazie" jest bardo do Lany podobna oczywiście mówuie tu o podobiźmie.

użytkownik usunięty
Ann260

Zauwazyliscie ze bylo juz sporo watkow gdzie pokazywane byly kobiety spokrewnione z Lana albo podobne do niej. I ja wole juz Clark Lois bo ja on jest z Lana to tak niemrawo jest, sa nudni razem, juz lepiej by wygladal nawet z Cloe. Super mnie zszokowalo to ze Lois to kuzynka Cloe...

W sumie w filmach o supermanie i w serialu nowe przygody supermana Clark byl zakochany w Lois, ale ten serial niekoniecznie sie tak musi skonczyc bo w koncu scenarzysci nie trzymaja sie kurczowo komiksu bo tam poznali sie juz w pracy w gazecie, a tutaj jednak inaczej jest

Happily_ever_after

Mam nadzieję, że serial nas zaskoczy jeszcze nie jednym. Mi wczorajszy odcinek przypadł do gustu i był naprawdę świetny - 4 seria zaczyna się dobrze.

Informacja ,że Lois to kuzynka Chloe Była już w 3 serii w odciku Delete (zaraz po zwolnieniu Chloe z Daily Planet

ocenił(a) serial na 10
krzysiek209

Też się cieszę, że wreszcie doczekaliśmy się nowych odcinków:)
http://smallville.aeri.pl/ na tej stronie znajdziedzie wszystkie utwory, które pojawiają się w TS oraz wiele ciekawych informacji. POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
Allison

Serial jest swietny. Mam wszystkie serie i je z wielka przyjemnoscia obejrzalem :) Jak cos to GG 3778352

ocenił(a) serial na 8
kajko_3

Od siebie dodam

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?opisy_odcinkow

Polecam.

MackKL

"Też się cieszę, że wreszcie doczekaliśmy się nowych odcinków:) "
nie chce gasic Waszej radosci, ale w lipcu TVN wyswietli 4 odcinki, a w sierpniu "az" 1, szkoda slow na poczynania tej stacji

Happily_ever_after

Ktos moze nagrywa te odcinki (wersja na kompa) ??? Bo dzisiejszy przegapilem :(