Jestem po 9 sezonie(ściągam z neta) i nie mogę się doczekać co dalej?Czy pojawi sie Lex,Czy Zod już został na dobre pokonany?Co dalej ze strażnicą i ligą no i Clarkiem,bo ta rana zadana przez Zoda wyglądała na poważną no i może w końcu zobaczymy Supermana latającego?10 i zarazem ostatni sezon bodajrze 24 września.Pozdro
Oj tak, kompletnie nie wiadomo jak to się wszystko teraz ułoży w 10 sezonie.;) Kto, co i kiedy się pojawi.;) Również czekam z niecierpliwością...trzeba czekać.;) Na szczęście pod koniec lipca będzie pierwszy zwiastun i czegoś na pewno będzie można się z niego dowiedzieć.;) Oby tylko jakość była znośna.;) Chociaż taka jak w zeszłym roku.;)
Jak dla mnie to Zod był świetny. Jadna z najlepszych postaci 8 i 9 sezonu, szkoda by było gdyby nie pojawił się w 10 zwłaszcza że uśmiercili Tess - kobietę której sukinsynstwo wręcz biło z twarzy, z tego jej spojrzenia wkur..onego kota xD Nie ma co dużo się rozpisywać producenci Smallville pokazali prawdziwą klasę w ostatnich dwóch sezonach, sezonach w których fabuła krąży coraz bliżej Supermana. Chociaż jeszcze nikt nie powiedział że ten koleś w czarnym płaszczu to " Człowiek Ze Stali ", bohaterowie ciągle używają określenia The Blur - Smuga, większość scen rozgrywa się w przyjemnych nowoczesnych ciemnościach, to chyba każdy widz wie że odchodzi stare - nowe Smallville po to by ustępić miejsca Supermanowi. Zastanawiam się tylko jak rozwiążą problem obciachowego kostiumu Supermana bo w komiksach to hmm wszystko ładnie i pięknie wygląda, ale w filmach to żenada na całego, a i Toma W. jakoś nie widze w obcisłym trekocie...
A ja wręcz przeciwnie. Myślę, że TW wyglądałby dobrze jako superman. Kostium jest w porządku. Nie wiem czemu wszyscy się go czepiają....przez majtasy??? Moim zdaniem to i tak głównie kwestia dobrego wykonania tego uniformu.;) Ten z "Powrotu" był zdecydowanie za obcisły.;)
ehm, Zod był od 9, i nie wiadomo czy Tess nie będzie żyła, (motyw baby, która robiła na drutach, dowiedziawszy się o zgonie, weszła do pokoju w którym Tess leżała ;)) To mogła być biała królowa, biorąc pod uwagę posturę, ale nie wiadomo ;]