PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Odcinek mi się podobał. Oddech przedstawiony prawidłowo, ale zauważcie gdyby nie ten katarek, to Clarkie nawet nie zdałby sobie sprawy, że coś takiego posiada. Ciekawe, trochę to zagmatwane... w jaki sposób Clark zachorował? Przecież choćby złapał wirusa w PZ, po odzyskaniu mocy choroba nie miałaby racji bytu , dziwne no ale jakoś musieli to pokazać heheheh. Pozatym Clark zmęczony...też dziwne, pobiera moc ze słońca.. no ale pracował w nocy..... to wiele moze wyjaśniać, zużył dużo energii, złapała go choroba i kichnał... no jakoś można to przyjąć w ostateczności. Pozatym fajnie w końcu zobaczyć Olivera. Ciekawe jak to będzie z mrożącym oddechem, bo narazie ma tylko podmuch. No zobaczymy. Podobała mi się ta scena z Lexem i kamerami --"Ja tak żyję"-- co prawda wyłączył kamerę u Lany ale za niedługo będzie: albo akceptujesz albo do widzenia. Ciekawi mnie zachowanie Lionela. Czy wrócił na Dark side? Czy tylko kocha nadal Lexa i boi się o niego. No i wreszcie pierwszy krok Lois w stronę dziennikarstwa--duże brawa. Clark wyraźnie się ucieszył z nowej mocy. Odcinek oceniam na 4/6. Nie był fenomenem ale miło się oglądało.

MackKL

uwazam ze najzabawniejsza scena tego odcinka jest jak CK mowi do Chloe "sensację dnia" : "kichnąłem: :D

krzysiek209

No wiesz, a jak ma odkryc jakas moc jak nie przezprzypadek ? Inaczej co moze ty jestes niesmiertelny ale przezprzypadek sie dowiesz jak wyjdziez calo z opresji rozumiesz ?. No ale tak tylko pisze. Szkoda ze zadko uzywa tej mocy ostatnio. !