PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Jak myślicie kto umrze w 100 odcinku. Wybór jest mały. mogą to tylko być Jonathan Kent albo Lana Lang. Wydaje mi się, że to będzie Jonathanm, ale z Laną też się chyba coś staje, ponieważ Clark zdradza jej swój sekret. A w dalszych odcinkach nie ma o niej słowa. Napewno nie zginie Chloe ponieważ występuje w dalszych odcinkach.
Pozdro

ocenił(a) serial na 10
domanski15

nie, to przeciez logiczne ze umrze Lana. Wtedy Clark (pozniej, juz jako Superman, w filmie) bedzie mogl sie zakochac w Lois Lane (ktora pojawia sie chyba w czwartej serii) kiedy beda juz razem pracowc w Daily Planet... Kurcze, nie ogladaliscie swego czasu serialu na tvn lub chocby filmu?

ocenił(a) serial na 8
majka_

przeciesz z serialu o supermenie wynika ze Lana żyje

ocenił(a) serial na 10
Bene

nie z tego serialu, kiedys na tvn (powiedzmy 5-6 lat temu) lecial serial, nie pamietam jak sie nazywal, ale pewnie Superman, i tam wyraznie byla Lois Lane, a nie Lana... Dlatego Lana musi umrzec:). Bo przeciaz teraz Clark kocha ja bardzo wiec ciezko sobie wyobrazic sytuacje w ktorej zmienily by sie jego uczucia, jedynym wyjsciem jest smierc Lany.

majka_

No bez przesady, on sie odkocha czy cos a czy twoja pierwsza milosc umarla czy jak ??

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

Przeciez Clark (przedstawiony jako postac na wskros dobra, idealna wrecz) nie odkocha sie od tak w dziewczynie o ktorej marzy od zawsze (chocby dlatego ze zachwialoby to jego wizerunkiem...), dlatego wydaje mi sie, ze to wlasnie Lana umrze

majka_

No bez przesady meczennika z niego nie robmy. uznajmy ze jest normalnymn astolatkiem o dosc dlugim awodzie milosnym i tyle. Przejdzie mu jak kazdemu innemu wkoncu juz tam mial pare innych lasek tyz. :)

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

to by bylo zbyt latwe, poza tym kto inny mialby zginac? Bez kazdej innej osoby nie byloby tak dramatycznie.. Bo zastanowmy sie: jesli umarlby Pete, to zostalaby Chloe (coby pocieszac Clarka), jesli matka, to bylby ojciec i na odwrot.. tylko Lana pozostawilaby prawdziwa pustke po ktorej nikt nie umialby mu pomoc (dopiero pozniej Lois..)

ocenił(a) serial na 8
majka_

majka chodzi ci o Nowe Przygody Supermana
czy o inny serial jesli tak to o jaki bo w przygodach była Lana (pojawiła sie w jedym z odcinków i była cała i zdrowa)

Bene

Lana nie umrze!!!!!!!!!!!!( przeczytajcie http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=60,64,0,0,1,0)!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [www.kryptonleague.com.p...]

ocenił(a) serial na 7
Goku

Właściwie to ciężko powiedziec kto powinien umrzeć żeby było to zgodne z historią:
1) Lana nie powinna bo widziałem kiedyś odcinek animowany gdzie Clark jest już z Lois w Metropolis i Lana pojawia się cała i zdrowa
2) Nie powinien to też być Jonathan (mimo że już jest killym ale w Smallville wszystko jest możliwe) bo w komiksie też żyją sobie sielankowo z Marthą
3) Inna sparwa kiedy Jonatan w pierwszym filmie kinowym ze ŚP. Ch. Reevem też umiera juz na początku

ciekawi mnie jak będzie tym razem.