PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

Od tego wtorku TVN zmienił czas serialu na 23.15! Uważam,że jest to przesada! Dlatego działajmy razem,aby dali go o innej porze! Ja już zaczęłam,licze na Was o to namiary-) widzowie@tvn.pl
tel. (22) 8566161

krolowa_ciszy

zgadzm sie z toba. Sama nie wiem co teraz zrobic- w środe mam na 7.10 do szkoly i nie bede mogla juz odlądać "Tajemnic". Napisalam juz do tvnu ale pewnie nic sobie z tego nie zrobia!!!

ocenił(a) serial na 8
Lilach

Jeżeli macie jakąś możliwość nagrania sobie na Video to nagrywajcie albo poproscie kolegów/ koleżanki co mają Video aby wam nagrywały..

Co do TVN zawsze miał nas w d.... ma nas i będzie nas miał... Serial dla młodzieży o takiej porze.... no poprostu szok.

krolowa_ciszy

Zgadzam się z Wami. Niestety - magda m jest chyba bardziej oglądywalnym serialem więc szans nie mamy zbyt wielkich. Napisałem do Nich jednak propozycję żeby chociaż zmienić dzień emisji Tajemnic nie zmieniając godziny bo chyba magda m nie jest puszczana 7 dni w tygodniu. Może się mylę (nie czytałem info co i jak z tą magda m - głupią francą.

ocenił(a) serial na 7
kacu80

Ja też się przyłączę. Co prawda moje zjęcia w środy zaczynają sie przed 10.00 jednak tez uważam że emisja po godzinie 23.15 to całkowita przesada. Co oni sobie myślą??!!! Dawno nie napaliłem się na żaden serial (zapewne razem ze mną całe rzesze fanó Smallville w Polsce a tutaj panowie z TVN-u postanowili przedtem zaserwować hiper-ultra-super-niepyrzewidy wlaną-mega produkcję prosto z ich stajni o perypetiach równie giga-mega-poskiej gwiazdy( bez urazy dla panny Brodzik i jej fanów) żeby Tajemnice oglądali chyba tylko emeryci i Elitarne Oddziały Mocherowych Beretów. Ludzie, przecież oni własnie chcą zabić kurę co ma złote jaja!! A przecież to połowa 3 serii!! Jak tak dalej pójdzie to ludzie przestaną oglądac a TVN wycofa emisjię...Trzeba cos z tym zrobic a ja nie zamierzam z tym siedzieć.

krolowa_ciszy

Mnie równiez nie podoba się nowa godzina emisji. Zamiast świetnego Smallville będą puszczać jakąś głupia Magdę M której powtórki są w niedziele po południu, a Smallville nie ma w ogóle! :/

ocenił(a) serial na 10
krolowa_ciszy

napewno idzie coś zrobić, żeby chociaż przesuneli na 22.00 to jeszcze by mogło być, ale o 23.15 to przsada. a może jakaś petycja, wysłama mailem??
co wy na to ??

krolowa_ciszy

ja tez juz napisałem do TVN chociaz nie wiem czy to mialo jakis sens bo mi w mailu jest stwierdzenie w stylu jak mozna pozadny serial SF zastapic taka miernota dla zdepresjonowanych kobitek

krolowa_ciszy

Niestety maile tu nic nie pomogą :| Napisalam do nich juz dawno-zero odzewu. Teraz proponuję dzwonić- im więcej ich zbombardujemy telefonami to może wreszcie się ruszą!

ocenił(a) serial na 10
krolowa_ciszy

Masz absolutną racje co do Smallville i TVN trzeba coś z tym zrobić bo to naprawde swietny serial a nawet powturek nie puszczą człowiekowi :(

krolowa_ciszy

Kurde ;/ Niepotrzebnie to zmieniali;/ Tvn chociarz niech to przesunie na inny dzień o normalnej porze !! POZDRo

ocenił(a) serial na 10
krolowa_ciszy

Zgadzam sie z tobą i w pełni popieram ale co mozemy zrobic aby zmienic czas transmisji :( ?! pewnie w tvn nie wypuści nawet 4 serii serialu a to moim zdaniem aktualnie najlepszy serial SF jaki mozna oglądać Pozdrawiam /wielki fan Smallville

ocenił(a) serial na 7
krolowa_ciszy

ha ha.bardzo mi przykro,ze wam ta pora nie pasuje.
ale dla mnie jest swietna.
a rano i tak musze wstac.

ocenił(a) serial na 7
krolowa_ciszy

Tak przez przypadek znalazłem na wikipedii taką ciekawostkę:"Według badań firmy AGB Nielsen Media Research każdy odcinek pierwszego i drugiego sezonu nadawany w TVN oglądało średnio od miliona do półtora miliona polskich widzów. Jednak to trzecia seria jest najchętniej oglądana - prawie każdy jej odcinek gromadzi ponad dwumilionową widownię, z czego największą (jak do tej pory) miał epizod czwarty z 24 stycznia 2006 r. - oglądało go 2 593 028 ludzi." - niech TVN bierze pod uwagę ilość widownii hehe:)

Scarface

A ciul wie co oni tak naprawde biora pod uwage przesuwajac kupujac seriale i wogole, ale zenada jest wtedy gdy wiecznie kupuja lub emituja filmy fabularne, ktore wszyscy juz widzieli, ile mozna to ogladac, to nie jak serial ze mozna wielokrotnie :)

ocenił(a) serial na 8
Remington_Steele

Dokładnie a zwłaszcza jak się dany film ma od 5 lat nagrany na VHS hehe.

TVN po raz kolejny udowodnił nam że ma gdzieś statystyki oglądalności oraz popularność serialu.... no cóż w końcu żyjemy w Polsce a nie w USA. Cieszmy się że chociaż wykupił ten sezon :-)

MackKL

Sa wszystkiego plusy gdybym zyl w USA bym zwariowal, przeciez tam leci tyle seriali a tyle ja lubie nie liczac Smallville. Moze i sa przerwy ale to i tak musialbym miec pelno magnetowidow i wszystkiego zeby nadazyc, a tak wpolsce spokojnie mozna nadazyc za wszystkim bo przychodzi w opoznieniu hahaha

użytkownik usunięty
krolowa_ciszy

Zgadzam się, TVN dał ciała jak zwykle. Oby zaczęła emitować Tajemnice Smallville jakaś inna polska tv.

krolowa_ciszy

O ile się nie mylę to sezony 3i 4 są już w Polsce na DVD (niecałe 400zł i są wasze:P). Zostaje jeszcze P2P ;)
Ja z TVN-em doałem sobie spokój.
Zresztą w piątym sezonie serial zaczą schodzić na psy więc nie polecam :/

krolowa_ciszy

Mnie też nie podoba się ta zmiana. ledwo wytrzymuję do 23.15.
Jeśli ktoś zdecyduje sie stworzyć jakąś petycje do TVN to niech zamieści tu linka. Narazie to pozostała mi droga mailowa i telefoniczna.
Pozdrawiam fanów tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
mangosia85

Chyba tylko w Polsce może być taka sytuacja, że serial dla dorosłych pokazują wcześniej niż serial dla młodzieży (Magda M. jest z pewnością adresowana do starszej widowni niż Smallville). Nie mam problemów z wytrzymywaniem do północy, ale pięc godzin snu to trochę mało. Zresztą jak już tak późno puszczają to mogliby chociaż mniej reklam dać, a tu nic.

ocenił(a) serial na 8
Roy_v_beck

Tak... tylko w Polsce niestety (rolling eyes) Możliwe, że za niedługo poleci jeszcze raz 3 sezon tym razem na TVN 7. Możliwe, że puszczą go w przyzwoitej porze. Ale to tylko moje domysły...