Skonczylam ogladac 7 sezon w tv i jestem bardzo ciekawa co stanie sie z Lana i Clarkiem ? to pytanie do tych ktorzy ogladali smallville do 9 sezonu :) moze mi ktos napisac z kim będzie Clark ?
i jeszcze jakby ktoś powiedział mi jak to było z Lexem i Lana ? oni byli razem? bo za bardzo nie orientuje sie w tych poczatkowych odc. dzieki z gory :)
Otóż Ewelo 129. Jak zapewne zauważyłaś, w Smallville występuje postać Lois Lane. I Lois Lane, tak samo jak w innych produkcjach o supermanie, w Smallville również jest najtrwalszą i najprawdziwszą miłością Clarka Kenta. Czyli odpowiadając krótko, Clark chcąc nie chcąc kończy u boku Lois Lane.;)
Clark i Lana spotkają się jeszcze raz w 8 sezonie ( moim zdaniem kompletnie niepotrzebnie.;) ) ale dzieją się tam z nimi takie rzeczy, że nie będę o nich pisał, bo i tak moje palce nie chciałyby opisywać czegoś takiego.;)
Odnośnie Lexa i Lany to tak, byli razem w 6 sezonie. Charakter Lexa i chorobliwa chciwość, sprawiły, że związek ten nie trwał zbyt długo. Był on jednak ważny dla serialu, ponieważ stanowił jeden z ostatnich stopni, do stania się Lexa tym, kim jest w 7 sezonie.;) Także odejście Lany jeszcze bardziej pogorszyło jego charakter.;)
Chyba nie jest aż tak pokręcone, tylko ja jakoś tak dziwnie pogmatwałem się w swojej odpowiedzi.;) Sorry, czasem nie udaje mi się odpowiadać zwięźle.;) Generalnie Lex spreparował ciążę Lany i gdy tylko się o tym dowiedziała, wszystko straciło sens i go zostawiła, mówiąc przy okazji kilka dosadnych, nieprzyjemnych dla łysola słów.;) On ją nawet uderzył w twarz wtedy, w ogóle przekreślił swoje szanse.;)
to tak to wszystko wygląda :) a może wiesz czy 9 sezon bd emitowany na tvn ? bo obecnie rozpoczela sie esmija 8
Uderzył ją z desperacji oczywiście, gdy już wiedział, że nic ją nie powstrzyma przed wyjazdem.;)
Jeżeli zaś chodzi o 9 i 10 sezon, to myślę, że wyemitują go w TVN. Skoro wyemitowali ( przyp.;) ) 8 serii Smallville, to czemu już nie wszystkie?;) Natomiast nie ma jeszcze oficjalnej informacji kiedy taka emisja miałaby nastąpić. Czy jeszcze w wakacje, czy może dopiero od września o 23:00, czy może za rok, albo dwa ( Bo i takie przerwy ponoć w emisji bywały.;) ) Wiadomo, że ma być teraz 8 do końca wyemitowany, ale kiedy dokładnie następne, to nie.;) Być może zaraz po 8...okaże się.;)