PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36410
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

witam. mam pytanko wlasnie ogladam na tvn 4sezon smallville i jestem ciekawa co sie stanie z Jasonem Teagueem na koncu sezonu.bo o ile mi wiadomo Jensen Ackles nie bedzie juz w nast.czesciach. prosze o odpowiedz podrawiam wszystkich:)

ocenił(a) serial na 10
olka1989

UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER---------UWAGA SPOILER--------UWAGA SPOILER

SZCZERZE, TO POLECAM OBEJRZEC SOBIE TO SAMEMU NIZ CZYTAC TO CO SIE STANIE W POZNIEJSZYCH ODCINKACH, NO ALE JAK CHCESZ!!

GOŚĆ ZGINIE, PRAWDE MÓWIĄC NIE PAMIETAM KTO ZADA OSTATNI CIOS, BO CHYBA DWA RAZY BEDZIE POKAZANA JAK GO KTOS ZABIJA!! ALE O ILE PAMIETAM ZABIJE GO LEX -STRZELI MU W KLATKE PIERSIOWĄ,A TEN SPADNIE ZE SKARPY!! ALE NAPEWNO ZGINIE I DLATEGO NIE BEDZIE GO W NASTENEJ CZESCI!!

ocenił(a) serial na 8
michael_84

Tak ale nie przez to zginie Jason.

gdyż .... SPOILER

Jason przeżyje upadek i bedzie terroryzował Jonathana i Marthę bronią pytając Clarka i kamienie, a potem zginie zabity meteorytem który spadnie na dom Kentów.

ocenił(a) serial na 8
MackKL

Pozatym

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=53,182,0,0,1,0

ocenił(a) serial na 10
MackKL

dokladnie tak!! Rzeczywiscie tak bylo, ogladalem ten sezon z dwa lata temu, dlatego nie bylem pewny!!

michael_84

dzieki wielkie za odpowiedz chcialm sie dowiedziec wczesniej bo nie wiadomo czy tvn bedzie emitowal ten sezon do konca a bylam ciekawa :)wiem ze lepiej obejrzec samemu ale po niektorych wpisach to wiem co sie stanie juz w 5i6sezonie hehhehehe jeszcze raz dzieki wam za informacje pozdrawiam:)