PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36453
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

co was pogielo??? wszyscy chca sprzedawac "Smallville"??? naprawdde nie ma nic ciekawszego do pisania na tym forum?!
ja wlasnie dzisiaj ogladalam pierwszy odcinek jakiegos sezonu.. hmm.. hmm ciekawe co to... w kazdym badz razie.. dziwne bylo.. ale moze byc :)

Ona

Hehe zgadzam sie z Toba... az szkoda to czytac :P Widze ze masz niezle zakrecenie z tymi sezonami Smallville :)
Pozdrawiam!

skibson

heh ogladam co leci w tv... a to, ze jest po angielsku to rzeczywiscie troche trudno mi sie polapac:P

użytkownik usunięty
Ona

ja też nie rozumiem, i nie rozumiem jak można kupować, jak można tak szybko z neta ściągnąć. Teraz mam nowy program, o wiele lepszy niż te wszystkie torrenty, ściąga sie wszytko syzbko i jest dużo :D

Menphis ♂ co to za program ?? No i dajcie spokoj fani zawsze beda gadac o ulubionym serialu i nie przegadacie ich a polecam sie zle o nich nie wypowiadac w koncu kazdy ma swoje jakies odchyly heheh

użytkownik usunięty
Remington_Steele

program to BearShare, coś jak kaza ale o wiele lepsze, prosty w obsłudze i nie trzeba się męczyć z portami (np. u mnie emule nie działa) no i szybko ściąga :)

co do gadania o serialach, ja sie tam nikogo nie czepia, sam lubie porozmawiaać i wymienić opinie :)

To o Smallville juz opinie znam a jakies inne seriale ??

użytkownik usunięty
Remington_Steele

zapraszam na moją stronę www.yeah.go.pl w dziale telewizja, kiedyś, we wakacje, dawno :P storzyłem z nudów małe dzialiki o moich ulubionych serialach :P