co was pogielo??? wszyscy chca sprzedawac "Smallville"??? naprawdde nie ma nic ciekawszego do pisania na tym forum?!
ja wlasnie dzisiaj ogladalam pierwszy odcinek jakiegos sezonu.. hmm.. hmm ciekawe co to... w kazdym badz razie.. dziwne bylo.. ale moze byc :)
Hehe zgadzam sie z Toba... az szkoda to czytac :P Widze ze masz niezle zakrecenie z tymi sezonami Smallville :)
Pozdrawiam!
heh ogladam co leci w tv... a to, ze jest po angielsku to rzeczywiscie troche trudno mi sie polapac:P
ja też nie rozumiem, i nie rozumiem jak można kupować, jak można tak szybko z neta ściągnąć. Teraz mam nowy program, o wiele lepszy niż te wszystkie torrenty, ściąga sie wszytko syzbko i jest dużo :D
Menphis ♂ co to za program ?? No i dajcie spokoj fani zawsze beda gadac o ulubionym serialu i nie przegadacie ich a polecam sie zle o nich nie wypowiadac w koncu kazdy ma swoje jakies odchyly heheh
program to BearShare, coś jak kaza ale o wiele lepsze, prosty w obsłudze i nie trzeba się męczyć z portami (np. u mnie emule nie działa) no i szybko ściąga :)
co do gadania o serialach, ja sie tam nikogo nie czepia, sam lubie porozmawiaać i wymienić opinie :)