PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36410
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

niezla rama jest z tego serialu, LOL...............

ocenił(a) serial na 8
jakotako

Ramę to ja mam w rowerze i jak narazie dobrze się trzyma.

A teraz może napiszesz w naszym języku co ci się w serialu nie podoba, tak byśmy my-- prości ludzie mogli to zrozumieć... (rolling eyes)

ocenił(a) serial na 3
MackKL

dobry tekst kolego z ta rama, grat, musimy zostac kolegami... a w serialu nie podoba mi sie wszystko, beznadziejne efekty i gra aktorska, schematyczny scenariusz, przewidywalnosc, brak klimatu jakiegokolwiek i tresci jakiejkolwiek...

jakotako

Z klimatem sie nie zgodze i z efetami, oczywiscie nie sa to na miare gwiezdnych Wojen ale na serial sa ppozadne i maja swoj wklad w serial. Ze nie jest to jakas tam bajka napakowana gadzetami i dziwnymi efektami !!!

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

kolega poprostu woli teletubisie i mode na sukces !!

ocenił(a) serial na 8
michael_84

" beznadziejne efekty i gra aktorska, schematyczny scenariusz, przewidywalnosc, brak klimatu jakiegokolwiek i tresci jakiejkolwiek..."

Uważam, że efekty są rewelacyjne jak na taki serial. Gra aktorska? Jeżeli chodzi o Lanę tak, ale zarówno Rosenbaun jak i Welling dobrze się sprawują.

Klimat? Jest!! przecież wystarczy obejrzeć serial od 1 sezonu do końca a klimacik zmienia się diametralnie, mamy tutaj przeznaczenie bohatera, kilka jego rozterek, trudności okresu młodzieńczego, a potem jest już komiksowo, mrocznie i kosmicznie. Nie brakuje symboli eSa, przesłań, podtekstów do mitologi Supermana.

ocenił(a) serial na 3
jakotako

po prostu interesuje mnie co ludzie widza w tym serialu...
bo ja obejrzalem kilka epizodow i nic mnie tu nie rusza, efekty wywoluja u mnie smiech, fabula to jest na kolanie pisana, ile lat macie ludzie ze to wam sie podoba? jesli -nascie to ok, bo to film dla tej grupy docelowej, ale znam pare osob w wieku lat 2x, ktorzy to chwala...

ocenił(a) serial na 8
jakotako

"po prostu interesuje mnie co ludzie widza w tym serialu..."

Ja już napisałem.

"bo ja obejrzalem kilka epizodow i nic mnie tu nie rusza,"

No nic twoje zdanie i masz do tego prawo. Nie mam zamiaru do niczego cię zmuszać.

"efekty wywoluja u mnie smiech,"

Polecam obejrzeć starego Superboy'a, świetne efekty, Polecam.

"ile lat macie ludzie ze to wam sie podoba?"

A wspólnego do jasnej cholery ma z tym wiek? W kij ludzi kreskówki ogląda w starszymn wieku, czyta komiksy i co są debilami od razu? - Bez sensu w ogóle wypowiedz...

"jesli -nascie to ok, bo to film dla tej grupy docelowej, ale znam pare osob w wieku lat 2x, ktorzy to chwala..."

A ja znam w kij osób, którzy swoją "dorosłościa" już pod mostem jabcoka piją (rolling eyes)

MackKL

No to teraz pojechałeś z tym wiekiem i grupą docelową, to takjakbyś swojej babci powiedzial że jest.. bo ogląda telenowele.

Każdy ma swoje zdanie (bez obrazy za babcie) powiedzieć że serial lest kiepski warto mowić po kilku odcinkach ??? Hmm no to trudno kazdy moze miec lepszy gorszy odcinek, a i kazdy ma swoj gust.

No i lepiej zapytac co kto mysli na temat serialu ipodac neutralnie co ci sie w serialu nie podoba anie tak ze jest do ...... itp.

Fan nie zdzierży złego słowa na temat swojego serialu !!!!

ocenił(a) serial na 5
Remington_Steele

Tym użytkownikiem prosze się nie przejmować. Na całym forum FilmWebowym pisze straszne głupoty, szkoda waszego czasu na polemikę z nim.

ocenił(a) serial na 8
Grifter

Jakoś mnie to nie dziwi. Ostatnio jakaś plaga panuje na filmwebie. Ze świecą szukać ludzi, którzy potrafią swoją krytyke podeprzeć rozsądnymi argumentami, oraz napisać swoje zdanie nie ładując wszystkich co nie myślą tak samo do jednego wora... :-)

użytkownik usunięty
jakotako

,,jak na swoj gatunek - 3/10,,

O Przyjacielach to samo napisales. Ciekawy jestem, ile takich samych komentarzy zamiesciles i jakie filmy czy seriale oceniles magiczna
liczba 3.

ocenił(a) serial na 10
jakotako

Jak na swój gatunek, posłużyłeś się bardzo dobrymi argumentami. LOL

Szajba

na forum innych seriali i filmow piszesz zawsze to samo, wiec nie zasmiecach go swoim wywodem