gdy w wejściówce zabrakło nazwiska Kristin Kreuk. Tak nie mi się Lana nie podobała
Dokładnie, Lana to najbardziej wkur******* postać. Ja dopiero jestem w 3 sezonie więc muszę się jeszcze z nią trochę pomęczyć, a kiedy dokładnie znika z serialu ?
W ostatnim odcinku (bodajże 22) 6 sezonu ginie wsiadając do samochodu który wybucha zaraz potem... ;) właśnie sobie go obejrzałem, ale kto to wie czy nie wróci.. Lana to szmata była po prostu ;f
ten odcinek gdzie lana zostaje wysadzona w powietrze nie jest jej ostatnim :) później w serialu pokazane jest że ona podstawiła swojego klona którego wyprodukował lex(w sumie zrobiła to żeby wsadzili lexa do więziania). Jej ostatnim odcinkiem w serialu o ile dobrze pamiętam(a mam calą serie na kompie) to w tym kiedy przyjmuje energie zielonego kryptonitu na dachu Daily planet i od tej pory Klark nie może sie do niej zbliżać. Po tym odcinku chyba więcej już jej nie widziałem
najgorsza jest w sumie od 6 sezonu i poziom irytacji tej postaci wzrasta jest po prostu nie do wytrzymania ..momenty kiedy jej nie ma sa najlepsze ;)
dokładnie! Jak zobaczyłam Michaela Rosembauma w roli Lexa to aż skakałam z radości i jeszcze na dodatek brak Kristin... Jupijej!
kiedy (spojler) Lana na dobre znika, to zaraz po niej Lex również - umiera, szkoda, bo zawsze kojarzyłem go jako głównego wroga Kenta/Ela. A teraz?
no cóż:( Ale w sumie rozumiem aktora, bo ile można grać tą samą postac? To było 7 lat