juz mi sie nudzi ten serial. kiedys naprawde go lubialam...a teraz... mam juz dosc! grrrrrrrrrrrrr
To nie oglądaj ..... chyba proste (rolling eyes).... i po co ten zbędny temat (szok)
Nudzi ci się powiadasz.W tej sprawie popieram Macka(i nie tylko z tego powodu;)).Ale wiesz akurat zaczął ci się nudzic,kiedy robi się naprawdę ciekawie.A 4 sezon jest miodzio-dużo bardziej mroczny i w ogóle.Ale cóż.Jakbym miał oglądac tylko jeden odcinek na tydzień i bez przerwy o nim pamiętac,to mi też by się znudził.Lepiej miec wszystkie i oglądac kiedy się chce:).A wcale tak drogo to nie wychodzi...A pomyśl że do 4 sezonu to dojdziemy z TVN gdzieś w maju/czerwcu.Przecież tak się nie da oglądac.Gdyby puszczali go chociaż 2-3 razy w tygodniu.Ale takto znowu musieliby powtarzac odcinki,bo twórcy nie nadążaliby z kręceniem.Takie błędne koło,że tak powiem...
jakby puszczali raz lub dwa razy w tygodniu to by bylo okey... ale leci codziennie... na poczatku nie moglam sie od tego oderwac.. a teraz... az za duzo... wczoraj to jednak przesadzili... od chyba 9 - 22 lecialo "Smallville" bez przerwy.. heh.. myslalam, ze zwariuje.. moja siora ogladala.... i dlatego cos mnie naszlo do zaczecia tego tematu:P ciekawa bylam, czy ktos mysli podobnie.....:P
a co do nowego sezonu.. to nawet okey.. jak nie zapomne to w czwartki ogladam... chociaz coraz bardziej nieprawdopodobne rzeczy sie tam dzieja i chyba w ten sposob ten serial traci dla mnie swoja magicznosc....
Powiem tak lubie ogladac kilkanascie odcinkow naraz ale w TV to gdyby bylo kilkarazy to jamusialbym zrezygnowac zpracy i wogole. I tak wszyscy mi marudza ze za duzo ogladam. A nagrywanie wiecznie to tez niezbyt dobry pomysl sa inne seriale a i tak czasu malo. No ale mogliby zrobic specjalne wieczorki typu sobota od 21. do 01. kilka odcinkow naraz maratony dla fanow itp. Albo lepiej ogladac smallville w kinie kilka odcinkow bylbym za !!!!!!!!!!!!!!!
Ja powiem tak... Zgadzam się z założycielką tematu!! Też ten serial lubiłem (mam 3 sezony na płytach), ale teraz mam go dosyć. Zwłaszcza 5tego sezonu! Ile można te miłosne pierdoły Clarka i Lany ogladać :/ Może kiedyś wróce wspomnieniami i obejrze ponownie.
ciesze sie, ze ktos mysli podobnie;) thx Skiba...
wiem, ze pewnie wielu sie z nami nie zgadza.. ale przeciez mamy prawo myslec inaczej.. a w ogole moze dopiero wiekszosc z was jest w tej poczatkowej fazie ogladania.. kiedy po prostu ten serial zachwyca.. moze dopiero z czasem zacznie wam sie wydac, ze ta magiczosc konczy swoj zywot.....
pozdrawiam...
Mi tam się serial nie podoba bo prostu nie trafia w moje gusta ale bardzo podoba mi się ta piosenka z reklamy serialu wie ktoś z was może jak ona się nazywa?
REMY ZERO - SAVE ME - do ściągniecia na http://www.tajemnicesmallville.za.pl [www.tajemnicesmallville ...] w dziale download.
Dla mnie 5 sezon jest najmoczniejszym i jak naraznie najlepszym sezonem. Pierwszy w porównaniu z nim podobny był do telenoweli z elementami fantastyki a pojawiające się co odcinek nowe dziwolongi były nudne. Teraz serial ma klimat.
Jedyne z czym się z wami zgodze to że powinni już sobie darować związek Kenta z Laną bo przez 5 sezonów to zdecydowanie za długo (robi się druga moda na sukces).
Niem moge się połączyć z tą stroną mógłbyś mi ją na e-maila przesłać bardzo bym był Ci wdzięczny mój e-mail: rimmi87@vp.pl