Odcinek wydał mi się troche dziwny, chociaż poziom 33.1 był już wspomniany w IV sezonie w odcinku "Pech" . Zastanawia mnie tylko jedno .... kim jest tajemniczy Obcy, który załatwił kolejnego Zonera.
BTW : Policja w odcinku pracuje na medal :D CK wchodzi sobie po miejscu przestępstwa jak gdyby nigdy nic
Cytat:
Zastanawia mnie tylko jedno .... kim jest tajemniczy Obcy, który załatwił kolejnego Zonera.
Człowieku spoilerów nie czytasz?
http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?spoilery
Tym obcym był Martian Manhunter (czyli ostatni Marsjanin) kolejny Superbohater, który jeszcze wystąpi w Smallville.
Więcej o nim tutaj:
http://www.starnet-database.com/dbase_deo/profiles/mmanhunter/manhunter.html
Rrzeczywiście zapomniałem o tym . Kiedy pisałem tamten post byłem trochę rozkojarzony. Tylko jak tak dalej będą sprowadzać postaci z innych komiksów o superbohaterach to w końcu CK spotka Żółwie Ninja :D
BTW : skoro w Lidze Sprawiedliwości wracają znajomi Clarka z poprzednich sezonów to dlaczego nic nie słychać o Perrym White'cie?? Wystąpił bodajże w jednym z odcinków 2 serii i miał napisać artykuł o Luthorach i od tej pory się nie pokazał ani razu. Był bardzo znanym dziennikarzem w filmach o Supermanie był szefem Daily Planet a w "Tajemnicach Smallville" po prostu wyparował ??
Cytat:
Tylko jak tak dalej będą sprowadzać postaci z innych komiksów o superbohaterach to w końcu CK spotka Żółwie Ninja :D
Czemu? Ja jestem za o ile odcinki trzymaja poziom.
Żółwie czemu nie :-) , gorzej jak spotka Kubusia Puchatka LOL
Cytat:
skoro w Lidze Sprawiedliwości wracają znajomi Clarka z poprzednich sezonów to dlaczego nic nie słychać o Perrym White'cie?? Wystąpił bodajże w jednym z odcinków 2 serii i miał napisać artykuł o Luthorach i od tej pory się nie pokazał ani razu. Był bardzo znanym dziennikarzem w filmach o Supermanie był szefem Daily Planet a w "Tajemnicach Smallville" po prostu wyparował ??
Ja myśle, że motyw z Perrym twórcy sobie już podarowali, tak jak Pete'a ale kto wie co będzie...
Jak dlamnie to odcinek niebyl zadobry, najlepsze to bylo to jak Lex gadal do lany a ona go nie slyszala. No i wyznania Lany.