...bo ja uważam za najlepszą Save Me zespołu Remy Zero z serialu smallville. Dobry jest też theme z Cold Case.
Oj było ich sporo!!Szczerze mówiąc głownym mankamentem 5 i 6 sezonu jest brak muzyki!! Chociarz tez są tam perelki! Oto lista moich najlepszych utworkow smallville!!
1) Mindy Smith - One Moment More 3x22
2) Dishwalla - Angels and Devils 2x8
3) Eva Cassidy - Time After Time 1x19
4) James Carrington - Ache 6x3
5) Dishwalla - Collide 5x3
To są moje najlepsze z kazdych sezonów za wyjatkiem 4 sezonu!! No wlasnie kto mi poleci jakis dobry utwor z 4 sezonu??
Oto lista moich ulubionych utworów.
Remy Zero - "Save Me"
Lifehouse - "Take me Away"
Greenwheel - "Breathe"
The Calling - "Wherever You Will Go"
Five For Fighting - "Superman" -- Scena pożegnania Ryana. Świetny utwór i niezapomniana scena w Smallville.
REM - "Imitation Of Life"
U2 - "Beautiful Day"
Five For Fighting - "Superman" - o tym utworze zapomnialem!! Rzeczywiscie to jest cos!!
Mack, chyba cos Ci sie pokrecilo "Scena pożegnania Ryana. Świetny utwór i niezapomniana scena w Smallville" to nie byl utwor Five For Fighting - "Superman" - tylko - "Angels and Devils" by Dishwalla!! :-)
Nic podobnego. Widzisz gdzies ten utwor?
http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?id=49,792,0,0,1,0
Utwor jest w sountracku "Talon Mix" i bankowo to jest ten o ktorym wspomnialem. Ten co piszesz to byl chyba w Ryanie.
Oczywiscie mowie tutaj o scenie pozagnania Ryana w "Stray" koncowa scena gdy chlopak wyjezdza do ciotki.
Ja myslalem,ze mowisz o tym odcinku co chlopak umiera,a koncowa scena jest jak leca razem balonem!! i w tle jest ta posenka o ktorej mowilem!! Nie zrozumialem Cie-moj błąd!
Najlepszy utwór z tego serialu to YOU'RE ALL I WANT - LIFEHOUSE.
Na drugim miejscu DON'T SLY - DIDO.
I Tyle.
Jeżeli chodzi o każdy serial nie tylko te amerykańskie typu smallville czy heroes to mi najbardziej do gustu przypadł temat muzyczny z Odwróconych za równo ten co jest przy napiach końcowych(Aurelio Dawidowski "Opium")
Jaki ten dźwięk którym zaczyna się każdy odcinek. Jeżeli chodzi tylko o te które lecą w serialach typu smallville to jest to SAVE ME