PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36409
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

mam pytanie, bo jestem totalnie do tyłu (osatnim razem oglądałam ten serial jak jeszcze leciał na polsacie - ile serii na nim pokazano??)
clark się rozstal z laną?? dlaczego?? co to za jakaś nowa blondynka??

ocenił(a) serial na 8
sster

http://www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?opisy_odcinkow

ocenił(a) serial na 8
MackKL

Na Polsacie pokazano 2 sezony. 3 sezon był puszczany jakiś czas temu na TVN.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Kiedy Smallville było puszczane na Polsacie ja wszystkie sezony (które były puszczone w Polsce) oglądałem na TVN'ie

ocenił(a) serial na 8
ICEMAN_2

"Kiedy Smallville było puszczane na Polsacie ja wszystkie sezony (które były puszczone w Polsce) oglądałem na TVN'ie"

Racja mój błąd pomylił mi się Polsat z TVN 7. Bo tylko na tych stacjach leciał serial.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Oj nie prawda!! Sezon 1 i 2 byly puszczane na TVN !! Ale sezon trzeci "premiera w polsce" byl nadawany na polsacie !!

ocenił(a) serial na 8
michael_84

Nie właśnie był na TVN. na Polsacie ten serial nie leciał o ile dobrze pamietam.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

To ja juz nie wiem!! Zdawalo mi sie,ze premiera trzeciego sezonu leciala wewtorki na polsacie poznym wieczorem!! Pamietam ze w tym samym czasie leciala beznadziejna "Magda M" pierwszy sezon na TVN!! Ale teraz juz nie jestem pewien!! Moze on wlasnie lecial po "Magdzie M"?? Nie wiem juz!! Ale z checia bym sie dowiedzial!!

ocenił(a) serial na 5
michael_84

Ależ Polsat nigdy nie miał praw do tego serialu i prawdopodobnie miał nie będzie, wiec to niemożliwe. A co do Smallville w TVN to emitowany był swego czasu właśnie po Magdzie coś tam.