Kurde jestem juz po dwóch odcinkach i musze przyznac ze zapowiada sie super az nie moge sie oczekac nastepnych 3 i 4 juz w drodze:-)
Ps.Klark wreszcie "Bzykna" Lane;-)
05x03 Hidden już jest tylko 05x04Aqua trzeba czekac na wersje hdtv-lol.
A tak to w końcu Clark jest z Lana i osiagli stosunek seksulany, ale ja jestem mysli ze Clark jednak zwiaze sie z Chloe.
"jestem mysli ze Clark jednak zwiaze sie z Chloe"
Wydaje mi sie ze to nie mozliwe gdyz i miłosc Klarka i Lany rozkwiatała od pierwszego odcinka i wreszcie osiagneła "szczyt":-)
To nie jest serial brazylijaki gdzie jest 15 kochanków tylko ukazana jest prawdziwa miłosc dwojga ludzi , napewnio beda jakis rozterki miedzy nimi bo podejrzewam ze wraz z powrotem Mocy Klarka wróca tajemnice lecz mam nadzieje ze Lana dwie sie o wszystkim i beda zyli długo i szczesliwe...
Ps. Bardzo mi sie podoba Lana:P
A ja wolalbym aby Lois zaczela cos robic z Klarkiem a milosc miedzy Cloe a Kentem raczej nie wyjdzie. A ta sielanka z Lane pewnie minie ale moglby juz do niej wtedy tak nie wzdychac no niech bedzie ta 1 miloscia ale bez przesady !!!!
Własnie jestem po 3 odcinku(B.fajny)ale wyglda na to ze powraca stary watek tajemnic przed Lana i porejrzewam ze znowu sie rozstaną a szkoda bo mialem nadzieje za Klark jej o wszystkim powie...
"To nie jest serial brazylijaki gdzie jest 15 kochanków tylko ukazana jest prawdziwa miłosc dwojga ludzi"
z tego co wiem to wlasnie w brazylijskich tasiemcach jest milosc dwojga ludzi pelna przeciwności losu ale i tak wiadomo ze beda razem... mi sie wydaje ze lana zginie a clark odnajdzie milosc u lois.
Ten film jest po prostu żenujący, banalny, liniowy i naiwny, a ten koleś który wcielił sie w Clarka... on po prostu nie umie grać, tylko wytrzeszcza te swoje maślane oczyska i NIC wiecej ;) Jedynym atutem tego filmu jest ta fajna aktoreczka. Film zdecydowanie przeznaczony jest dla pryszczatych nastolatek
Tauras czy jak ty tam sie zwiesz. Nikt nie karze ci tego filmu ogladac. Ty pewnie ogladasz filmy na poziomie takie jak M JAK MIŁOŚĆ CZY KLAN ALBO GORZKA ZEMSTA. Ponadto Welling jest dobrym aktorem.
Taa, zgadzam się. Obejrzałm cały jeden sezon(żebyście potem nie mieli pretensji, że sie wypowiadam i nie oglądam). Facet co gra Kenta ma jakby wytrzeszcz gał i jest jakiś nijaki. Poza tym nie potrafi grać. Clark w jego wykonaniu jest Lekko cipow*tym i mało inteligentnym nastolatkiem. Sto razy wolę Lexa Luthora, nie tylko dlatego, że jest przystojniejszy, ale ma też choć troche charyzmy i nawet potrafi grać.
Oglądanie z musu nie czyni cie fanem serialu a tylko robisz sie anty. jakby mnie ktos zmuszal do ogladania tego co nie chce to tez bym nie wypowiadal sie slodko o serialu. A co do Kenta obejrzyjcie bodajrze odcinek hmm i tu nie pamietam ktory ale ten w ktorym byl pod wplywem czerwonego kryptonitu i zyl w Metropolis i odnalazla go tam Cloe tam gral ostro twardo i na temat a tu wlasnie gra dobrze jak odbieracie go jako nic nie wartego. On ma taka role sielanka itp on siemiota miedzy zyciem normalnego chlopaha i superbohatera przeciez o tym jest serial !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
A ja mam inne zdanie! Musze niestety stwierdzić że 5ty sezon Smallvill mi się w ogóle nie podoba... nie pisze tego jako fan, który obejrzał pare odc. i się wypowiada, ponieważ oglądałem wszystkie!!! Najbardziej przełomowym i ciekawym był dla mnie sezon 4ty. A w szczególności odc.piąty z Flash'em... a co nam daje sezon 5?? Denny lekko odc. o wampirach (Lana jest straszna jakos wampir i jeszcze to że wgryzła się w Clarka?)... nie łykam już takich faz, ale będe go nadal oglądał ponieważ są rzeczy w tym sezonie, które mnie ciekawią !!! Pewnie mnie znienawidzicie po tej wypowiedzi, ale takie jest moje zdanie :)
heheh, dla mnie narazie było kilka wyjątkowo dennych odcinków w tym sezonie, z tym wampirzym na czele :P (chociaż z założenia pewnie miał być zabawny i dac szansę Kristin Kreuk pokazać swoje "zdolności aktorskie";P, ale cos im nie wyszło do końca;]), ale z drugiej strony jest świetna postac profesorka, którego gra wspaniały James Marsters (zauroczenie z czasów "Buffy.." i "Angela";]) i odcinki takie jak Hidden, albo ostatni 5x06 Exposed (jestem fanką Lois i to chyba wyjaśnia w zasadzie wszystko, chociaz uważam, ze cały odcinek był super, cały czas trzymający w napięciu i wyłamujący się ze schematów, w jakie czasami serial zdaje się popadać:P) więc oglądam twardo :] poza tym Smallville przyzwyczaiło mnie już, że ma odcinki naprawdę miażdżące i zaraz obok pojawiają się takie totalnie żenujące ;P i chyba rzeczywiście 4 sezon był najlepszy z racji tego, że naprawdę mało był tych naprawdę marnych epizodów i większośc wnosiła coś nowego, a nawet te poboczne epizody były zabawne i dało się jej przeboleć;p
Odcinek z wampirami nawed jak na ten film to byl przeadzony i mi sie nie podoabal:-( , jesli chodzi o profesora to motyw wziety z terminatora II ale mysle ze bedze ciekawie i czekam na dalasz rozgrywke.
dokładnie o tym samym pomyślałam jak profesorek przebił tego ochroniarza (?) Lexa na wylot :]
Wlasnie obejrzałem odcinek o wampirach i o aferze w metropolis. Coz o wampirach byl ciekawy i nasunol mi sie serial Buffy bo tez buffy i moze to ma cos wspolnego ?? bo nazwa Sunny costam przewinelo sie chyba ktos cos wie wiecej ??
No a 5x06 - Exposed bombowy rewelacja super. Lalem ze smiechu jak Lois (wow) musiala tanczyc i sie rozbierala fajnie wygladala i fajna miala mine a Clark to mogl choc raz popatrzec i sie nie krepowac i te ich miny jak Lois zauwazyla Clarka i podeszla do niego a on nie chcial parzec ani dotykac. Uwielbiam jak oni sie ze soba drocza heheh
Mi jednak bardziej od Exposed podobal się Splinter ale czuję Solitude będzie jeszcze lepszy. Za najgorszy odcinek 5 sezonu uważam "Thirst" - motyw z wampirami spierniczony totalnie :-(
Odcinek 7 - wymiata, jak ktoś oglądał już to się zdziwi co do osoby pana profesora ... Nie przypuściłbym ;)
Odcinek najlepszy jak na razie
ździwiłby się każdy kto chociaż troche czytał o postaci, którą miał grać James Marsters :P ;]
ja z kolei jestem juz po 8 odcinku i kompletnie mnie zaskoczył, nie bede nikomu spoilerować:P powiem tylko, że myślałam, że rozegrają to w inny (wolniejszy) sposób, i jestem rozczarowana, że zrobili tak jak zrobili :P
No odcinek pierwsza klasa. Lepszy nawet od Splinter he he. Szkoda że profesorek już nie poprowadzi wykładu. buhehehheh
Szczerze smallvill 5 jest super zas koniec 5 a caly 6 sezon jest boski. Tak naprawde to dopiero pod koniec 5 sezonu akcja bardzo szybko sie toczy !!