PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=90364}

Tajemnice Smallville

Smallville
2001 - 2011
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36452
6,8 11 krytyków
Tajemnice Smallville
powrót do forum serialu Tajemnice Smallville

ta nowa seria stała się strasznie podyniona ! wcześniejsze odcinki były suuper ale teraz to jest po******

ocenił(a) serial na 8
Cadaver

A mi się najbardziej podoba 5 sezon. Ma zarąbisty klimat.

A nudziło mi się oglądanie co odcinek innego meteorytowego dziwaka--- TO BYŁO NUDNE :-) No i efekty na lepszym poziomie. 1 i 2 sezon przypominał Telenowelę z efektami fantastyki a 5 serwuje nam naprawdę dobrą zabawę :)

Pozdro!

MackKL

zgadzam sie z przed mowca walka Clarka z "freakami" byla juz nudna. Dlatego tez podobal mi sie 4 sezon, poniewaz byl tam glowny watek tzn. kamienie

użytkownik usunięty
adaspoczta

Mi osobiście najbardziej podoba się 3 sezon, ponieważ bardzo dużo się tam dzieje np. pobyt Lexa w psychiatryku albo jak się okazało, że krew Clarka potrafi ożywiać zmarłych. Świetny sezon. Piąty też mi się podoba.
Pozdro

tak tak Adi wszystko byloby super gdyby nie to ze niektorzy jeszcze nie ogladali wszystkich odcinkow a Ty zdradzasz co bedzie sie dzialo w kolejnych epizodach. Moze tak wiecej nie robcie bo to jest strasznie denerwujace

użytkownik usunięty
adaspoczta

Spoko, zapomniałem. Następnym razem jak będe chciał coś napisać po za to co leci w tvn to będzie przed tym napis SPOILER.
Pozdro

użytkownik usunięty
adaspoczta

Spoko, zapomniałem. Następnym razem jak będe chciał coś napisać po za to co leci w tvn to będzie przed tym napis SPOILER.
Pozdro