imo Faye. W końcu babcia Cassie powiedziała, że Dawn była zauroczona Blackwellem więc wg mnie to bardzo prawdopodobne, że dzięki temu "zauroczeniu" Faye przyszła na świat xD Gorzej jak okaże się, że tylko dali tak "na podpuchę" tę informację o Dawn i ojcu Cassie a naprawdę okaże się, że to zupełnie kto inny.....też mam nadzieję, że to nie Jake ;)
Tak jak już napisałam wcześniej w innym wątku, nie sądzę, żeby była to Faye. Wydaje się to zbyt oczywiste dla widza. Stawiałabym raczej na najmniej "podejrzane" postaci Melissę, bądź Dianę. Choć wcale nie jest powiedziane, że musi to być córka. Oglądając ostatni odcinek pierwszym moim skojarzeniem był jednak Jake - jest podobny wizualnie do Cassie, tak samo jak ona może używać magii poza kręgiem, poza tym w jego rodzinnej Book of Shadows był duży fragment mówiący o drzewie rodowym Balcoin, przypadek? no, nie wiem, ale robi się bynajmniej ciekawie :) Myśląc nad tym dłużej, chyba zaczynam trochę kombinować. Pomyślałam sobie, że to, iż ktoś jest z rodziny Blackwell nie musi wcale oznaczać bycia dzieckiem Johna Blackwella. A może miał on brata (nie wspomnianego jeszcze w serialu) albo siostrę (matkę, np Diany, Melissy bądź Adama)?...
Moja pierwsza myśl po obejrzeniu odcinka: To na pewno Faye :D ale jest duża szansa że zrobią jakiś twist i okaże się że to jednak ktoś kogo nawet nie podejrzewamy. Raczej nie Adam bo to by im popsuło fabułę na przyszłe sezony jeśli takowe będą. Raczej nie Jake bo akcja na końcu potoczyłaby się kompletnie inaczej, wtedy nie chcieliby rozdzielać Cassie od kręgu. Co do reszty nie można być pewnym. To są oczywiście tylko moje przypuszczenia :)
Właściwie mogłaby być to Faye, ale to by było chyba zbyt proste. Nie wspominaliby tak od razu, że jej matka była zadurzona w ojcu Cassie.
Wydaje mi się, że to nie będzie Jake ani Adam.
Kiedy ja oglądałam pierwszą osobą jaka przyszła mi na myśl była Diana, ale to dlatego, że widziałam wywiad z grającą ją aktorką, w którym powiedziała, że Diana jest taką dobrą dziewczyną... na razie. Ale potem po zwiastunie nowego sezonu i wzmiance babci Cassie bardziej obstawiam Faye.
To nie może być Jake, bo jak wiadomo mówili już, że będzie miał więcej zbliżeń z Cass, a jeśli byliby rodzeństwem to raczej byłoby to dziwne. Obstawiam Faye.. a może zupełnie ktoś ? Może ktoś kto nie należy do kręgu ?
Jestem zła!tak dobrze układało sie między Cassie i Jake'm i musieli namotać(Jake nieźle wyglądał w garniaku i ten jego zachrypnięty głos;))..Co do dziecka też pomyślałam że to Jake lub Faye oby to była Faye.Łowcy chyba jeszcze nie wiedzą które z nich jest drugim dzieckiem dlatego atakowali tylko Cassie.Zastanawia mnie dlaczego Jake tak unikał Cassie przy tym drzewie genealogicznym ?miał dziwną minę jak to zobaczył...Może będą dążyć do tego żeby Cassie i Faye zburzyły mur między sobą i pewnie stanie się to gdy dowiedzą się że są siostrami.?..PS.(DLACZEGO DO STyCZNIA TAK DALEKO!)
Uważa, ,ze to Faye - mam 3 powody dla ktorych tak mysle jednak wiem ze moze to byc po prostu zmylka dla widza i tyle.Byc moze nie dowiedzielismy się jeszcze innych rzeczy o o innych czlonkach kręgu ktore byc moze beda rozwiązaniem zagadki - kto jest przyrodnią siostrą/bratem Cassie ?
Ja narazie uważam ,ze to Faye ,ponieważ:
Faye i Cassie nie specjalnie się lubią i być może scenarzyści sobie to tak "wymyslili" zeby potem po ujawnieniu prawdy cassie i faye mialy powod zeby sie jednak polubic lub zeby po prostu stworzyc nowy watek w serialu np nielubiace się przyrodnie siostry i na boku np. Jake ? do ktorego byc moze Faye cos jeszcze czuje ? nie wiadomo :P
po drugie Cassie widziala małą Faye cczy tam jej wspomnienie wtedy kiedy znalezli dziadka Faye pod mostem
po trzecuie i najbardziej oczywiste to mama Faye ktora byla zauroczona tatą Cassie - choc dla mnie nie musieli o tym mowic bo przez to staje sie to az nadto oczywiste ze mozna sie domyslac ze to jednak nie bedzie Faye tylko ktos inny jednak narazie nie ma zadnych podejrzen kto to wiec pozostaje czekac
Tez mysle ze to Faye :) Pomslalem jeszcze o Holdenie (Kuzyn Melissy) bo tak sie pojawil z nienacka.... No ale on jest poza kregiem wiec... :)
Nie wiadomo .. skoro jest spokrewniony z Melissą ? Wcześniej - przed śmiercią Nick'a też nie wiedzieli, że Jake należy do kręgu.
nie sądzę aby to był Jake, bo Cassie już się z nim całowała, a Amerykanie są za bardzo purytańscy, by pokazywać pocałunki pomiędzy bratem a siostrą...nawet jeśli oni sami o tym nie wiedzą.
pozostaje nam czekanie do stycznie...masakra.
To prawda, Cassie i Jake całwali się, a nawet Cassie chciała cos więcej. Wiadomo, że oboje coś do siebie czują. Dla wielu osob bylo by to n9ie smaczne. Ogladalnosc moglaby spasc. Nie sadze aby to byl Jake. Stawaiam na Mellise bo tak naprawde to ona jak narazie ma najmiej swojego udzialu w serialu. moze beda chcieli rozkrecic ta postac.
Jezeli Jake okazalby sie bratem Cassie, to chyba przestalabym ogladac ten serial. Kibicuje im:)
Właśnie ! Jeśli całował by się ze swoją siostrą to byłoby to niesmaczne, z pewnością to nie będzie Jake. I dobrze C: !
Mysle ze oprocz Faye mozeby to wlasnie Mellisa gdyz dzięki temu mogliby rozwinąc jej postac lub Adam po przeciez ojciec Adama czul cos do matki Cassie i moglo by sieo kazac ze jego ojciec jest tez ojcem Cassie :P jeszcze zostaje Diana ale na niej jakos pomyslu nie mam narazie
napewno nie Jake. jaki by był w tym sens.? tzn w tym ze łowcy poluja na Cassie jak maja Jake`a pod nosem.? bez sensu. Mellisa tez raczej nie bo jest jej tak jakos 'mało" w tym serialu. stawiam na Faye.;)
Ogólnie może to faktycznie będzie Diana? jak dowie sie czego dokonał jej ojciec zabił matkę Cassie i Nicka to będzie miała kogoś bliskiego na pocieszenie i dowie sie ze to nie jej ojciec.Ciekawe dlaczego Charles (ojciec Diany)zabił Amelie?po takim czasie?co myślicie?po tylu latach od smierci reszty?ciekawe co to wyjdzie ...
Open_W ale jaki jest sens w tym co piszesz.? chodzi mi o to ze jak ojciec Adama moze byc ojcem cassie jak jasno i wyraznie jest powiedziane ze jej ojciec zginał. i kiedy by miał sie Adam urodzic jak sa w tym samym wieku z Cassie.? ojciec go urodził czy jak.? i u nie chodzi o matke Cassie tylko o ojcia wiec co z tego ze ojciec Adama sie w niej bujał.?:D
http://www.youtube.com/watch?v=Gytk3mzM78w krótki wywiad z aktorka grającą Diane. Jest tu takie zdanie: "Diana is a good witch... for now" ;> Może to mała podpowiedź, a może nie ;> Jakkolwiek jeśli ktoś jest z rodziny Blackwellów to najprawdopodobniej posiada w sobie tą "dark" magię, która może tkwi w nie pozornej osobie jak choćby Cassie ^^