Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20279
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Czy wiecie coś na temat 2 sezonu ?

Kingaa0116

Nie będzie go, tak napisali na hataku.

użytkownik usunięty
bambi_8

Raz pisali, że "nie będzie", a raz, że "nie wiadomo czy będzie". Zobaczymy, ale raczej bym się nie nastawiała na 2. sezon.

Kingaa0116

Szczerze to mam to gdzieś,będzie to będzie,będę oglądać a jak nie będzie to wielkiej tragedii dla mnie nie ma.

użytkownik usunięty
Kingaa0116

W tym miesiącu powinno się wszystko wyjaśnić --> czy będzie 2 sezon czy też nie .

ocenił(a) serial na 8
Kingaa0116

Szczerze to nie wiem o czym mógłby być 2 sezon. Musieli by się nieźle postarać żeby wymyślić wątki, które nie były by na sile.

ocenił(a) serial na 8
panna_aga

Dlaczego wymyślać wątki? Serial oparty jest przecież na książce.

użytkownik usunięty
Amee_

Ale serial się różni od książki w znacznym stopniu ..

ocenił(a) serial na 5
Kingaa0116

Raczej nie będzie 2. sezonu.
I w sumie to dobrze. :)

ocenił(a) serial na 7
Destiny_5

Zdecydowanie, próbowałem dzisiaj nadrobić ale po 20 ok. minutach 16 odcinka mi się odechciało.
Nudno się zrobiło i to bardzo.

ocenił(a) serial na 5
RobertSolski

Właśnie. Tak wieje nudą, że ciężko oglądać odcinki. Ja oglądam na raty, bo obiecałam sobie, że obejrzę serial do końca. Szkoda, że tak zmarnowali potencjał.

Destiny_5

Nudne to są seriale kryminalne,prawnicze,medyczne i inne takie scierwa. a secret circle jest super

ocenił(a) serial na 5
Marko81

To że dla ciebie to ścierwa nie oznacza, że faktycznie takie są.

Destiny_5

Serial na początku był lepszy,potem trochę poziom odcinków spadł,ale teraz od jakoś 19 odcinka znowu jest świetny.
Ogólnie serial nie jest zły,miał lepsze i gorsze odcinki ale tak jest w każdym serialu.
Ja czekam na 2 sezon.
Bo jest coraz lepiej,a niestety już koniec prawie.

Kingaa0116

tajemny krąg jest the best oraz supernatural mam nadzieję że jesienią będą kolejne sezony tych seriali:)

ocenił(a) serial na 6
han522

na poczatku byl slaby ale sie ostatnio na prawde rozkrecil. mimo wszystko czekam na 2 sezon!

sugarffree

No rozkręcił się :)
I szkoda żeby nie było 2 sezonu,bo te ostatnie odcinki są świetne.

Kingaa0116

17 maja stacja the CW poda ramówkę na wrzesień. Wszystko okaże się w poniedziałek ;)

ocenił(a) serial na 10
saimon13

Może bedzie 2 sezon