Raz pisali, że "nie będzie", a raz, że "nie wiadomo czy będzie". Zobaczymy, ale raczej bym się nie nastawiała na 2. sezon.
Szczerze to mam to gdzieś,będzie to będzie,będę oglądać a jak nie będzie to wielkiej tragedii dla mnie nie ma.
W tym miesiącu powinno się wszystko wyjaśnić --> czy będzie 2 sezon czy też nie .
Szczerze to nie wiem o czym mógłby być 2 sezon. Musieli by się nieźle postarać żeby wymyślić wątki, które nie były by na sile.
Zdecydowanie, próbowałem dzisiaj nadrobić ale po 20 ok. minutach 16 odcinka mi się odechciało.
Nudno się zrobiło i to bardzo.
Właśnie. Tak wieje nudą, że ciężko oglądać odcinki. Ja oglądam na raty, bo obiecałam sobie, że obejrzę serial do końca. Szkoda, że tak zmarnowali potencjał.
Serial na początku był lepszy,potem trochę poziom odcinków spadł,ale teraz od jakoś 19 odcinka znowu jest świetny.
Ogólnie serial nie jest zły,miał lepsze i gorsze odcinki ale tak jest w każdym serialu.
Ja czekam na 2 sezon.
Bo jest coraz lepiej,a niestety już koniec prawie.
tajemny krąg jest the best oraz supernatural mam nadzieję że jesienią będą kolejne sezony tych seriali:)
na poczatku byl slaby ale sie ostatnio na prawde rozkrecil. mimo wszystko czekam na 2 sezon!