PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Obejrzałam 5. pierwszych odcinków, a na początku 6. się bardzo wynudziłam. Robi się
potem lepiej?
I czy jest lepszy od TVD, (do tych, którzy oglądają oba)?

ocenił(a) serial na 10
Gleek99

tak potem jest ciekawiej

ocenił(a) serial na 4
missnikilove75

Mniej więcej od którego odcinka?

ocenił(a) serial na 10
Gleek99

Od 10

ocenił(a) serial na 10
missnikilove75

Od 6 odc już fajny tylko 9 jest nudny.

ocenił(a) serial na 10
missnikilove75

Sory że napisałam że od 10 pomyliło mi się z Pamiętniki Wampirów

ocenił(a) serial na 4
missnikilove75

Mi TVD podobało się od pierwszych odcinków. 6 odc. TSC mnie zanudził, cały wątek z tymi pogromcami wiedź, czy jak to się zwie, mi się nie podobał.

ocenił(a) serial na 6
Gleek99

POTEM ZDECYDOWANIE JEST LEPIEJ! JEST ZAJEBIŚCIE !!!! na początku również się troszkę nudziłam, ale za to później... nie mogłam się oderwać i czekam na kolejny odcineczek ;)

ocenił(a) serial na 4
Gagisa

Oglądasz/oglądałaś może TVD aka PW?

ocenił(a) serial na 6
Gleek99

TVD to lipa jak dla mnie ;p

Gleek99

według mnie TVD jest o wiele lepsze, mimo "nadprzyrodzonej" tematyki wessało mnie od pierwszych minut pierwszego odcinka...TK jak na razie tego nie ma...już pierwszy odcinek oglądałam na 3 podejścia, a dalej nie jest lepiej póki co :/

ocenił(a) serial na 8
Lili89

Te nowe odcinki są naprawde dobrze =D

The_BiLeK

Też tak uważam.No może z małymi wyjątkami,ale jest całkiem nieźle.Chociaż do TVD jest daleko temu serialowi ;)

ocenił(a) serial na 4
minona291

To może kiedyś jeszcze zrobię drugie podejście. Choć nie mogę ścierpieć Britt i jej postaci.

Gleek99

Mnie ona troszkę irytuje mówiąc łagodnie,ale oglądam serial dla innych postaci i wątków.

ocenił(a) serial na 9
Gleek99

Muszę powiedzieć ze TSC tez mnie nudziło na początku, taka melancholia, wkółko wałkowane było to samo, ale... :D odkąd pojawiła się akcja uważam że tez serial nie jest wcale gorszy od TVD, chociaz jestem fanką tego drugiego :) TSC wciąga, coś czuje, że scenarzyści się dopiero rozkręcają.

ocenił(a) serial na 2
Gleek99

Zależy jak kto uważa...
W momencie kiedy obejrzenie jednego 42 minutowego odcinka TSC zajmuje Ci cały tydzień - jak mi;) już wiesz, że to nie dla Ciebie...

WhiteDemon

Serio tak długo oglądałaś?To chyba wychodzi po 6 minut dziennie ;p
Ja bym nie miała siły codziennie odpalać ten sam odcinek,by go po chwili wyłączyć,podziwiam za wytrwałość :D

Oby tylko do tego nie doszło(kiedyś) przy oglądaniu TVD ;p

ocenił(a) serial na 2
minona291

Naprawdę, za choinkę nie mogłam się skupić;)

WhiteDemon

Ciekawe co Cię tak rozpraszało?Albo kto?Może Klaus ;p

Ja podobnie miałam problemy ze skupieniem uwagi przy pierwszych kilku odcinkach.Później już jakoś lepiej poszło :D

ocenił(a) serial na 2
minona291

Niett, to przecie inna bajka;)
Ale przydałaby im się postać na jego miarę, przynajmniej byłoby dla kogo oglądać;)

WhiteDemon

Pomarzyć można :)
Taki Klausio,to by zajebiaszczo rozkręcił Chance Harbor :D Oj brakuje w tym serialu takiej postaci z taka charyzmą.

ocenił(a) serial na 2
ocenił(a) serial na 10
Gleek99

póżniej jest o wiele , wiele lepiej !