Obejrzałam 5. pierwszych odcinków, a na początku 6. się bardzo wynudziłam. Robi się
potem lepiej?
I czy jest lepszy od TVD, (do tych, którzy oglądają oba)?
Mi TVD podobało się od pierwszych odcinków. 6 odc. TSC mnie zanudził, cały wątek z tymi pogromcami wiedź, czy jak to się zwie, mi się nie podobał.
POTEM ZDECYDOWANIE JEST LEPIEJ! JEST ZAJEBIŚCIE !!!! na początku również się troszkę nudziłam, ale za to później... nie mogłam się oderwać i czekam na kolejny odcineczek ;)
według mnie TVD jest o wiele lepsze, mimo "nadprzyrodzonej" tematyki wessało mnie od pierwszych minut pierwszego odcinka...TK jak na razie tego nie ma...już pierwszy odcinek oglądałam na 3 podejścia, a dalej nie jest lepiej póki co :/
Też tak uważam.No może z małymi wyjątkami,ale jest całkiem nieźle.Chociaż do TVD jest daleko temu serialowi ;)
To może kiedyś jeszcze zrobię drugie podejście. Choć nie mogę ścierpieć Britt i jej postaci.
Muszę powiedzieć ze TSC tez mnie nudziło na początku, taka melancholia, wkółko wałkowane było to samo, ale... :D odkąd pojawiła się akcja uważam że tez serial nie jest wcale gorszy od TVD, chociaz jestem fanką tego drugiego :) TSC wciąga, coś czuje, że scenarzyści się dopiero rozkręcają.
Zależy jak kto uważa...
W momencie kiedy obejrzenie jednego 42 minutowego odcinka TSC zajmuje Ci cały tydzień - jak mi;) już wiesz, że to nie dla Ciebie...
Serio tak długo oglądałaś?To chyba wychodzi po 6 minut dziennie ;p
Ja bym nie miała siły codziennie odpalać ten sam odcinek,by go po chwili wyłączyć,podziwiam za wytrwałość :D
Oby tylko do tego nie doszło(kiedyś) przy oglądaniu TVD ;p
Ciekawe co Cię tak rozpraszało?Albo kto?Może Klaus ;p
Ja podobnie miałam problemy ze skupieniem uwagi przy pierwszych kilku odcinkach.Później już jakoś lepiej poszło :D
Niett, to przecie inna bajka;)
Ale przydałaby im się postać na jego miarę, przynajmniej byłoby dla kogo oglądać;)
Pomarzyć można :)
Taki Klausio,to by zajebiaszczo rozkręcił Chance Harbor :D Oj brakuje w tym serialu takiej postaci z taka charyzmą.