PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Niesamowicie się cieszę, że Gale Harold w tym gra.

Kiedy anulowali "Hellcatsów" byłam wściekła. Od czasu kiedy go zobaczyłam w "Queer as Folk" jestem jego WIELKĄ fanką. Jako Brian Kinney był BOSKI !! Kto oglądał to wie... :o)

Potrzebuję cotygodniowej dawki Gale'a ;)

ocenił(a) serial na 6
zgadnij_kto

Ja również potrzebuje takiej dawki:D

ocenił(a) serial na 5
zgadnij_kto

Ptrzebujecie dawki jego osoby? Mam na to rozwiązanie! Obejrzyjcie Queer as folk. Serial cudo, chociaż niezbyt przeciętny w fabule. Ale jak się w niego wkręci to można pokochać wszystkie postacie. Ostrzegam że zobaczycie go aż za bardo ale jest tam w o wiele przystojniejszej wersji niż w Hellcats. :)

martini331

Gale Harold nie grał w Hellcatsach <lol>

ocenił(a) serial na 7
blackberry123

<lol> pewnie, że grał, ukochanego Marti - prawnika :) Jak oglądając zwiastun nie mogłam sobie przypomnieć skąd znam tą twarz, aż w końcu mnie olśniło - Hellcats. Też się cieszę, że go zobaczymy, ale to chyba będzie czarny charakter hm?

martakamyk13

aa no tak jasneee he he dostałam całkowitego oślepienia sorry no tak ;pp
heh no na pewno bd jakimś czarnym charakterem ;pp

ocenił(a) serial na 7
blackberry123

Nie ma sprawy, tyle tych twarzy jest w serialach, że czasem ciężko się połapać ;P Jako czarny charakter może się sprawdzić, jest w nim coś groźnego :D Czekam na napisy dopiero wtedy obejrzę pierwszy odcinek :)

martini331

martini331 ---- jak przeczytasz DOKŁADNIE mój pierwszy post to zauważysz, że wspomniałam o Queer as Folk :) Stąd go UWIELBIAM. "Jako Brian Kinney jest BOSKI, kto oglądał to wie :o)" Ale i tak dziękuję za info ;o)

ocenił(a) serial na 5
zgadnij_kto

Hm. Faktycznie. Nie wiem jakim cudem ominęłam tą część w której wspominasz QAF. Ale co tam. To serial wart przypominania :))

zgadnij_kto

Zgadzam się w 100%, odkąd obejrzałam Queer as Folk również potrzebuje dużej dawki jego osoby xD

ocenił(a) serial na 5
piffling

Zwlaszcza dla niego ogladam ten serial i szkoda ze tak malo go pokazuja.