PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Lepiej?

ocenił(a) serial na 7

Otóż na początku The Secret Circle oglądało mi się z wielką przyjemnością, ale od około 11 odcinka wszystko stało się dla mnie... dziwne i nudne. No ale wytrwałem do 15, a teraz widzę że wyszło kilka następnych i moje pytanie - warto oglądać jeszcze te odcinki, czy nie mam co liczyć na 'poprawę'? Oczywiście rozumiem, że pewnie niektórym podobają się wszystkie odcinki itd., ale mimo wszystko proszę o uzasadnione odpowiedzi.

RobertSolski

Szczerze?
To nie,ja jestem dwa odcinki do tyłu i nie mam ochoty ich oglądać za bardzo.
Serial strasznie się ciągnie,wątki mnie nie ciekawią,dałem 10 co prawda ale jakoś dam radę i obejrzę do końca sezonu i wtedy ocenę obniżę.
Bo serial zasługuje jak dla mnie na 4 albo 5 .

ocenił(a) serial na 7
Damx123

A myślałam że tylko ja mam taki problem z tym serialem. Jestem przy 14 odcinku ale jak juz zaczełam oglądac ten serial to skończe chociaż ten sezon. 1

niuska8

Problem to mają twórcy,a raczej brak pomysłów.
;)
Po prostu strasznie się nudzę oglądając to,nie wiem czy dotrwam do końca.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

A u mnie wręcz przeciwnie - bardzo mnie ten serial wciągnął i to szczególnie od 8 może 9 odcinka, nie jestem pewien. W ogóle nie przypuszczałem, że TSC mnie zainteresuje, a jednak... Według mnie warto to oglądać. No, ale gusta gustami. ;)

redvill

Mam tak samo ja Ty.Wciągnęłam się gdzieś przed 10 odcinkiem.Zdarzają się sytuacje,kiedy mnie coś bardzo drażni,ale da się wytrzymać i oglądam dalej ;p
Gusta są odmienne i jeśli komuś przestał się serial podobać,to najprościej będzie zrezygnować z niego.

użytkownik usunięty
redvill

Też jestem w tym "kręgu". :) Zaczęłam oglądać z nudów, ale jakoś na 9 odcinku mnie mega wciągnęło :)

ocenił(a) serial na 10

Mnie tak wciągneło, że aż nie mogę się doczekać kolejnego odcinka! :D

użytkownik usunięty
redvill

Ja jak zaczęłam oglądać to po prostu nie miałam nic do roboty, ale jak wczoraj nadrabiałam odcinki to oglądałam kilka po kolei zamiast sobie jakoś rozłożyć, no i doszłam do strasznego momentu gdzie na odcinek trzeba czekać :D

btw, odcinki są co tydzień w piątki tak jak tvd? Mówię, zaczęłam niedawno oglądać i nie ogarniam kiedy się pojawiają :D

ocenił(a) serial na 10

Jutro odcinek już powinien być na necie. :)

ocenił(a) serial na 8
RobertSolski

Mam taki samo odczucie jak Ty. Ja jestem 3 odcinki to tyłu i nie mam ochoty ich oglądać za bardzo.. Na początku serial bardzo wciągający, podobał mi się.. Ok. 10 odcinka, nie pamiętam dokładnie zaczęło sie psuć..

ocenił(a) serial na 8
Miss_Sylwia

Serial jest ok, ale pod warunkiem ze pokazuja Faye. A ostatnio nawet od 14 odcinka polubilam jak pokazuja razem Faye, Diane i Mellise. One sa super jak razem maja cos zalatwic jak np. wlamaly sie do samochodu Lee i policja przyjchala, albo jak Faye zrobila anty-walentynkowe pidzama party i tam one fajnie sie bawily. Najbardziej w tym serialu denerwuje mnie Cassie, chodzi tylko taka smutna i zawsze cos jej nie pasuje.

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

ja też miałem takie odczucie co to tego serialu, nawet przez 2 tygodnie nie obejrzałem 2 odcinków ale w końcu się przemogłem;D i nie żałuje bo ostatnie dwa odcinki są ciekawe, Faye daje rade i chyba tylko dla niej ogladam ten serial! Jakaś akcja rośnie( ojciec Cassie,demony, laska ze sklepu voodoo) i oby nie znudzili jak w połowie tego sezonu...

FanaticHuman

Faye ratuje ten serial. Jest przynudnawy, wątki albo szybko się szybko urywają, albo są nieciekawe. Twórcy w ogóle nie budują napięcia, ok. niby ci łowcy się czają na krąg, ale wiadomo że i tak krąg ich pokona dzięki mocy Cassie.
Jedyne co mnie ciekawi to to kto jest drugim dzieckiem Blackwella. Obstawiam Faye albo Adama- to by wyjaśniało dlaczego Blackwell wymyślił tę klątwę.
No nic, oglądam dalej bo łudzę się że sytuacja się poprawi, poza tym mogłabym cały dzień gapić się na Phoebe Tonkin ;p

ocenił(a) serial na 8
RobertSolski

Moim zdanie sytuacja się poprawia w serialu.. Obejrzałam zaległe 3 odcinki pod rząd i powiem szczerze, że wszystkie mi się podobały. Nowe wątki, pojawienie się Granta. Robi się ciekawie ;). Moim zdanie warto obejrzeć zaległe odcinki.

ocenił(a) serial na 8
Miss_Sylwia

Ostatni odcinek superowy, też mnie trochę nudzić zaczęło, ale po przerwie zrobiło się ciekawie. Nie ma nudnych scenek miłosnych, i tego durnego trójkącika adam-cassie-jake, więc jest ciekawie :)

ocenił(a) serial na 8
RobertSolski

Ja też miałam czasami tak, że po prostu aż mi się nie chciało oglądać kolejnego odcinka, no bo serial zaczął nieźle przynudzać :/ Ale przyznam szczerze, że po ostatnim odcinku wręcz nie mogę się doczekać kolejnego :) Ciekawi mnie pewien wątek którego teraz ci nie zdradzę ;) A więc warto nadrobić odcinki.