"Secret Circle" fans, you're in for a treat. John Blackwell isn't the only fallen witch returning from the dead before the end of the first season.
Zap2it has exclusively confirmed that Nick (Louis Hunter), who was killed in a surprise twist in the fifth episode back in the fall, is coming back to Chance Harbor! Of course, he's not quite the same bad boy with the heart of gold who we mourned last year. Death by drowning, apparently, can change a guy.
"We are thrilled to have Nick back, but he's not the same person as he was before," executive producer Andrew Miller tells us. "The Circle is stunned, but those closest to Nick, his brother Jake and girlfriend Melissa, find themselves on opposite sides as they struggle with how to deal with his unnatural return."
Given how well we've gotten to know Jake (Chris Zylka) since Nick's death, we can't wait to see how these two interact as brothers, and what Nick's return means for Jake's place in the Circle.
When Nick died, fans of L.J. Smith's book series on which the show is based were shocked -- and, in large part, pretty displeased. Who knew the writers had this up their sleeves?
Skopiowałem z : http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/03/the-secret-circle-louis-hunter-r eturns-nick-armstrong-back-from-the-dead.html
Zap2it wyłącznie potwierdził, że Nick (Louis Hunter), który zginął w niespodziwanym zwrocie akcji w piątym odcinku wraca do Harbor Chance! Oczywiście, że nie całkiem będzie takim samym złym chłopakiem z złotym sercem, którego opłakiwaliśmy rok temu. Śmierć przez utonięcie, najwyraźniej może zmienić chłopaka.
"Jesteśmy podekscytowani, że mamy Nick'a z powrotem, ale nie jest on tą samą osobą, jaką był wcześniej," informuje producent wykonawczy Andrew Miller. "Krąg jest oszołomiony, ale najbliżsi Nick, jego brat Jake i dziewczyna Melissa, znajdują się po przeciwnych stronach, jak poradzić sobie z jego nienaturalnym powrotem."
Biorąc pod uwagę jak dobrze znamy, Jake'a (Chris Zylka) od śmierci Nicka, nie możemy się doczekać interakcji dwóch braci, co oznacza powrót Nicka dla Jake'a i jego miejsca w kręgu.
Kiedy Nick umarł, fani serii książek LJ Smith, na których opiera się serial byli zszokowani - i, w dużej części bardzo niezadowolony. Kto wiedział, że pisarze mieli to w zanadrzu?
Przepraszam za Błędy .. Jak ktoś może to prosze to dobrze przetłumaczyć . :)
Mam nadzieję, że wróci na dłużej. No chyba, że zmieni się w dupka. Ale stary Nick był świetny i lubiłam wątek jego i Melissy.
Ja mam nadzieję, że wróci na stałe. Był w prządku, lubiłem go. Miejmy nadzieje, że aż tak bardzo się nie zmieni.
O!! Super,po prostu świetnie.Uwielbiałam Nicka i strasznie żałowałam,gdy go uśmiercili.Cieszę się bardzo z jego powrotu ;)
Ja też . :)
Może to on jest bratem Cassie bo jak ma wrócić zza swaitów bez czarnej magii ? O_o
Już nie mogę się doczekać jego powrotu! Dobry miesiąc nosiłam po nim mentalną żałobę, wiec jak wczoraj dowiedziałam się o tym newsie to podskokom i piskom nie było końca ;D To mój ulubiony bohater (zarówno serialowy jak i książkowy), więc jestem straszliwie ciekawa jak się ta cała sprawa potoczy.
Jeśli mam być szczera, to od dawna przewidywałam takie rozwiązanie. Louis zarówno w wywiadach jak i na swoim koncie na FB wysyłał maleńkie aluzje, że jego postać jeszcze się ujawni ;)
On też jest moim ulubionym książkowym bohaterem noi jeszcze Faye :)
I był moim ulubionym w serial uwraz z Faye . xD
Ale teraz lubie Cały Krąg ;)
Ja tam nie czytałem jego postow na FB ani filmików nie ogladałem za duzo, ale w jednym powiedział, że się jego postać już nie pojawii :(
A teraz taka niespodzianka !!
No to wątpie, żeby stacja CW zdjeła seial z anteny .. ; D
A poza tym i tak już jest bezpieczny :)
I całe szczęście! Jest jeszcze tyle wątków, które można by poruszyć w drugim sezonie... ;)
Osobiście to mam nadzieję, że Nick zejdzie się z Cassie, jak to było w książce. Adam nie wiedzieć czemu mocno mnie irytuje. Jake też coś miał być taki groźny i tajemniczy, a zrobił się z niego ostatnio zbyt łagodny chłopczyk. Brakuje mi wyrazistszych postaci no i przede wszystkim.... nowszych. Mam nadzieję, że wprowadzą jeszcze kilka z książki, przede wszystkim z samego Kręgu ;D
Ale ciekawe jak on powróci ;)
Moim zdaniem Jake był ciekawszy na początku jako łowca czarownic. a teraz taki jakis nijaki..
A Nick grał bardzo dobrze, raz taki mroczny, a raz dobry (szczególnie dla Melissy) :D
No i ciekawe jaki będzie po śmierci Melissy, bo to też jest już raczej pewne ;D
Melisa ma umrzeć:(? może nie będzie tak jak w ksiązce :) a jakie są jeszcze postaci w ksiązce o których wspomniałeś/łaś?
Ponoć dostała lepszą rolę w innym serialu i z tego postanowiła zrezygnować. Nie znam szczegółów.
W książce Krąg ogółem był nieco większy, no i proporcje były równe, w sensie, że równość płci męskiej i żeńskiej. Brakuje mi przede wszystkim Bliźniaków (Chris i Doug), którzy byli chyba najbardziej barwnymi postaciami no i Deborah. Były jeszcze bodajże dwie dziewczyny i jeden chłopak, ale imiona kompletnie wyleciały mi z głowy.
Książka niewiele ma wspólnego z serialem, ale w sumie może to i dobrze...
I bardzo dobrze.
Bo melissa to najgorsza postać,która nic nie wnosi do serialu.
Czekam na jej śmierć :D
A ja się nie cieszę z odejścia Melissy .
Bardzo ją lubię i miałem nadzieje, że rozwiną jej wątek w serialu ..
A po odcinku Curse miałem wrażenie, że miedzy nią a Johnem jest jakaś więź . xD
Też się cieszę :)
Ale czemu ma Melissa umrzeć .?!
Czytałem, że to właśnie ona prawdopodobnie jest dzieckiem Blackwell'a i co ?!
Pojawi się na chwile jako dziecko Johna po to żeby umrzeć !
Przecież gdy ją demon opętał była taka agresywna i podstępliwa, mogła by swoją czarną magią sporo namieszać, bo szczerze mowiąc Faye już sie robi taka nijaka, na początku była świena .
A jeśli już tak rozmyślamy nad losami bohaterów to prawdopodobnie też Ethan ma się pożegnać z serialem... ;P
Ethan'a nie załuje .. niech ginie ! ; D
Ale Melissa .. nie e ;<
A w najbliższym odcinku będzie jakaś wojna z Łowcami Czarownic ?
W zwiastunie było coś takiego "On wskrzesza martwe demony" .. [Eben]
To może właśnie Eben wskrzesi Nick'a .. Bo Nick zginał jak miał w sobie demona . ; DD
Hmmm.... w sumie to całkiem prawdopodobne. Nick ma wrócić jako zupełnie inna osoba, raczej w gorszym tego słowa znaczeniu. Więc to by i może pasowało ;D Ale jakoś nie jestem przekonana czy zdarzy się to aż tak szybko.
No cóż, pewnie przekonamy się w swoim czasie ;)
jedno pytanie - Jake - jak dla mnie najlepsza postać:) - jest teraz w kręgu, co z nim będzie jak wróci Nick? nie może być 7 osób, więc wychodzi na to, że Nick by wrócił na swoje miejsce, a Jake usuwają z serialu? Jestem ciekawa jak to wymyślą, mam nadzieje tylko, że Jake mi z serialu nie zniknie:>
Hmm, z tego co czytałem to nasz serialowy Jake podpisał kontrakt tylko na jeden sezon, więc ci nie pomogę ;)
No to pewnei Nick nie będzie w kręgu.. Ale wróci jako człowiek, demon czy czarownica ? Bo jak czarownica to będzie chyba mógł czarować poza kręgiem xDD
teraz mnie dobiłeś. Jeśli w drugim sezonie nie będzie Jake, to serial dla mnie bardzo dużo straci :( Mam nadzieję jednak, że go nie odstawią..
No ale myślę, że Jake zostanie w serialu.. Nick ma wrócić jako ktoś inny więc Jake może będzie musiał zmierzyć się wraz z kręgiem przeciw bratu :) Było by ciekawie ..
Muszę jakiś scenariusz napisać . xDD
Tyle mam rozwiązań na te wątki, że aż mnie głowa boli ;)
hahahaha, też mam mnóstwo pomysłów jak co może się potoczyć :D najbardziej mnie na przykład ciekawi co ojciec Cassie robił przez tyle lat:> tyle rzeczy można powymyślać, albo w retrospekcji coś pokazać:) mają pełne pole do popisu.
To musimy się zmówić napiszemy jakiś scenariusz na nowy serial lub na TSC i podeślemy do stacji CW ;)
tylko w jednym byśmy się nie zgadzali XD bo ja wolę Jake, a ty Adama dla Cassie:D
No to znajdziemy aktora, który będzie miał w sobie coś z Jaka i Adama.. i on będzie chodził Cassie . xd
super super ale uprzedzaj , że to spoiler!!!!!!!!!!!!!!!! i zepsułeś mi niespodziankę :/
Również rad jestem, że Nick wraca. Bardzo jestem ciekaw interakcji między braćmi, będzie ciekawie. P.S. Wiadomo w którym odcinku wróci?
Tego nie wiem.. Wiadomo tylko że wróci pod koniec sezonu, ale wydaje mi się że pojawi się w ostatnim odcinku Family.
Bo Joe Lando tak opisuje odcinek 22 : "Przeczytałem skrypt odcinka "Rodzina" . Jakość : WYSOKA! Ujawnione sekrety : DUŻO! Niespodzianki na koniec : BEZCENNE!" .
Ale martwi mnie ten odcinek ponieważ, Faye wpadnie w ręce Łowców Czarownic.. :((
Opis jak coś :
CASSIE I DIANA WYZWALAJĄ SWOJĄ CZARNĄ MAGIĘ ,CHARLES I DAWN MAJĄ POMYSŁ NA PRZYWRÓCENIE SWOICH MOCY, FAYE WALCZY O SWOJE ŻYCIE W TYM OSTATNIM ODCINKU SEZONU
Po tym jak Faye jest zaatakowana przez Łowców Czarownic, Jake, Melissa i Adam ustalają plan jak ją uratować. Blackwell mówi Cassie i Dianie ,że jedynym sposobem by powstrzymać Łowców jest użycie krwi Balcoin'ów (w sensie ich mocy) uwolnionej z Kryształowej Czaszki. Diana jest niechętna, ale Cassie przekonuje ją ,że jest to jedyny sposób by uwolnić przyjaciółkę, ale będzie musiała dopasować się do jej czarnej magii . Tymczasem Dawn i Charles mają do czynienie z nowym sposobem aby odzyskać moc…, ale cena jest wysoka.
Ja sprawdzałem na imdb, czy przypadkiem nie ma go w obsadzie 20 odcinka (nie ma) i nie widać go również i w kolejnych, ale jeśli zostaliśmy poinformowani o jego powrocie, więc z pewnością pojawi się w ostatnim na zakończenie sezonu. Opis 22 odcinka jest bardzo ciekawy, a co do Faye to raczej się nie martwię, nic jej nie będzie... ;)
No w końcu Faye nie da sie od razu złamać.. I pojawi się kryształowa czaszka, która w książce namieszała .:D
A Charles i Dawn ? Co oni znowu planują :)
Na pewno nie da się złamać, jeśli nie daj Boże ktoś wcześniej uśmierci :P Choć Faye to zbyt barwna postać, więc raczej nie nic jej nie będzie :))
A Charles i Dawn, na pewno tak jak napisałeś będą chcieli odzyskać moc no i pewnie będą planować śmierć Blackwell'a...
I jeszcze jak Joe nas informuje jakiś sekret wyjdzie na jaw.. mam nadzieję, że Cassie dowie się przez kogo zginęła Amelia... i może będzie chciała się zemścić, a Diana jej na to nie pozwoli ;P
A może sekret o powrocie Nicka.. ? =D
E! Online nas informuje :
Julie: Jakiś przeciek co do powrotu Nicka do The Secret Circle? Jestem podekscytowana ż e go przywracają. Był moją ukochaną postacią!
Wiemy, że ktoś inny jest bardziej podekscytowany powrotem Nicka : Gale Harold, którego postać Charles zabiła Nicka! "To wspaniała rzecz - nie, to nie jest fajne, to straszne , chociaż fajne do zagrania , ponieważ ostatni raz kiedy Charles widział go to było wtedy kiedy go topił ."
Harold powiedział nam : " Świetnie ,że wraca, ale to też jest bardzo problematyczne."
Znalazłem takie coś :
Billy (fan): Czy więcej niż jedna osoba ginie w finale sezonu?
Andrew Miller: "Na pewno będzie jeden martwy charakter, ale może i więcej."
Śmierć jednej z osób będzie na prawdę ciężka do zniesienia. Los, który spotka inną osobę będzie również wstrząsający dla fanów.
Osz fak, no stresujące info zapodałeś :/ teraz rozkminka, kto to będzie? Jeśli ma być tak ciężko i wstrząsająco to może jednak coś stanie się Faye :/ Jednak Liczę, że to będzie ktoś z dwójki Charles/Dawn no bo chyba nie potężny Blackweel :P
Blackwell nie jest już tak potężny.. :D
A na stronie dużo osób obstawia jego niż Melisse(Niee! :((( ), która podobno też ma zniknąć wraz z Ethanem.. =(
Melissa i Ethan? a skąd te wieści? oby nie Melissa :( zbyt duża rozbieżność tych newsów, pewnie takie bicie piany trochę, żeby podnieść emocje przed końcówką sezonu... No, ale ktoś za pewne zginie...
Pisali na forum, że Jessica dostała lepszą rolę w jakimś innym serilau. I znalazłem taką stronę gdzie niby było to potwierdzone.. Ostatnio jak sprawdzałem tę stronę usunięto .. Więc nie wiem, już.. Chce, żeby została.. :)
A co od Ethana to nie wiem, jego los jest mi obojętny . xdd
Szczerze to mnie też nie obchodzi los Ethana, po prostu napisałem o tym bo zbyt wiele tych informacji zapodali i wydaje mi się, że mają tylko na celu wzbudzić niepokój i emocje u widza ;) Jeśli chodzi o info odnośnie Jessiki o wydaje mi się i jednocześnie mam nadzieję, że była to ściema i będziemy mogli oglądać ją w przyszłym sezonie :))
No dużo tych newsów.. Też chce ją widzieć w przyszłym sezonie.. o ile będzie 2 sezon. Oglądalność cały czas spada, odcinek 19 obejrzało 1.11 mld ludzi a odcinek 18 - 1.34 mld.. jest różnica. Mówili już, że nie będzie drugiego sezonu, potem że jest już bezpieczny. A tak na prawde to oglądalność ostatnich odcinków bedzie sie liczyła.. :(
Mam nadzieję, że jak zdejmią TSC z anteny (OBY NIEE!!) po jednym sezonie.. to CW zamówi chociaż 5 dodatkowych odcinków, które by zakończyły losy bahaterów.
Właśnie czytałem ostatnio, że Krąg jest bezpieczny, a tu nagle, że oglądalność spada i to po koniec sezonu, WTF ?!
Z tymi 5 dodatkowymi odcinkami dobrze prawisz, zawsze tak powinno być, a nie ucinanie bez sensu w ostatnim odcinku, tak jak to było w przypadku "Life", albo "Journeyman"czy nawet "Jericho" a mogło to dalej trwać... :(
No cóż pozostaje czekać, zobaczymy jak się potoczą losy "The Secret Circle". Pozdrawiam.
Może jednka jest szansa ;
Jak donosi portal TV By The Numbers, odcinek The Secret Circle pt. Traitor obejrzało 1.15 miliona widzów, a oglądalność poprzedniego odcineka TSC wynosiła 1.11 ;)
No cóż to nie wiele, ale zawsze coś =)
Miejmy nadzieję, że ogladalność jeszcze podrośnie . xDD