PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20268
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

"Secret Circle" fans, you're in for a treat. John Blackwell isn't the only fallen witch returning from the dead before the end of the first season.

Zap2it has exclusively confirmed that Nick (Louis Hunter), who was killed in a surprise twist in the fifth episode back in the fall, is coming back to Chance Harbor! Of course, he's not quite the same bad boy with the heart of gold who we mourned last year. Death by drowning, apparently, can change a guy.

"We are thrilled to have Nick back, but he's not the same person as he was before," executive producer Andrew Miller tells us. "The Circle is stunned, but those closest to Nick, his brother Jake and girlfriend Melissa, find themselves on opposite sides as they struggle with how to deal with his unnatural return."

Given how well we've gotten to know Jake (Chris Zylka) since Nick's death, we can't wait to see how these two interact as brothers, and what Nick's return means for Jake's place in the Circle.

When Nick died, fans of L.J. Smith's book series on which the show is based were shocked -- and, in large part, pretty displeased. Who knew the writers had this up their sleeves?

Skopiowałem z : http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/03/the-secret-circle-louis-hunter-r eturns-nick-armstrong-back-from-the-dead.html

Fani "Tajemnego Kegu". John Blackwell to nie jedyna upadła czarownica, która wróciła zza światów przed koncem pierwszego sezonu.

Zap2it wyłącznie potwierdził, że Nick (Louis Hunter), który zginął w niespodziwanym zwrocie akcji w piątym odcinku wraca do Harbor Chance! Oczywiście, że nie całkiem będzie takim samym złym chłopakiem z złotym sercem, którego opłakiwaliśmy rok temu. Śmierć przez utonięcie, najwyraźniej może zmienić chłopaka.

"Jesteśmy podekscytowani, że mamy Nick'a z powrotem, ale nie jest on tą samą osobą, jaką był wcześniej," informuje producent wykonawczy Andrew Miller. "Krąg jest oszołomiony, ale najbliżsi Nick, jego brat Jake i dziewczyna Melissa, znajdują się po przeciwnych stronach, jak poradzić sobie z jego nienaturalnym powrotem."

Biorąc pod uwagę jak dobrze znamy, Jake'a (Chris Zylka) od śmierci Nicka, nie możemy się doczekać interakcji dwóch braci, co oznacza powrót Nicka dla Jake'a i jego miejsca w kręgu.

Kiedy Nick umarł, fani serii książek LJ Smith, na których opiera się serial byli zszokowani - i, w dużej części bardzo niezadowolony. Kto wiedział, że pisarze mieli to w zanadrzu?

Przepraszam za Błędy .. Jak ktoś może to prosze to dobrze przetłumaczyć . :)

użytkownik usunięty
elo84

Mam taką nadzieję.. Zresztą teraz ma być ta "wojna" pomiędzy czarownicami i łowcami czarownic.. Przeszłość Blackwell'a ma być ujawniona i powrót Nicka .. Myślę, że oglądalność będzie rosła .. :)

ocenił(a) serial na 7

BTW http://www.youtube.com/watch?v=ciqVVrExKZk słodka dziewczyna :)))

użytkownik usunięty
elo84

Ładnie wychodzi ;>
Nom, trzeba czekać =)

użytkownik usunięty

Tutaj jeszcze jeden news. ;D

To będzie absolutnie realna i szokująca śmierć - mówi producent wykonawczy Andrew Miller. Nikt nie jest bezpieczny, kiedy
przeszłość w końcu dogania do chwili obecnej. Mówiąc o przeszłości, historia Johna Blackwell'a zostaje ujawniona.
Cassie będzie musiała dokończyć to, co jej matce nie udało się zrobić 16 lat temu.

Ja już chce ten odcinek . xd

ocenił(a) serial na 7

Mówiłem, że o było tylko bicie piany z tym zakończeniem i straszą śmiercią, nikt oprócz Blackwella nie zginął. Teraz czekamy na 17 maja i ostateczną decyzje, miejmy nadzieje że te wszystkie petycje coś zmienią bo 2 sezon zapowiada się świetnie :D

użytkownik usunięty
elo84

Oby. Szkoda by było jednak tak zakończyć.

użytkownik usunięty

Mówiąc szczerze jest mi w miarę obojętne, czy Nick wrócił na stałe, czy tylko na trochę, bo nie zdążyłam polubić go przez te parę odcinków, w których się pojawił. Z drugiej strony - mogliby go zostawić w serialu właśnie dlatego, że nie miał szansy się pokazać dłużej ;) No i ze względu na Melissę

Ale jestem niemalże wściekła na autora tematu, że napisał taki spojler w tytule, bo przez to nie byłam zupełnie zaskoczona w ostatnim odcinku, a pojawienie się Nicka powinno być prawdziwym szokiem...

użytkownik usunięty

Heh, to przepraszam.. =) Ja tam lubiłem i lubie Nicka, nie mogę się doczekać konfrontacji między nim, a Jake'iem.. Noi oczywiście relacje między Nickiem i Melissą mnie jeszcze ciekawią =]

ocenił(a) serial na 7

Wow po 20 odcinku :) Nick wrócił i wyglądał strasznie jakby był hmm, martwy. Promo do 21 robi wrażenie :D Ale jednocześnie zaczynam się martwic i zastanawiać kto zginie w finale mam tylko nadzieję, że to nie będzie nikt z młodych.

użytkownik usunięty
elo84

Nie tylko promo, webclipy także .. Większość obstawia Blackwella, i też tego jestem ciekawy :)

ocenił(a) serial na 7

Widziałem kawałek, ale w całości nie oglądałem, żeby była większa zajawka później ;) Jeśli Blackwell to, hmm, może lepiej niż ktoś z młodych, ale gorzej ni któreś z rodziców reszty kręgu...

ocenił(a) serial na 7

:-\ kawałek artykułu z hatak: "...Wciąż niepewna jest przyszłość: "Plotkary", "Nikity", "Ringer", "The Secret Circle" i "Hart of Dixie". Jak informuje portal Deadline.com "Plotkara" (wysoka oglądalność przez nagrywarki) i "Hart of Dixie" (wysoka oglądalność odcinków na oficjalnej stronie The CW) mają spore szanse na kontynuacje. Nie przekreśla się też szans "Nikity", która przynosi zyski studiu Warner Bros TV. ze sprzedaży do innych krajów."

Bez szans na kontynuacje są: "Ringer" i "The Secret Circle".

Najpierw napisali, że przyszłość niepewna, a później, że bez szans. poczekamy na koniec sezonu i zobaczymy, mimo wszystko mam nadzieje, że szansa jednak jest...

użytkownik usunięty
elo84

A ja czytałem, że jest jeszcze szansa . xd

ocenił(a) serial na 7

Oby, oby? A wiadomo jaka była oglądalność 21 odcinka?

użytkownik usunięty
elo84

Jeszcze nie, ale mam nadzieje, że wyższa .. Stacja The CW zamówiła kolejne sezony : Nie z tego świata, Pamiętniki wampirów i 90210.

A co do reszty to jeszcze nie wiadomo : Plotkara, Nikita, Ringer,
The Secret Circle i Hart of Dixie.

ocenił(a) serial na 7

Tak wiem, czytałem, tyle, że z tego interesują mnie 3 seriale "Supernatural" "Pamiętniki Wampirów" i "TSC", reszta? Whatever :P P.S. Szkoda, że Nie będzie kolejnego sezonu "Terra Nova", mam nadzieję, że zrobią jakieś zakończenie chociaż, chyba coś mi się o uszy obiło...

użytkownik usunięty
elo84

A mnie tylko TVD i TSC interesuje z tego :D
Ja czekam na nowy sezon Przygód Merlina . xd
A ma być jakieś zakończenie Terra Novy ? Nie czytałem, musze informacji poszukać =)

ocenił(a) serial na 7

To musiała być jakaś plotka bo nie ma nic na temat zakończenia :/ Z tych trzech seriali najlepszy właśnie jest "Supernatural". :D W Przygody Merlina się nie wkręcałem.

użytkownik usunięty
elo84

A ja oglądałem pierwsze odcinki Supernatural i mnie nie zaciekawiło .

ocenił(a) serial na 7

No cóż tak też może być, ale zamówiony 8 sezon o czymś świadczy ;) Serial ogólnie bardzo dobry :)

użytkownik usunięty
elo84

Mój ulubiony to Pamiętniki Wampirów. Teraz chce jeszcze sobie obejrzeć Roswell: W kręgu tajemnic i PLL znaczy w wakacje obejrze. ;D

ocenił(a) serial na 7

PLL ? Pamiętniki są spoko, ale jak dla mnie za dużo tam ckliwych momentów :/ aż do znudzenia, takie romansidło, pomijając to, akcje są dobre :) Jeśli oglądasz TVD I TSC to nie obce są Ci zjawiska nadprzyrodzone, a tego jest wiele w Supernatural. Super relacje pomiędzy, braćmi, wiele przezabawnych momentów, niesamowicie wkręcająca fabuła, często zaskakująca, dużo ciekawych postaci, no i wszystkie wątki związane z Biblią, na niej się opierają :) Mimo wszystko zalecam cierpliwość, bo serial na prawdę dobry :)

użytkownik usunięty
elo84

PLL - Pretty Little Liars.. No jeżeli następne sezony Supernatural są lepsze niż pierwszy to mogę zacząść oglądać, ale za niedługo już ruszy 8 sezon to nie wiem czy dam rade.. Jka na razie chce obejrzeć Roswell, Pretty Little Liars mogę odłożyć bo aż tak bardzo mnie dwa pierwsze odcinki nie zaciekawiły.. i jeszcze gra aktorska tych czterech dziewczyn..
Może obejrzę chociaż drugi sezon Supernatural i jak mnie wciągnie to sobie następne powoli będę oglądał .

użytkownik usunięty
elo84

Już wiadomo - Serwis Tv By The Numbers powiadamia, że oglądalność najnowszego odcinka wynosiła 1.23 miliona widzów. ;)

ocenił(a) serial na 7

Czyli całkiem nieźle :) Daj Boże 2 sezon ;)

użytkownik usunięty
elo84

Noo całkiem, całkiem :) Czyli wzrosła o 8 tys. widzów. To oglądalnośc finału może wynosić gdzieś 1.32 mln osób .

użytkownik usunięty

Yyy, o 80 tys., tak - nie ? Już sam nie wiem :(( . xd

ocenił(a) serial na 7

1.23 mln. czyli 1 milion 230 tysięcy chyba, nie? Więc jeśli tak to chyba w dziesiątkach tysięcy trzeba liczyć ;)

ocenił(a) serial na 7

Hehe. Miejmy nadzieję, że to wystarczy ;)
Dla porównania, czytałem, że stacja Showtime zamówiła 3 sezon Rodziny Borgiów, mimo, że 2. sezon śledzi około 0,65 mln widzów (43% mniej niż rok temu). A serial jest świetny. Jak widać można :D

użytkownik usunięty
elo84

No można :) Miejmy nadzieję, że ci od stacji CW nie są tak głupi by zlikwidować TSC . xd