PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20263
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Z tygodnie na tydzien coraz bardziej mi sie on nudzi!! Co jest nie tak z tym serialem? Zapowiadal sie naprawde dobrze, a teraz taka lipa...

Yohimbine

Niestety ten serial jest nudny. Może najwyżej kilka scen przełamało nudę, a tak to czary są niemrawe, historie miłosne nijakie, bohaterowie odbijają się od sceny do sceny bez jakiegoś sensu.

Yohimbine

No to nie oglądajcie i problem z głowy..
Po co zaśmiecacie forum..
Po co się wydzierasz?
Mnie nudzi głupota ludzi..skoro coś się nie podoba,nie oglądam,nie wypowiadam się ,proste logiczne..

ocenił(a) serial na 8
Damx123

no właśnie przestańcie zaśmiecać forum, albo znajdzie już stworzony przez kogoś podobny temat i tam głos udzielajcie. Ja nie będę bronić serialu, ale uważam żeby ocenić serial to trzeba obejrzeć wszystkie sezony. Nie rozumiem ludzi, którzy uważają, że jest zły. Zły nie jest ani bardzo dobry powiedziałabym, że dobry, który zbliża się do bardzo dobry :).
Jeszcze jedno PW na początku też były nudne chyba dopiero po 11 odcinku się rozkręciły więc ja daje szanse serialowi, bo pomysł jest ciekawy. Mnie nawet nie wkurza Cassie a co w przypadku PW wkurzała i wkurza mnie Elena.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

do Damx123. Nie musisz sie unosic. A ja bede sobie pisac co tylko chce i jesli tobie sie cos nie podoba to poprostu omijaj takie tematy i tyle. I panuj na emocjami.

Yohimbine

Ja też będę sobie pisał co chcę,nie zaśmiecaj forum tylko.

Damx123

Skoro piszę, że jest nudny na to podstawie tego co oglądałam. Nie muszę się zachwycać wszystkim co oglądam, a jak mi się nie spodoba to mam siedzieć cicho ? Zmarnowałam te kilka godzin czasu to teraz o tym piszę i tyle.
SPOILERY>
Postać Nicka była najlepsza, bo przechodziła jakieś zmiany emocjonalne i najlepiej rokowała, ale go uśmiercono. Teraz to ci co polują na czarownice mogą coś ciekawego wnieść do serialu, a tak to jest kiepsko z pomysłami na akcje.

ocenił(a) serial na 3
Damx123

nazywasz czyjąś opinie śmieciem ? nieładnie:/ zgadzam się z założycielem tematu, po4 odcinku odpadłam z nudów, szkoda było coś bez wąpierzy

ocenił(a) serial na 7
Yohimbine

Nie zgodzę się z Tobą... po ostatnim odcinku muszę powiedzieć, iż serial wreszcie wspina się na wyżyny... i satysfakcjonuje mnie jak najbardziej. Wreszcie tworzy się ten klimat i prawdziwa intryga ;) Ostatnie 2 odcinki były tego dowodem. A Thomas Meade jest po prostu boski... taki mroczny, tajemniczy, stonowany i jednocześnie wyrafinowany zdolny do uczuć i zbrodni :D To mi się podoba !!!

Yohimbine

Zgadzam się. Pierwsze dwa odcinki wydawały mi się ciekawe, myślałam, że akcja rozkręci się w kolejnych, jednak tak się nie stało, bo serial jest coraz gorszy. Niektóre sceny są wręcz komiczne. Oglądając opętaną Melissę, nie mogłam przestać się śmiać. Nie wiem czy przebrnę przez dalsze odcinki.
Zresztą mam wrażenie, że serial skierowany jest do widzów w przedziale wiekowym 12-16 i to tych mniej wymagających, więc myślę, że takiej grupie faktycznie może się spodobać.

A co do wypowiedzi Damx123 - Wybacz, ale to Twoja głupota i przy okazji też chamstwo aż razi.
"skoro coś się nie podoba,nie oglądam,nie wypowiadam się ,proste logiczne.." Nie wiem skąd się biorą takie opinie, ale logiczne to na pewno one nie są ;)
Forum jest po to, aby na nim dyskutować, nie wyobrażam sobie dyskusji, jeśli każdy myślałby tak samo. Nigdzie nie jest napisane, że wszelkie filmy czy seriale należy tylko i wyłącznie komentować pozytywnie. Tutaj dzieli się swoimi uwagami z innymi użytkownikami i to raczej Ty nie powinieneś tu wchodzić, jeśli nie masz nic do powiedzenia, oprócz chamskiej i prostackiej krytyki autorki tematu.

rox16

Ok ma prawo się wypowiedzieć ale nie musi dawać !!!....
I zero wyjaśnień,tylko "nudny ten serial,ble nie podoba mi się bo nie jest fajny.."
Co to za komentarz..
12-16 to nie jest mój przedział wiekowy,fanki pamiętników chciały w serialu nie wiem co,Damona?
Wtedy by się serial podobał?
Nawet sezon nie mija a już ludzie są znudzeni,marudzą wiecznie,zawszę coś się nie podoba,po co zakładać 1000 tematów takich samych...można napisać w jednym..a nie zakładać i zaśmiecać forum opiniami "nuda,lipa"
Czysta krew 4 sezon też jest dupny,,ale jakoś oglądałem..bo 3 pierwsze sezony były dla mnie świetne,pamiętniki 1 sezon był beznadziejny..ale od 2 jest ok chociaż teraz w 3 te duchy mnie wkur*******
A Ty moja droga nie denerwuj się tak..;P
Trzeba dać szansę serialowi a nie od razu spychać go..
Logika moja droga,czysta logika ;P

ocenił(a) serial na 5
Damx123

Od premiery pierwszego odcinka co tydzień daję mu kolejną szanse i nie spotkało mnie do tej pory nic oprócz zawodu.
Jak już wcześniej napisała rox16 scena opętania zamiast zainteresować widza, była po prostu niedorzeczna.
Ktoś może mi zarzucić, że czepiam się tylko jednej sceny, ale prawda jest taka, że ten serial nie trzyma się kupy, jednym gościem potrafią rzucać po całym korytarzu, ale opętanej lasce nie potrafią nawet wyrwać noża z ręki. Co do magii to nie wiem po co to komu skoro jednego opętanego potrącił samochód, a drugiego utopili, podczas gdy demony z walizki wystarczyło spalić, a jak na moje oko, żeby zrobić którąś z tych rzeczy nie trzeba było wielkiej mocy magicznej. Gdyby historia była spójna i sensowna to mógłby być jeden z moich ulubionych seriali, bo pomysł był naprawdę dobry, ale z takimi błędami, raczej nie wytrzymam do końca sezonu.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Damx123 - Jesli tak strasznie szalejesz na punkcie tego serialu to ogladaj go sobie, ocen go wysoko, kup sobie kubek lub koszulke, napewno znajdziesz na ebay, ale nie wymagaj od innych aby mieli takie samo zdanie jak Ty, Kazdy ma inny gust i ma prawo do wypowiedzi na temat tego czy cos mu sie podoba czy nie. I co ma do tego serial Pamietniki Wampirow, czy Czysta Krew? Zakladasz ze kazdy porownuje ze soba wszystkie seriale?

A jesli chodzi o Twoj kometarz "12-16 to nie jest mój przedział wiekowy,fanki pamiętników chciały w serialu nie wiem co,Damona?
Wtedy by się serial podobał?" Cierpisz na kompleks Damona?

Damx123

Ależ ja jestem spokojna ; )
Nie jestem żadną fanką "Pamiętników...", nie oglądałam nawet 1 odcinka.
Nie rozumiem czemu negatywna opinia to 'zaśmiecanie'. Równie dobrze można by tak nazwać te pozytywne komentarze. Nie skreślam też serialu, zobaczymy, co będzie dalej. Na razie uważam, że wypada słabo na tle innych, dobrych i wciągających amerykańskich produkcji. To nie jest taki rynek jak w PL, że produkuje się byle co, bo odbiorca łyknie wszystko.

rox16

A jakie są bardziej wciagajace dla ciebie?

Yohimbine

zgadzam się. absolutnie nic specjalnego, podobnie zresztą jak książka :>