Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20279
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

właśnie zobaczyłam 19 odcinek no i koniec był dosyć ciekawy.
Jeżeli Diana ma czarną magię to jest siostrą Cassie ??
Podejrzewam, że matka Diany miała romans z ojcem Cassie.
Co o tym myślicie ?

użytkownik usunięty
Diablicaaa

To jest już chyba wiadome...
Chociaż mama Diany mogła spotkać jakiegoś innego gościa z czarną magią.
Ale raczej tak nie było..
W koncu powiedziane jest jasno, że Jest Drugie Dziecko BLACKWELL'a w kręgu .. i to jest Diana.

ocenił(a) serial na 9

Hmm .. no fakt mogłoby jeszcze być inne dziecko z czarną magią ale to chyba byłaby przesada :)

Diablicaaa

Mnie zastanawia jedno, mianowicie w 19 odcinku słyszymy rozmowę Johna i Charlesa na temat matki Diany. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale chyba Blackwell przyczynił się do śmierci Elizabeth i chyba miał też z nią romans...

Kasandra_666

No nie CHYBA miał z nią romans, tylko na pewno. Dzieci nie biorą się z powietrza. Celem Blackwella było "zrobienie" jak największej ilości dzieci do kręgu, więc działał w tym kierunku. Matka Diany zginęła wtedy, w tym wypadku na łodzi, a wszyscy obwiniają o to co tam się stało właśnie Blackwella.

ingela

Dobra dobra ale mi to jakoś nie pasuje. Pewnie wyidealizowałam matkę Diany na podstawie córki...

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

Cały czas liczyłem że to Faye bedzie tym dzieckiem . No ale niestety Diana , trochę bez sensu bo gdyby była to Faye możnaby to było bardzo ciekawie rozwinąć - jakiś konflik z Cassie czy coś . A tak to pewnie zajmą się charlsem i tyle