Amerykańskie portale wprowadziły widzów TSC w błąd. Najpierw podały, że serial zostaje na antenie by potem sprostować i poinformować, że jednak zostaje ściągnięty z anteny.
http://showtv.pl/news_item_3494.htm
podpisałam każdą petycję jaka powstałą ale czy to coś da? myślicie , że dla naszej garstki, w dodatku nie oglądamy tego w ich stacji tylko w necie a im zależy na zwiększeniu oglądalności stacji CW a nie w necie więc coś czuję , że te petycje pójdą szerokim łukiem i odbije się echem, jakby nadawali CW na polskich satelitach to by serial miał większą oglądalność ...
dlatego podpisałam, może jednak się uda ... trzeba mocno trzymać kciuki może przyniosą te petycje efekt :)
serial jest już w stu procentach anulowany na tej stacji na której był nadawany dotychczas. Natomiast teraz słychać pogłoski że przejmie go inna stacja ;] oby tak się stało ;)
może przejmie go foxlife byłoby super bo przynajmniej nadawali by go też na Polskę
Jestem naprawdę zła bo serial nie był najwyższych lotów ale od kilku odcinków zrobiło się interesująco i czekałam na 2 sezon.Co by im szkodziło? Takie idiotyzmy jak 90210 czy Gossip Girl mają kolejne sezony pomimo tragicznej oglądalności.
Zgadzam się! Po ostatnim odcinku aż chce się wiedzieć co będzie dalej. Myślę, że ten serial mógł się fajnie rozwinąć ....
Dokładnie, Gossip Girl jest już strasznie denne i naciągane tylko aby mieć kasę. Teraz zaczynało być ciekawiej w TSC i zdejmują to..
Zgadzam się całkowicie. Ostatnio było naprawdę ciekawie.
Gossip Girl i 90210 robią się coraz gorsze, a oni kończą tak dobre seriale jak ten. Mam nadzieję, że jednak zmienią zdanie,
Hmm, może im się nie opłacało? Efekty specjalne pewnie ileś tam kosztują, a oglądalność notorycznie spadała.
A największe wydatki w Gossip Girl to chyba scenografia i kostiumy. Wyobrażam sobie, że są tańsze niż efekty.... Ale co ja tam wiem.
Gossip Girl ma tragiczną oglądalność ? ;o co prawda ogladałam tylko jeden sezon- było nawet ciekawie, drugi zaczełam ale już poziom znacznie zjechał -_-
A zaczęło się robić na prawdę ciekawie. Nie dość że zabierają The Secret Circle to jeszcze zabrali mi Ringer... :(
Coś pisali ze stacja CW 17 maja udzieli odp na temat czy serial dostanie 2 sezon!!!!
Nie będę za nim "płakała" ciesze się że inne seriale dostały kolejne sezony jak np The.Vampire.Diaries. Za nim bym tęskniła ;)
Uratuj TSC, może jeszcze nie wszystko stracone.. PODPISZ 2 PETYCJE ! ;
* http://www.gopetition.com/petitions/please-do-not-cancel-the-secret-circle.html
* http://www.thepetitionsite.com/344/294/756/save-the-secret-circle/
ja się pytam, czemu takie lipne seriale jak Vampire Diaries (oglądam, ale od niechcenia, jest już to po prostu nudne, a jak widzę elenę to mnie po prostu krew zalewa, patetycznego stefana też, miałam nadzieję, że ją uśmiercą, a tu jeszcze z niej wampira zrobili, czyli dramat w nieskończoność! za co?) a takie TSC zamiast chociaż zrobić połowę tego co TVD, czyli no dajmy max 3 sezony, to nie, jak się wątek rozkręca to lepiej ściągnąć z anteny. żal.
no machnęłam i pewnie machnę też 4, bo chcę wiedzieć jak się skończy, ale nie zmartwiłabym się gdyby skończył się na ostatnim odcinku. proste.
a ja lubię TVD tak samo jak TSC i myślę , że tak samo zasługuje na kontynuację !
ale zje*kę dostałam.:D źle, ja lubiłabym dalej bardzo TVD, gdyby tylko usunęli z tego serialu elenę. i stefana ostatecznie. w TSC na szczęście nie ma takiej drama queen, no może momentami Diana, ale ją akurat lubię ;)
Dla mnie TSC typem takiej Eleny jest Cassie. Obydwie wiecznie niezdecydowane i myślą, że świat się kręci wkoło nich :|
też widzę mnóstwo porównań TSC do TVD. Nawet trójkąt miłosny był Jake-Cassie-Adam, Damon-Elena-Stefan. Kurde, w TVD przynajmniej na zakończeniu serii jest pokazane kto jest z kim, a na końcu końców TSC Jake z Faye, Cassie sama, Adam sam, nie podoba mi się to :D
Oglądam naprawdę sporo różnych filmów i seriali, ale Elena i Cassie to najbardziej znienawidzone przeze mnie postaci. Na czele z tą idiotką Cassie. Nie spodziewałam się, że anulują TSC, zwłaszcza, że sezon skończyli tak, że właściwie nie skończyli, jak każdy serial z kontynuacją.
Cassie jest okropna! A widziałam tę aktorkę w innych serialach i była bardzo fajna. Mi w sumie obojętne, czy będzie następny sezon czy nie, w całym serialu tak naprawdę lubiłam tylko Henry'ego i Dianę.
no ale zaraz milej by się oglądało.:D
ja oglądam TVD tylko z powodu dejmona i tajlera, bo sorry, ale fabuła to chłam.
Damon to był interesujący na początku a teraz to się zamienił w ciepłe kluchy, dodatkowo drażniąco oddziałuje jego jednostronny sztuczny uśmieszek cwaniaczka.
myslicie ze jest jeszcze nadzieja? ogladam i 90210 i tsc, ale przy tsc 90210 to chłam -.-
Jak można w ogóle porównywać TSC do TVD? -,- The Secret Circle na początku mi się podobał, ale szybko stał się nudny, a The Vampire Diaries zawsze oglądam z zaciekawieniem, a nawet często się wzruszam ;p
Totalnie ich chyba pogieło! Jak taki fajny serial można zrzucić z anteny?! Toż to nieludzkie.
Bardzo lubię TSC więc obecnie mnie krew zalewa kiedy czytam, że go anulowali.
Co do TVD to dopiero jestem w połowie drugiego sezonu i oglądam z zaciekawieniem kolejne odcinki. Dla mnie i TSC i TVD są po prost THE BEST...
też myślę, że TVD jest o niebo lepsze, no ale wybacz, oba seriale są bardzo podobne, chociażby ze względu na bohaterów według mnie :)
TVD jest po prostu bardziej popularne , bo jest bardziej komercyjne ... w Polsce mało osób słyszało o TSC , bo nawet nie można go obejrzeć u nas w telewizji.
Na tym polega sukces VD , bo teraz jest szał na wampiry , czarownice odeszły na drugi plan :P Ale to nie powód aby od razu anulować ten serial....
to niestety może być powód. Świetny serial o wampirach (kiedy z kolei nie było na nie szału) - "Moonlight" też został przez to anulowany po pierwszym sezonie
Czytam i czytam, czekam kiedy ktoś stwierdzi, że Cassie jest najbardziej wku rwia jącą istotą chodząco po świecie, jest święcie przekonana, iż ona ma tylko racje myśli, że calutki świat kręci się wokół niej , jest zawsze heroicznie odważna. Przy tym jest tak słodziaszna... Kiedy ją widze jej wyraz twarzy, ohydną fryzurkę, szlag mnie trafia. Obejżałam cały sezon w nadziei, że jakiś dobry człowiek ją zabije i oszczędzi mi cierpień. Co do aktorki, jako osoby prywatnej nic nie mam, nie znam może być całkiem sympatyczna, ale Cassie nie znoszę... Cassie kto jej wymyślił to imię, jak dla psa...
hahahahha po części się zgodzę, ale serial jest zajebisty, to Sookie aż tak nie denerwuje ;D