PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Amerykańskie portale wprowadziły widzów TSC w błąd. Najpierw podały, że serial zostaje na antenie by potem sprostować i poinformować, że jednak zostaje ściągnięty z anteny.

http://showtv.pl/news_item_3494.htm

ocenił(a) serial na 6

po prostu jej styl bycia. Jej osoba mnie denerwuje i szparka między zębami :D ale postać pozytywna^^ można przeboleć huh

użytkownik usunięty
Gagisa

Na mnie tak działa święta Elena z "Pamiętników.." ;-)

ocenił(a) serial na 9
Gagisa

ona poprostu musi taka być, w książce też taka jest.

ocenił(a) serial na 9

nie nie nie i jeszcze raz nie, no nie zgadzam sie ja chce drugi sezon, co za niesprawiedliwosc, rozkrecilo sie tak genialnie i co tyle, ech no jaki niedosyt ;/////

użytkownik usunięty
Vanja_8

Yhm czuję to samo...chociaż byłam nieprzychylnie nastawiona na początku. Polubiłam postaci min. Dianę, Faye, Jacka, Adama...
Dla mnie skończył się nieco intrygująco. Mam wielką nadzieję na dalszy ciąg..

ocenił(a) serial na 9

no nie pozostaje nic innego jak tylko czekac a jak narazie trzeba wyszukac cos nowego hmmm,
Może :
grimm albo once upon the time ? ;)

Sol89

Hehehe,prawda jak nic.Sookie strasznie denerwująca,a szczególnie w 4 sezonie.Niebawem 5 będzie i zobaczymy czy nadal taka będzie ;p

ocenił(a) serial na 9
Sol89

jakbyś przeczytał książkę, to byś wiedział dlaczego ona taka jest.

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

jakbyś zajrzała na mój profil to byś wiedziała, że jestem dziewczyną

ocenił(a) serial na 9
Sol89

wybacz avatar i nick na to nie wskazuje, przynajmniej z mojej perspektywy tak to widać.
po za tym nie mam czasu na takie głupoty.
wracając do tematu radziłabym ci nie pisać takich rzeczy których nie wiesz na 100% bo to tylko robi zbędne zamieszanie.

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

Wypadałoby zachować minimum grzeczności (niestety jak widać nie każdego stać na kulturę osobistą). Twoja wypowiedź dotycząca książki była tak samo na miejscu (czy też nie na miejscu), jak moja dotycząca zerknięcia na profil - oglądając serial nie mam obowiązku znać książki i wcale nie odbiera mi to prawa do oceniania kreacji aktorów grających główne role.
Co do 'robienia zbędnego zamieszania' to póki co wydaje mi się, że to raczej Ty je wprowadzasz

ocenił(a) serial na 9
Sol89

hm, ja robię zbędne zamieszanie? wątpie ..
raczej ty, wprowadzasz ludzi w błąd.
Szczerze mówiąc byłam grzeczna można by powiedzieć, że zastosowałam Polemikę.

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

Czym wprowadzam ludzi w błąd?
Zresztą, nieważne, nie zamierzam ciągnąć tej rozmowy. Jeśli nie widzisz w swoich wypowiedziach niczego niegrzecznego, to serdecznie gratuluję (swoją drogą, ciekawa rzecz - piszesz 'ty' małą literą, ale 'Polemika' wielką).
Doradzam też bliższe zapoznanie się z hasłem 'polemika', czy też 'dyskusja'

Pozdrawiam, bez odbioru

ocenił(a) serial na 9
Sol89

jeżeli cię uraziłam to zacytuj mi zdanie, zaraz się pośmieję.
Dobrze znam znaczenie słowa Polemika, jest to dyskusja na tematy polityczne, literackie oraz społeczne. Więc śmiele stwierdzić iż to ty nie znasz znaczenia tego słowa .
Język polemiki może być ostry, ale nie może manipulować oraz obrażać dyskusyjnego przeciwnika, także jakbym cie chciała obrazić to bym wybrała doskonale dobrane epitety a tego nie zrobiłam.

ocenił(a) serial na 10
Nemeczka

a mi się podoba to imię :P
nie powiem Cassie jest czasem wkurzająca , Elena też z tym swoim niezdecydowaniem. Ale niestety tacy są zazwyczaj główni bohaterzy ... myślą że cały swiat kręci się wokół nich , no ale bez nich to już by nie był ten sam serial.

ocenił(a) serial na 2
Nemeczka

Nemeczka, zgadzam się z każdym Twoim słowem...
Też nie widziałam bardziej irytującej bohaterki serialowej.
Na sam jej widok mnie mdli. Memuła, jakiej świat nie widział.
Czemu Faye nie zrobili główną postacią żeńską?
Ten serial ogromnie by na tym skorzystał...gdyby się kręcił wokół kogoś takiego.

salmaatache

Serial miał swoje słabe momenty ale ogólnie nie jest zły,jak dla mnie na 10 ,bo koniec był świetny i zresztą te ostatnie odcinki również.
Nie rozumiem czemu ludzie nie oglądają tego serialu,bez sensu.
Mogliby dać ten 2 sezon i zobaczyć czy może więcej ludzi zacznie oglądać a nie po chamsku kończyć po 1 sezonie.
Beznadzieja.

Damx123

Oglądają tyle że w internecie.

ocenił(a) serial na 7
han522

o właśnie, statystyki z neta powinni dodać, w końcu nie każdy ma możliwość oglądania w ameryhańskiej tv ;)

Sol89

Takich statystyk nie biorą pod uwagę,a szkoda,bo serial miał słabsze momenty,ale końcówka była już całkiem niezła.Finałowy odcinek bardzo mi się podobał i z chęcią bym czekała na 2 sezon.Żałuję,że go nie będzie :(

ocenił(a) serial na 9
Damx123

nie no aż mi się nie chce wierzyć wkręcił mnie na maxa ten serial i czekałam na kolejne odcinki z zaciekawieniem , 22 odc zakończył się mega ciekawie od razu chce się oglądać 2 sezon nie mogą tak po prostu go zdjąć!! powinni zrobić analizę w internecie bo większość właśnie tam ogląda seriale!!

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

serial rzeczywiście nie dorównuje TVD, ale jednak zaczął się rozkręcać, a książek jest chyba więcej? To naprawdę pewne, że go zdejmują?

Sol89

Lubiłam TVD, ale ostatnio faktycznie fabuła stała się nudna.
I wkurzająca.
TSC nie oglądałam, ale mam zamiar obejrzeć.
Nie przejmuję się, że ludzie mówią, że to głupi serial.
Wolę zobaczyć i sama się przekonać.
Dobrze, że chociaż Nikita zostaje ;)

ocenił(a) serial na 6
ardnaskela_filmaniak

aaaaaaaah cassie jest BEZNADZIEJNA. naprawde ona mysli ze caly swiat kreci sie wokol niej? ze wszyscy licza sie z jej zdaniem? lol nei jest jednak najpotezniejsa wiec nei sory nara. szkoda ze nie bedzie kolejnego serialu i ze jej nie usuneli ;/

sugarffree

PODPISUJCIE SIĘ POD PETYCJĄ O PRZEDŁUŻENIE TAJEMNEGO KRĘGU
http://twitition.com/6m2vl

han522

Ajjj...Ja chcę drugi sezon! Bo ciekawi mnie ta końcówka... mam na myśli, że chcę wiedzieć co będzie dalej i co wymyślą producenci w sprawie innych dzieci Blackwella. Jak oni mogą anulować ten serial? A no tak. TVD będzie mial kolejny sezon, bo jest szał na wampiry przez jakąś sagę Zmierzch, a szału na czarownice nie ma i dlatego jest niska oglądalność. Chcę drugi sezon!!! I nie obchodzi mnie to, czy serial ma niską oglądalność czy nie, 2 sezon ma być.

ocenił(a) serial na 8
sugarffree

(wg mnie) Cassie jest mega!! Adam i Diana są beznadziejni.... to oni zawsze chcą żeby wszystko było tak jak mówia- "prawidłowo" ... jejciu biedna Diana nie chce czarnej magii bo jest taka święta ale jakoś nie powiedziała Cassie kto zabił jej matke... Cassie, Faye są najlepsze przynajmniej nie cackaja się z tym co chcą zrobić... a Cassie w wersji "złej wiedźmy" jest zarąbista !!! i chciałam zobaczyc jak to się w 2 sezonie rozwinie :D

ardnaskela_filmaniak

Nikita dostaje 3 sezon? o.O nie wiedziałam.Cieszę się,bo lubię ten serial ;)

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

COOOOOOOOOOOOOOOO ?! PO*ebało ich totalnie !!!! przecież ten serial jest zarąbisty !! a ostatnie odcinki były mega... !! amerykanie sa debilami bo jakieś gówna (o dziw.kach) oglądaja jak "The Bechalor" a fajnych seriali juz nie... frajerzy....

salmaatache

ale to już tak na serio ? na pewno? na 100% nie będzie. Bardzo bardzo żałuję to jest naprawdę świetny serial. Oglądam również i pamiętniki wampirów, dlaczego nie będzie 2 sezonu ? naprawdę fajnie by się zapowiadał. a poza tym zawsze się może rozkręcić jeszcze bardziej, wprowadzić nowe wątki. to są dopiero początki a początki zawsze są trudne. powinien być kolejny sezon!!!!!!!!!!!!!! kto jest za ???

ocenił(a) serial na 9
ma5ti5

też tak myślę. ten serial jest niesamowity !

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

A to dziwne, bo stacja The CW podaje informacje o wypuszczeniu drugiego sezonu już we wrześniu. I jakoś nie chce mi się wierzyć by miało być inaczej. Skoro CW podaje takie a nie inne informacje, to musi tak być! A forami to bym się nie przejmował, ludzie zawsze gadali i nigdy to się nie zmieni;) Także, nie wiem jak inni, ale ja już czekam na drugi sezon:))

użytkownik usunięty
pionder23

Ja uważam tak samo. Nie powiem, bo podpisywałam różne petycji itp. ale ostrożności nigdy za wiele. To może ich tylko utwierdzić w postanowieniu stworzenia 2 sezonu :)

ocenił(a) serial na 7
pionder23

a gdzie można znaleźć taką informację?

użytkownik usunięty
salmaatache

Psss.. krążą plotki, że TSC ma przejąć ABC ! :D
Mam nadzieję, ze to prawda, ABC ma kasę a serial ogromny potencjał :)

ocenił(a) serial na 9
salmaatache

Może jednak będzie druga seria. Tylko stacja ABC ma przejąć produkcję.Krążą takie plotki. Wyżej jest zresztą link do petycji o przeniesienie.

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

Będzie nowy serial w zamian za TSC. Beauty and the beast. A oto trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Spnz-QNhUcE W sumie TSC nie powalił mnie na kolana ale już się wciągnęłam, a ten nowy serial wygląda jakoś nieciekawie moim zdaniem :/

ocenił(a) serial na 7
Poison_Girl

Ja rownież uważam ze ten nowy serial jest strasznie naciagany.... Podjarali sie sukcesem Once Upon a Time i teraz chca zrobic cos podobnego tylko ze stacja CWJest dużo biedniejsza i z tego moze wyjść jedna wielka bzdura.... Osobiście uważam ze następny serial pójdzie do odstrzalu po pierwszym sezonie.... Ale może z drugiej strony to by ich skłoniło do powrotu z The Secret Circle.... ;o)

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

A ja lubię VD oraz TSC. Możliwe, że VD nieco bardziej ale to w końcu 3 sezon, a TSC dopiero zaczyna. Wokół TVD też nie było aż tak wielkiego szumu po pierwszym sezonie, dopiero później. Mam nadzieję, że ABC przejmie TSC, ponieważ zakończenie było dość intrygujące i serial miałby szansę rozwinąć skrzydła.

ocenił(a) serial na 3
salmaatache

Nie maczego żałować, nuda, brak napięcia, z braku laku można obejrzeć.

ocenił(a) serial na 7
Music_In_Me

nie traćmy wiary... laying game na abc tez miał być anulowany okazało się jednak ze będzie 2 sezon kiedy już nie było praktycznie nadziei wiec nie poddawajmy się z TSC może być podobnie

salmaatache

Ja dosyć późno się wzięłam za oglądanie tego serialu.
Ale to w większości przez naukę... Uff!!
I muszę powiedzieć, że nie rozumiem, dlaczego usunęli TSC.
Jestem wprawdzie dopiero na 10 odcinku, ale mi się podoba ;)

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

bd w koncu ten 2 sezon chociaz na abc family albo foxlife czy nie ?

klaudia123_filmweb

Nie ma szans. Serial został definitywnie anulowany i poza pierwszym sezonem niczego już więcej nie będzie.

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Szczerze powiedziawszy to sezon nawet fajnie się zakończył. Szkoda tylko że nie dokończyli wątku Cassie z Adamem.Bo ksiązka zakończyła sie tak, że znowu byli razem.