Czy to prawda, że Nick umrze? Proszę o odpowiedź kogoś, kto śledzi strony ze spoilerami dotyczącymi serialu.
Gdzie to wyczytałaś? Na pewno nie umrze, chyba razem z Faye stanowią najlepszych bohaterów w serialu, bez niego byłoby nudno i bezbarwnie.
Na plakatach promujących serial pojawił się nowy chłopak, a nie ma na nich Nicka, dodatkowo gdzieś wyczytałam takie spojlery, więc chciałam się spytać bardzie oczytanych w tej materii ode mnie.
Jest nowe zdjęcie przedstawiające bohaterów serialu i informacja, że do obsady The Secret Circle dołączył Chris Zylka, który pojawi się w kilku odcinkach. Nic nie wskazuje na to by Nick miał umrzeć.
Moze Zylka będzie grał Nicka? Na nowych plakatach nie ma aktora, który gra Nicka, jest za to jakiś nowy blondyn.
Zylka wcieli się w Billy'ego, czarującego sąsiada Cassie. Chłopak kiedyś był związany z Fave.
Zylka pojawi się po raz pierwszy w szóstym odcinku.
Właśnie jestem po emisji TSC i jestem załamana:( cały czas miałam nadzieje, że jednak scenarzyści nie uśmiercą najlepszego bohatera, a tu takie rozczarowanie:(