Z przykrością informuje was, że TSC - oficjalnie zostało anulowane :(
Potwierdzenie tutaj|: http://www.cwtv.com/shows/ Jak widać TSC nie ma ani dnia ani godziny.
Jest już oficjalnie anulowane.
http://www.wetpaint.com/the-secret-circle/articles/will-the-secret-circle-be-pic ked-up-by-another-network
Jejciu oby tak było jak mówisz. Tylko kiedy taka informacja się może pojawić?
na jesieni?
Kij im w oko za ten numer, Wielka szkoda bo robiło się na prawdę ciekawie ! Fu*k :/
Moim zdaniem bardzo złe zakończyli ten serial... Za dużo wątków zostało pominietych, oraz sam koniec odcinka zdecydowanie zapowiadał kontynuację.... Jestem bardzo zawiedziona....
Dokładnie, jeśli przewidywali, że nie będą kontynuować serialu to powinni zrobić zupełnie inne zakończenie...
Mogliby chociaż nagrać z 5 odcinków, żeby to wątki pozamykać... Bez sensu, kompletny brak szacunku do widza :-\
nieeeeeeeeee :( nie zgadzam się :( to nie fair :( bardzo jestem rozczarowana :/
Nieeeeeeee nie mogli chociaz wczesniej o tym poinformowac to przynajmiej inny ostatni odcinek by nagrali...a tak to wielka nie wiadoma :(
Ja właśnie myślałam że po takim zakończeniu sezonu, następny to pewniak, a tak wielkie rozczarowanie:(
Nie jestem jakimś szczególnym fanem tego typu seriali, ale podobał mi się o wiele bardziej ( uprzedzam iż jest to tylko moje zdanie) niż np. przedłużane wg mnie na siłę pamiętniki wampirów (natłok filmów o wampirach po ekranizacji Zmierzchu strasznie mnie zmęczył). Serial mi się podoba lecz niestety z powodu niskiej oglądalności utknął, podobnie jak niegdyś jeden z moich ulubionych seriali S-F pt. FIREFLY. Taka kolej rzeczy. Szkoda tylko że wiedząc iż seria nie zostanie pociągnięta producenci zostawili serial bez sensownego zakończenia, tylko z finałem z cyklu "to be continued". Mam nadzieję, że nakręca chociaż jakąś pełnometrażówkę kończąca cykl. Oby nie było jak ze starym znanym serialem "Zaginiony świat", który po 3-im sezonie zakończył się właśnie tekstem "ciąg dalszy nastąpi" i koniec. Ja z tego powodu do dziś dostaje spazmów, gdyż moim zdaniem to chamstwo zarówno wobec twórców dzieła jak i wobec widzów.
Szkoda, W ostatnim odcinku ujrzały światło dzienne takie wątki, że drugi sezon na pewno byłby ciekawy.
Jednak patrząc na to wszystko z drugiej strony to dobrze, że nie przerwali nadawania serialu w połowie sezonu i wyjaśnili chociaż niektóre wątki.
nie wierzę. nie rozumiem, dlaczego w ogóle była wzmianka o tych pozostałych dzieciach, na koniec nawet je pokazano, a teraz nie ma kontynuacji. jak na moje oko to nie jest dobre zakończenie jedno sezonowego serialu.
Dzięki tej wzmiance mieli możliwość na kontynuowanie serii bo zapewne gdy powstawał scenariusz nikt nie wiedział na 100% że drugi sezon nie powstanie, więc pozostawili przysłowiową furtkę.
Ja bym nie nazwała tego"furtką" tylko szeroko otwarta bramą.... Furtką by można było nazwać to jak Adam patrzył na ta czaszkę i co on z nią pózniej zrobił.... Nie zupełnie nowy wielki wątek..... Bez sensu ze nie ma 2 sezonu.... Jak dla mnie to był pewniak....
Może nazwijmy to tak chcieli pokazać, że tan serial ma potencjał ja też przed finałem zastanawiałam się o co może się dziać w drugim sezonie no i w finale scenarzyści otworzyli całkiem nowy wątek bo być może byli pewnie drugiego sezonu, ale władze stacji kierowały się niestety tylko zyskiem i stwierdzili zapewne, że skoro nie ma dostatecznej publiczności to oni anulują serial.
Niestety ale tak jest w tym amerykańskim świecie seriali, liczy się tylko kasa.
TSC nie jest niestety jedynym serialem anulowanym w połowie (np. Kyle XY; Boionic Woman i wiele wiele innych)
A szkoda, bo serial naprawdę był ciekawy