SpoilerTV podzielił się z nami bardzo ważną informacją odnośnie przyszłości seriali emitowanych przez stację CW. Informator podał jakie seriale są "bezpieczne" jeśli chodzi o kolejny sezon, oraz z jakimi serialami możemy się już wkrótce pożegnać.
Gossip Girl, America's Next Top Model, 90210 i The Vampire Diaries są w 100% "bezpieczne" i co za tym idzie, możemy spodziewać się kolejnego sezonu tych seriali.
Supernatural także brany jest pod uwagę jako "bezpieczny", choć są pewne informacje na temat mniej bezpiecznej przyszłości tego serialu jeśli chodzi o te powyższe. Choć bardziej prawdobodobne jest to, że możemy spodziewać się emisji kolejnego sezonu niż jego odwołanie ze stacji.
Stacja CW powiedziała producentom Heart of Dixie, Nikita, Ringer i niespodziewanie The Secret Circle, że są one "zagrożone". Ich los zależeć będzie od tego jak bardzo stacją spodobają się ich odcinki pilotażowe i jak wiele innych programów czy seriali będą chcieli umieścić w swojej ramówce.
Skopiowałem z - http://www.thesecretcircle.org.pl/news.php
Kużwa jak takie załosne seriale jak Gossip girl i 90210 chcą kręcić a nikita i secret circle są zagrożone :/
Uważam dokładnie tak samo jak Ty. Nikita jest fajna,chociaż bardziej lubię starą wersję,a TSC się rozkręca z odcinka na odcinek-jest coraz lepiej z tym serialem.Nie oglądam GG i 90210,bo mnie nudzą strasznie.
Mi się Tylko Gossip Girl podobał 1 sezon .. ; D
Ale 90210 jest nudne ..
Ja mam pocieszenie że chociaż The Vampire Diaries jest bezpieczny i bedzie kolejny sezon . ; >
Ja przepadam za produkcjami Fantasy, więc mnie TVD i TSC nie nudzą .
Ale Gossip Girl i 90210 również mają wysoką oglądalnośc więc zależy kto co woli . :)
Ale ja absolutnie nie oceniam czyjegoś gustu.Mówiłam tylko o sobie,że mnie nudzą te seriale co nie znaczy,że dla innych też muszą być nudne.O gustach się nie dyskutuje :D
Ja uwielbiam zarówno takie fantasty jak TSC, lekkie dramato-młodzieżówki jak Pretty Little Liars i obyczajowe 90210, choć 90210 w 4 sezonie jest o wiele gorsze, tak samo nie pojmuję po co Plotkarze kolejny sezon... Mam nadzieję, że TSC zostawią w spokoju ;)
Hm, ja jestem serialoholik.. oglądam GG, jak i 90210.. oraz pozostałe wymienione i ja szczerze na miejscu tych ludzi nie ciągnęłabym właśnie plotkary i 90210.. odsmażają tam systematycznie kotlety, to raz.. a dwa.. widać, że zaczyna brakować pomysłów na losy bohaterów. Hart of Dixie i SC.. no jestem zaskoczona, że tak słabo sobie radzą, bo mi osobiście skradły serce. W końcu troche spokoju od wampirów - z całym szacunkiem dla VD- oraz życia bogatych dzieciaków. Nie wiem, dziwne te Stany..;- /
No dokładnie, wyjęłaś mi słowa z ust ;) Lubię 90210, ale widać, że robią to na siłę. HOD nie oglądam, ale to nowy serial więc chyba warto dać mu szansę.
No ewidentnie widać, że próbują desperacko zainteresować, przecież tam już każdy z każdym był, każdy każdego kochał. Blee. ;- D Jedynie na kogo mogłabym patrzeć to Naomi. ;p A Hart of Dixie to totalnie coś innego, oglądam to głównie z sympatii do Bilson, ale serial jest na prawde-według mnie- godny uwagi.
Dziwnie byłoby jakby TSC przestało być kontynuowane już po 1 sezonie. Naprawdę w ostatnich odcinkach musiałoby się dużo wyjaśnić. Osobiście się cieszę, że TVD and Supernatural są bezpieczne. (Myślę, że SPN nie zdejmą!)
Nom, dziwne . ; D
Ale żeby też za długo tego serialu nie ciągnęli, bo go zdejmią z anteny jak Herosów (2 ostatnie sezony były beznadziejne) ...
A TSC jak na razie jest (dla mnie) bardzo wciągające więc szkoda by było piozegnać się po pierwszym sezonie . xD
A jesze Krąg nie dowiedział się o prawdziwej śmierci Nicka , nie wiemy jakie zamiary ma Blackwell i kto jest jego drugim dzieckiem . ; D
Póki co w The Secret Circle jest więcej pytań niż odpowiedzi. By porządnie wszystko wyjaśnić powinien być jeszcze co najmniej 2 sezon. Mnie osobiście TSC bardzo się spodobał i przykre byłoby pożegnać się z nim tak szybko.
Dużo będzie zależeć od oglądalności ostatnich odcinków w Stanach, więc mam nadzieję, że Amerykanie tym razem się postarają. Ja będę trzymać kciuki za ten serial, bo w końcu poziom odcinków naprawdę poszedł w górę i zaczęło robić się intrygująco i ciekawie co będzie dalej.
Trzeba czekać, ale jak zdejmą z anteny TSC to może zastapiął go jakimś innym przyjemnym serialem . : DD
Jak na razie cieszmy się 1 sezonem . :)
Jasne,że się cieszę ;) Wolałabym,by TSC dostał szansę na drugi sezon,bo z tymi nowymi co to się mogą w zastępstwie pojawić,to nigdy nic nie wiadomo:D
A do końca 1 sezonu zostało odcinków 7 ? Ale jak na razie to oglądalność spada.. ;/
Odcinek The Return(E15) obejrzało 1.71 miliona ludzi, a odcienk Valentine (E14) obejrzało 1.82 miliona ludzi.
A 1 odcinek obejrzało 3,05 mln widzów ... No to różnica jest i to znaczna . :
Gossip girl już dawno mnie znudził, Vampire diaries też jest coraz bardziej "na siłę" - dziwię się, że to pewniaki. Za to Heart of dixie jest moim zdaniem interesujący - bardzo ciepły serial, przyjemnie się go ogląda + fabuła nie jest aż tak wydumana i nieprawdopodobna jak w reszcie tych seriali.
TSC na początku było fajne, potem mnie trochę nudziło, ale teraz znów bardzo ciekawi! Oglądam tylko dla Faye i Lee, ale i tak nie chcę końca ;)
Skopiowałem ze strony ; http://thesecretcircle.tnb.pl/news.php?rowstart=0
Jakieś nowe informacje o Secret Circle? Słyszałem plotki,że nie będzie drugiego sezonu.
To jeszcze nie jest potwierdzone, jesteśmy przekonani ,że TSC będzie miało kolejny sezon w stacji CW. Finał serialu Ringer zaplanowano na kwiecień, a to dobry znak dla Secret Circle .
Założymy się,że serial następnej jesieni będzie przeniesiony na piątek ze względu na nowy sezon Pamiętników Wampirów.
Mam nadzieję że będzie 2 sezon :)
Stacja CW opublikowała daty emisji ostatnich
odcinków I sezonu The Secret Circle:
3x16 - Marzec 15, 2012
3x17 - Marzec 22, 2012
3x18 - Kwiecień 12, 2012
3x19 - Kwiecień 19, 2012
3x20 - Kwiecieć 26, 2012
3x21 - Maj 3, 2012
3x22 - Maj 10, 2012