PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

SpoilerTV podzielił się z nami bardzo ważną informacją odnośnie przyszłości seriali emitowanych przez stację CW. Informator podał jakie seriale są "bezpieczne" jeśli chodzi o kolejny sezon, oraz z jakimi serialami możemy się już wkrótce pożegnać.

Gossip Girl, America's Next Top Model, 90210 i The Vampire Diaries są w 100% "bezpieczne" i co za tym idzie, możemy spodziewać się kolejnego sezonu tych seriali.

Supernatural także brany jest pod uwagę jako "bezpieczny", choć są pewne informacje na temat mniej bezpiecznej przyszłości tego serialu jeśli chodzi o te powyższe. Choć bardziej prawdobodobne jest to, że możemy spodziewać się emisji kolejnego sezonu niż jego odwołanie ze stacji.

Stacja CW powiedziała producentom Heart of Dixie, Nikita, Ringer i niespodziewanie The Secret Circle, że są one "zagrożone". Ich los zależeć będzie od tego jak bardzo stacją spodobają się ich odcinki pilotażowe i jak wiele innych programów czy seriali będą chcieli umieścić w swojej ramówce.

Skopiowałem z - http://www.thesecretcircle.org.pl/news.php

ocenił(a) serial na 8

hart of dixie tez jest swietny....moze ringer poleci...

Kużwa jak takie załosne seriale jak Gossip girl i 90210 chcą kręcić a nikita i secret circle są zagrożone :/

Marko81

Uważam dokładnie tak samo jak Ty. Nikita jest fajna,chociaż bardziej lubię starą wersję,a TSC się rozkręca z odcinka na odcinek-jest coraz lepiej z tym serialem.Nie oglądam GG i 90210,bo mnie nudzą strasznie.

minona291

Powinni je skasować GG i 90210 i hart of dixie i dać coś ciekawszego a nie takie nudne gnioty.

użytkownik usunięty
Marko81

Mi się Tylko Gossip Girl podobał 1 sezon .. ; D
Ale 90210 jest nudne ..
Ja mam pocieszenie że chociaż The Vampire Diaries jest bezpieczny i bedzie kolejny sezon . ; >

TVD ma nadal dużą oglądalność i nie oszukujmy się,jest dużo ciekawszym serialem niż GG lub 90210 ;)

użytkownik usunięty
minona291

Ja przepadam za produkcjami Fantasy, więc mnie TVD i TSC nie nudzą .
Ale Gossip Girl i 90210 również mają wysoką oglądalnośc więc zależy kto co woli . :)

Ale ja absolutnie nie oceniam czyjegoś gustu.Mówiłam tylko o sobie,że mnie nudzą te seriale co nie znaczy,że dla innych też muszą być nudne.O gustach się nie dyskutuje :D

minona291

Ja uwielbiam zarówno takie fantasty jak TSC, lekkie dramato-młodzieżówki jak Pretty Little Liars i obyczajowe 90210, choć 90210 w 4 sezonie jest o wiele gorsze, tak samo nie pojmuję po co Plotkarze kolejny sezon... Mam nadzieję, że TSC zostawią w spokoju ;)

ocenił(a) serial na 7
smiles

Hm, ja jestem serialoholik.. oglądam GG, jak i 90210.. oraz pozostałe wymienione i ja szczerze na miejscu tych ludzi nie ciągnęłabym właśnie plotkary i 90210.. odsmażają tam systematycznie kotlety, to raz.. a dwa.. widać, że zaczyna brakować pomysłów na losy bohaterów. Hart of Dixie i SC.. no jestem zaskoczona, że tak słabo sobie radzą, bo mi osobiście skradły serce. W końcu troche spokoju od wampirów - z całym szacunkiem dla VD- oraz życia bogatych dzieciaków. Nie wiem, dziwne te Stany..;- /

stelinaa_a

No dokładnie, wyjęłaś mi słowa z ust ;) Lubię 90210, ale widać, że robią to na siłę. HOD nie oglądam, ale to nowy serial więc chyba warto dać mu szansę.

ocenił(a) serial na 7
smiles

No ewidentnie widać, że próbują desperacko zainteresować, przecież tam już każdy z każdym był, każdy każdego kochał. Blee. ;- D Jedynie na kogo mogłabym patrzeć to Naomi. ;p A Hart of Dixie to totalnie coś innego, oglądam to głównie z sympatii do Bilson, ale serial jest na prawde-według mnie- godny uwagi.

ocenił(a) serial na 10

Dziwnie byłoby jakby TSC przestało być kontynuowane już po 1 sezonie. Naprawdę w ostatnich odcinkach musiałoby się dużo wyjaśnić. Osobiście się cieszę, że TVD and Supernatural są bezpieczne. (Myślę, że SPN nie zdejmą!)

użytkownik usunięty
Gabbe

Nom, dziwne . ; D
Ale żeby też za długo tego serialu nie ciągnęli, bo go zdejmią z anteny jak Herosów (2 ostatnie sezony były beznadziejne) ...
A TSC jak na razie jest (dla mnie) bardzo wciągające więc szkoda by było piozegnać się po pierwszym sezonie . xD
A jesze Krąg nie dowiedział się o prawdziwej śmierci Nicka , nie wiemy jakie zamiary ma Blackwell i kto jest jego drugim dzieckiem . ; D

Póki co w The Secret Circle jest więcej pytań niż odpowiedzi. By porządnie wszystko wyjaśnić powinien być jeszcze co najmniej 2 sezon. Mnie osobiście TSC bardzo się spodobał i przykre byłoby pożegnać się z nim tak szybko.
Dużo będzie zależeć od oglądalności ostatnich odcinków w Stanach, więc mam nadzieję, że Amerykanie tym razem się postarają. Ja będę trzymać kciuki za ten serial, bo w końcu poziom odcinków naprawdę poszedł w górę i zaczęło robić się intrygująco i ciekawie co będzie dalej.

użytkownik usunięty
Gabbe

Oby nie zakończyli TSC tak jak Hellcats..:/

No właśnie ''oby''.

użytkownik usunięty
minona291

Trzeba czekać, ale jak zdejmą z anteny TSC to może zastapiął go jakimś innym przyjemnym serialem . : DD
Jak na razie cieszmy się 1 sezonem . :)

Jasne,że się cieszę ;) Wolałabym,by TSC dostał szansę na drugi sezon,bo z tymi nowymi co to się mogą w zastępstwie pojawić,to nigdy nic nie wiadomo:D

użytkownik usunięty
minona291

A do końca 1 sezonu zostało odcinków 7 ? Ale jak na razie to oglądalność spada.. ;/
Odcinek The Return(E15) obejrzało 1.71 miliona ludzi, a odcienk Valentine (E14) obejrzało 1.82 miliona ludzi.
A 1 odcinek obejrzało 3,05 mln widzów ... No to różnica jest i to znaczna . :

ocenił(a) serial na 6

Gossip girl już dawno mnie znudził, Vampire diaries też jest coraz bardziej "na siłę" - dziwię się, że to pewniaki. Za to Heart of dixie jest moim zdaniem interesujący - bardzo ciepły serial, przyjemnie się go ogląda + fabuła nie jest aż tak wydumana i nieprawdopodobna jak w reszcie tych seriali.

ocenił(a) serial na 5

TSC na początku było fajne, potem mnie trochę nudziło, ale teraz znów bardzo ciekawi! Oglądam tylko dla Faye i Lee, ale i tak nie chcę końca ;)

ocenił(a) serial na 10
Dagmii

Ringer TSC zagrożone? A pf!
Dlaczego... ;(

użytkownik usunięty
asienka63

Skopiowałem ze strony ; http://thesecretcircle.tnb.pl/news.php?rowstart=0
Jakieś nowe informacje o Secret Circle? Słyszałem plotki,że nie będzie drugiego sezonu.
To jeszcze nie jest potwierdzone, jesteśmy przekonani ,że TSC będzie miało kolejny sezon w stacji CW. Finał serialu Ringer zaplanowano na kwiecień, a to dobry znak dla Secret Circle .
Założymy się,że serial następnej jesieni będzie przeniesiony na piątek ze względu na nowy sezon Pamiętników Wampirów.

Mam nadzieję że będzie 2 sezon :)
Stacja CW opublikowała daty emisji ostatnich
odcinków I sezonu The Secret Circle:

3x16 - Marzec 15, 2012
3x17 - Marzec 22, 2012
3x18 - Kwiecień 12, 2012
3x19 - Kwiecień 19, 2012
3x20 - Kwiecieć 26, 2012
3x21 - Maj 3, 2012
3x22 - Maj 10, 2012