PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Warto oglądać?

ocenił(a) serial na 8

Mam pytanie - tak jak w temacie, warto oglądać czy to będzie strata czasu?

ocenił(a) serial na 10
tiger787

hey warto oglądać bardzo wciąga :) Polecam!:)

tiger787

Pierwsze odcinki nie zachwycają,ale później jest już o wiele lepiej.Jeśli przebrniesz przez pierwsze 5,to później powinno Ci się spodobać.

ocenił(a) serial na 8
minona291

Dzięki za opinie. Mam za sobą kilka odcinków i serial całkiem ok, pewnie będę oglądać dalej.

tiger787

mi się podobało wcześniej, ale teraz wg mnie serial jest coraz slabszy

ocenił(a) serial na 10
nikonamka11

Dla mnie serial jest świetny! Oglądam co tydzień, zawsze z dreszczykiem. Mam nadzieję, że się wybroni i będzie kolejny sezon :)

ocenił(a) serial na 7
tiger787

Z jednej strony warto serial bardzo wciąga nie jest szczególnie przewidywalny z drugiej strony serial nie wnosi nic wartościowego.
Jeżeli chcesz porostu zabić czas warto bo ogląda się całkiem przyjemnie ale jeżeli wolisz coś bardzie zmuszającego do myślenia to to nie będzie to.
Ale czy się spodoba możesz powiedzieć dopiero jak obejrzysz kilka odcinków.

donedward

jest przewidywalny i banalny. wiadomo, że cassie będzie z jake'iem, adam wróci do diany, a faye będzie z lee. serial skończy się tak, że wszystko będzie dobrze i szczęśliwie. ja osobiście bardzo zawiodłam się na tym serialu, bo wydawało mi się, że będzie on ciekawy, niebanalny. ale jak patrze na grę aktorską adama albo miny cassie.. to naprawde odechciewa mi się patrzeć na nich. serial właściwie oglądam tylko ze względu na jake'a i faye - fajne, ciekawe postacie z pazurem, a nie to co taki adam, TOTALNA PORAŻKA

ocenił(a) serial na 7
nikonamka11

Tak ogólny zarys jest przewidywalny ale oglądając nie ma się wrażenia że wie się co się zdarzy w następnej scenie.
Serial jest sprawdza się jako zabijacz czasu (idealny do tego celu zwłaszcza w trakcie sesji). Oczywiście produkcja nie jest ambitna ale prawdopodobnie nigdy nie miała taka być.
A co do dobrych produkcji to polecam Revenge chyba najlepszy serial który miał premierę jesienią ubiegłego roku.

donedward

No tak, zabić czas to można tym, ale dokładnie REVENGE to jest najlepszy serial, jaki dołączył do ramówki. świetny, wciągający i co najważniejsze nieprzewidywalny (:

ocenił(a) serial na 7
nikonamka11

Przypadku Revenge byłem w stanie przewidzieć 1 fakt którego niemal byłem pewien (kwestia ojcostwa) zdawało mi się to oczywista już od 2/3 odcinka.

donedward

no ja się akurat nad tym nie zastanawiałam, ale serial ma klimat i wgl bardzo mi się podoba. Zastanawia mnie kwestia kogo zabili na plaży.. bo jest to do końca niewiadome, czekam kurde cały czas, a nie ma jeszcze napisów.

ocenił(a) serial na 7
nikonamka11

ja wiem bo oglądałem ale nie będę niszczyć przyjemności oglądania jednego z najlepszych odcinków. (z napisami EN)

użytkownik usunięty
nikonamka11

Nie do końca wiadomo czy Cassie będzie z Jake'iem.. W książce na końcu była z Adamem ale też przez chwile spotykała się z Nick"iem .. Lee jeszcze nie dołączył na stałe do obsady serialu więc nie można powiedzieć, że na 100% bedzie z Faye ..
A w 16 odcinku ma się pojawić Grant (Tim Phillipps) , który ma podbić serce Diany ..

Ale zgadzam sie, że Faye i Jake są bardzo interesujacymi postacami . :)

Jeśli Cassie będzie z Adamem.. to błagam, serial będzie nieciekawy. Albo ona będzie z Jake'iem albo niech będzie sama. No to mam nadzieję, że wkrótce Lee dołączy do obsady, aczkolwiek jeśli chodzi o sprawę jego dziewczyny.. to złamał tą kukłę specjalnie, bo dzięki niej ta laska się wybudziła.. i własnie to mnie zastanawia, co dalej? Bo wygląda jakby zależało mu na Faye.. Callum też jest interesującą postacią

użytkownik usunięty
nikonamka11

No też zauważyłem , ze Lee specjalnie złamał tą kukłe. Najwidoczniej ta kukła wysysala moc Faye i gdy została złamana w jakiś sposób przywróciła do życia Eve . ;D
Racja Calumm jest interesujacy ; DD