PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20262
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Witam

Zastanawiam się czy zacząć oglądać ten serial zresztą pewnie jak setki osób przeglądajacych ta strone :P

W związku z tym mam pytanie czy serial jest ciekawy godny polecenia? Nie znalazłem zadnych konkretnych opini na ten temat wiec prosze o wasze wypowiedzi w tym temacie.

Dodam że podobają mi sie takie seriale jak Spartacus, Vampire Diaries, The walking dead (moze byc), Gra o tron, Day Break no i Prison break pomimo ze pod koniec by tak naciagany:P

Czekamy na wasze opinie.

Pozdrawiam serdecznie:D

ocenił(a) serial na 2
marekk871

Myślę, że Ci się nie spodoba;)

WhiteDemon

dlaczego?

ocenił(a) serial na 2
marekk871

Ponieważ uważam że TSC stworzono na kanwie sukcesu VD.
Co nie byłoby złe, wręcz przeciwnie;)
Gdyby tylko TSC nie były tak słabe aktorsko, realizacyjnie i scenariuszowo...
PS. Nadal jestem w szoku, że Kevin Williamson zaliczył taką wtopę;)

WhiteDemon

kurde a szkoda bo szukam czegos nowego do ogladania z moja dziewczyna:P a mozesz cos polecic?:>

ocenił(a) serial na 2
marekk871

Skoro lubisz GoT i Spartcusa, polecam Wam "Rome".
Chyba że już widziałeś;)

marekk871

ja polecam dextera, breaking bad, nikita, person of interest, miasteczko twin peaks

ocenił(a) serial na 2
marekk871

mi się nie podoba, a z tych seriali, które wymieniłaś jestem mega fanką gry o tron ;d przeżyłabym jeszcze głupich i naiwnych bohaterów, ale po prostu oglądając to chce się ziewać, bo takie to nudne ;)

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Ja polecam The secret circle :) dość ciekawy, fajna temayka... Jeśli oglądasz Vampire Diaries i być może znasz Pretty Little Liars - to klimatem zbliżone, więc myślę, że Ci się spodoba :)

Sajmonnn

POLECAMPOLECAMPOLECAM !

nikonamka11

2osoby ie polecaja 2 polecają ;/ chcem to oglądać z moją dziewczyna i nie mam pojecia czy warto a które z nowych seriali sa dobre? moze "odkryliscie" ostatnio jakies?:D

marekk871

Hart of Dixie, Pretty Little Liars, The Lying Game, Ringer, The Vampire Diaries, a The Secret Circle - serio warty obejrzenia

marekk871

Obejrzyj pierwszy odcinek. Jeżeli Ci/Wam się spodoba - oglądajcie kolejne.
Z innych seriali? Ringer. Ze starszych: In Treatment, Breaking Bad. Dla mnie miło się ogląda Covert Affairs.

ocenił(a) serial na 4
marekk871

Hm, ja powiem ci tak. Zaczęłam oglądać ten serial, bo scenarzystą jest też Williamson jak w Pamiętnikach Wampirów, więc wyszłam z założenia, że serial będzie równie świetny. O ile pierwsze odcinki były naprawdę fajne, interesujące, w ogóle fabuła, pomysł, wykonanie, aktorzy mega, to później... CHRYSTE, CZEMU TEN SERIAL ZROBIŁ SIĘ TAKI NUDNY? o___o
oglądam dużo seriali i chyba ŻADEN mnie tak nie nudzi, jak ten. Naprawdę. Nie wiem, co się dzieje, ale wiele moich znajomych, którzy również go oglądali po prostu w pewnym momencie przestali, bo tylko przewijali odcinki, a chyba nie o to chodzi w oglądaniu...
Ja nie polecam. Może potem się rozkręci, no ale... mnie ten serial nie kupił zdecydowanie.