Czy kogoś jeszcze, oprócz mnie denerwuje ta cała Cassie i Adam? Nie cierpię ich, a w szczególności tej Cassie. Pozostałych aktorów lubię,a najbardziej Faye i i Jake'a :)
Adama da się jakoś przeżyć, ale Cassie jest niemożliwie denerwująca. I ja podobnie jak ty uwielbiam Faye i Jake'a.:) i byłabym przeszczęśliwa gdyby byli oni razem.;p
cassie mnie megawkurza. ktoś gdzieś napisał, że melissa to karzeł, ale czy ktoś widział cassie? ta to dopiero jest karłowata, do tego ma wkurzającą, powtarzalną mimikę, głos i sztuczne uśmiechy - to młodsza wersja robota o nazwisku sarah michelle gellar. za to adam... jako postać mi się podoba, choć jest momentami mdła. ale uwielbiam dekkera (porwał mnie w my sister's keeper i the angels crest) więc złego słowa na niego nie powiem, bo ma rolę dobrego chłopca i gra ją tak, jak powinien:D
Ja napisałem że Melissa to karzeł.
Cassie jest wyższa od Melissy...
Poza tym Cassie wcale nie jest aż taka wkurzająca.
Nie znoszę Adama! Znaczy na początku był lepszy, a teraz jest nuuuuudny! A Cassie bez Adama jest spoko, ale jak się nudziarz pojawia to tej całkiem charakterek zanika...
Zgadzam się!! Jak juz gdzies pisałem ze dla mnie Adam to taka swoista niemota emocjonalna, że nie moge jak go oglądam!
Faye i Jake sa tacy sexy ;D Co do Cassie nie lubię jej ale już wolę jak jest z tym Adamem. Chociaż większe wywołali u mnie emocje w 1 odc podczas czarów i ich pocałunek, niż aktualnie. Jake jest za fajny na Cassie. A Diana była fajna i myślałam że jak zerwie z Adamem bd jeszcze lepsza, ale teraz jakaś mdła jest. Nie potrafią dla niej wątku wymyślić..
Cassie od pierwszego odcinka patzre na nia sceptycznie, nie przekonała mnie gra aktorki, jej mimika i jej całość w ogole ;))
a Adam byl taki normalny jak był z Dianą a teraz oboje sa dziwny. a jeszcze A zrobił się aż nudny......
Fsye jest naj <3 Ten jej złośliwy uśmieszek....<3 Najciekawsza postać w serialu moim zdaniem!:) Cassie irytująca,Melissa nic nie wnosi do serialu ,Adam wkurzający,Diana jest ok!
Cassie przy Adamie jest taka denerwująca :/ Jak była z Jake'm to nie drażniła mnie,bo inaczej się zachowywała.Z Adamem tworzą teraz taką sztuczną,drewnianą parę.
Najbardziej lubię Faye i Melissa się rozkręca nam powoli.Diana stała się jakaś taka nijaka po rozstaniu z Adamem.
Adam jest beznadziejny, te jego miny i wiecznie otwarte usta jak ktoścoś mówi są śmieszne. W sumie są siebie warci z Cassie.
Tak,zgadzam się z Tobą.Adam jest mega wkurzający i do tego nudny.Cassie będąc z nim zrobiła się prawie jak on.O wiele bardziej wolałam ją,gdy była z Jake'm lub sama.Adam chyba źle na nią wpływa ;)
zgadzam się od początku kiedy Jake się pojawił widziałam ich jako parę , a sama Cassie mi nie przeszkadza pasuje do tej roli, za to Fay mnie niesamowicie wnerwia , rozkapryszona zazdrośnica , ciekawe czy faktycznie jest siostrą cassie...
Ja też ich po prostu nienawidzę :/ Cassie mnie tak irytuje, że zaczynam tracić cała sympatię do tego serialu, a nie jest rzeczą dobrą gdy nie jest się w stanie strawić głównej bohaterki:/ Jeśli chodzi o Adama to zachowuje się jak kompletny pacan bez charakteru, który biega za Cassie jak piesek i jest na każde jej zawołanie...... Swoją drogą nie rozumiem jak Adam mógł doprowadzić albo raczej zgodzić się na rozstanie z Dianą, która jest tak piękna, dobra i ma naprawdę cudowny charakter skoro potrafi przyjaźnić się z Cassie mimo, iż ta tak jakby odbiła jej faceta.... Cassie i Adam są beznadziejni, mają coś w sobie co mnie odpycha i niezwykle drażni....
Diana jest fajna,chociaż teraz nie bardzo,bo nic nie wnosi do serialu tak samo jak Melissa.
Mogą je obie uśmiercić i nawet bym tego nie odczuł bo żaden wątek nie dotyczy Melissy i Diany,kręcą się tylko.
Dla mnie są zbędne.
Już wolę wkurzającą Cassie bo chociaż z Nią coś się dzieje albo wokół Niej.
Adama też mogą uśmiercić..bo też nic nie wnosi takiego.
Adam strasznie przypomina mi Stefana ..
Co jest wkurzające.
Mnie osobiście jedyne co denerwuje to nienaturalne usta aktorki wcielającej się w rolę Cassie. Po prostu jakby je co chwilę wypełniała botoksem.
o tak! mnie totalnie denerwuje ta para... Za o Jake jest świetny i Faye też ostatnio polubiłam ale nie chce żeby byli razem.. Ja chce Jake z Cassie mimo że jej nie lubię, Adam może usychać z samotności gdzieś na końcu świata, a Faye zawsze przygruchać sobie może jakieś sexowne ciacho :)
W ogóle uważam, że serial ma świetny potencjał, ale został tak jakby zepsuty. Tak naprawdę w sprawach związanych z magią udział biorą tylko Cassie, Jake i Adam, a pozostali epizodycznie. Gdy pierwszy raz przed pojawieniem się serialu przeczytałam o tematyce, pomyślałam, że będzie to ciekawsze, wątki bardziej tajemnicze i niebezpieczne i że oczywiście będą przeplatać się z codziennym życiem bohaterów. Moim zdaniem życiu bohaterów brakuje wyrazu, po prostu coś jest nie tak i myślę, że jeżeli dalej serial nadal będzie miał ten poziom to niedługo straci widzów i zniknie z ramówki...
Hmm, ja lubie Jake`, Diane i Faye no Cassie też da się znieść lecz ogólnie to Adam taki niewypierdek ma tylko ładne oczy i nic po za tym.