Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20279
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Czy kogoś jeszcze, oprócz mnie denerwuje ta cała Cassie i Adam? Nie cierpię ich, a w szczególności tej Cassie. Pozostałych aktorów lubię,a najbardziej Faye i i Jake'a :)

ocenił(a) serial na 7
edyta_54

Adama da się jakoś przeżyć, ale Cassie jest niemożliwie denerwująca. I ja podobnie jak ty uwielbiam Faye i Jake'a.:) i byłabym przeszczęśliwa gdyby byli oni razem.;p

użytkownik usunięty
edyta_54

cassie mnie megawkurza. ktoś gdzieś napisał, że melissa to karzeł, ale czy ktoś widział cassie? ta to dopiero jest karłowata, do tego ma wkurzającą, powtarzalną mimikę, głos i sztuczne uśmiechy - to młodsza wersja robota o nazwisku sarah michelle gellar. za to adam... jako postać mi się podoba, choć jest momentami mdła. ale uwielbiam dekkera (porwał mnie w my sister's keeper i the angels crest) więc złego słowa na niego nie powiem, bo ma rolę dobrego chłopca i gra ją tak, jak powinien:D

Ja napisałem że Melissa to karzeł.
Cassie jest wyższa od Melissy...
Poza tym Cassie wcale nie jest aż taka wkurzająca.

ocenił(a) serial na 10
edyta_54

Nie znoszę Adama! Znaczy na początku był lepszy, a teraz jest nuuuuudny! A Cassie bez Adama jest spoko, ale jak się nudziarz pojawia to tej całkiem charakterek zanika...

ocenił(a) serial na 9
Clary10

Zgadzam się!! Jak juz gdzies pisałem ze dla mnie Adam to taka swoista niemota emocjonalna, że nie moge jak go oglądam!

ocenił(a) serial na 7
FanaticHuman

Faye i Jake sa tacy sexy ;D Co do Cassie nie lubię jej ale już wolę jak jest z tym Adamem. Chociaż większe wywołali u mnie emocje w 1 odc podczas czarów i ich pocałunek, niż aktualnie. Jake jest za fajny na Cassie. A Diana była fajna i myślałam że jak zerwie z Adamem bd jeszcze lepsza, ale teraz jakaś mdła jest. Nie potrafią dla niej wątku wymyślić..

ocenił(a) serial na 9
pattricia

Cassie od pierwszego odcinka patzre na nia sceptycznie, nie przekonała mnie gra aktorki, jej mimika i jej całość w ogole ;))
a Adam byl taki normalny jak był z Dianą a teraz oboje sa dziwny. a jeszcze A zrobił się aż nudny......

ocenił(a) serial na 10
VeLkA02

Fsye jest naj <3 Ten jej złośliwy uśmieszek....<3 Najciekawsza postać w serialu moim zdaniem!:) Cassie irytująca,Melissa nic nie wnosi do serialu ,Adam wkurzający,Diana jest ok!

edyta_54

Cassie przy Adamie jest taka denerwująca :/ Jak była z Jake'm to nie drażniła mnie,bo inaczej się zachowywała.Z Adamem tworzą teraz taką sztuczną,drewnianą parę.
Najbardziej lubię Faye i Melissa się rozkręca nam powoli.Diana stała się jakaś taka nijaka po rozstaniu z Adamem.

minona291

Adam jest beznadziejny, te jego miny i wiecznie otwarte usta jak ktoścoś mówi są śmieszne. W sumie są siebie warci z Cassie.

Czary_

Tak,zgadzam się z Tobą.Adam jest mega wkurzający i do tego nudny.Cassie będąc z nim zrobiła się prawie jak on.O wiele bardziej wolałam ją,gdy była z Jake'm lub sama.Adam chyba źle na nią wpływa ;)

ocenił(a) serial na 7
minona291

moim zdaniem Jake jest za fajny na Cassie. ona jest gupia jakas xdd

pattricia

Jest głupia,że woli sflaczałego Adama :D Przy Jake'u nie była taka zła,pasowali do siebie ;p

ocenił(a) serial na 9
minona291

zgadzam się od początku kiedy Jake się pojawił widziałam ich jako parę , a sama Cassie mi nie przeszkadza pasuje do tej roli, za to Fay mnie niesamowicie wnerwia , rozkapryszona zazdrośnica , ciekawe czy faktycznie jest siostrą cassie...

ocenił(a) serial na 7
edyta_54

Ja też ich po prostu nienawidzę :/ Cassie mnie tak irytuje, że zaczynam tracić cała sympatię do tego serialu, a nie jest rzeczą dobrą gdy nie jest się w stanie strawić głównej bohaterki:/ Jeśli chodzi o Adama to zachowuje się jak kompletny pacan bez charakteru, który biega za Cassie jak piesek i jest na każde jej zawołanie...... Swoją drogą nie rozumiem jak Adam mógł doprowadzić albo raczej zgodzić się na rozstanie z Dianą, która jest tak piękna, dobra i ma naprawdę cudowny charakter skoro potrafi przyjaźnić się z Cassie mimo, iż ta tak jakby odbiła jej faceta.... Cassie i Adam są beznadziejni, mają coś w sobie co mnie odpycha i niezwykle drażni....

Katherina_Petrova7558

100% racji,Diana to fajna laska,a Cassie taka mdła,nudna i odpychająca z deka :p

Oleandria

Diana jest fajna,chociaż teraz nie bardzo,bo nic nie wnosi do serialu tak samo jak Melissa.
Mogą je obie uśmiercić i nawet bym tego nie odczuł bo żaden wątek nie dotyczy Melissy i Diany,kręcą się tylko.
Dla mnie są zbędne.
Już wolę wkurzającą Cassie bo chociaż z Nią coś się dzieje albo wokół Niej.
Adama też mogą uśmiercić..bo też nic nie wnosi takiego.
Adam strasznie przypomina mi Stefana ..
Co jest wkurzające.

ocenił(a) serial na 8
edyta_54

Mnie osobiście jedyne co denerwuje to nienaturalne usta aktorki wcielającej się w rolę Cassie. Po prostu jakby je co chwilę wypełniała botoksem.

edyta_54

o tak! mnie totalnie denerwuje ta para... Za o Jake jest świetny i Faye też ostatnio polubiłam ale nie chce żeby byli razem.. Ja chce Jake z Cassie mimo że jej nie lubię, Adam może usychać z samotności gdzieś na końcu świata, a Faye zawsze przygruchać sobie może jakieś sexowne ciacho :)

MrAgness

W ogóle uważam, że serial ma świetny potencjał, ale został tak jakby zepsuty. Tak naprawdę w sprawach związanych z magią udział biorą tylko Cassie, Jake i Adam, a pozostali epizodycznie. Gdy pierwszy raz przed pojawieniem się serialu przeczytałam o tematyce, pomyślałam, że będzie to ciekawsze, wątki bardziej tajemnicze i niebezpieczne i że oczywiście będą przeplatać się z codziennym życiem bohaterów. Moim zdaniem życiu bohaterów brakuje wyrazu, po prostu coś jest nie tak i myślę, że jeżeli dalej serial nadal będzie miał ten poziom to niedługo straci widzów i zniknie z ramówki...

edyta_54

Bardzo podoba mi się natomiast wątek Lee I Faye;d

ocenił(a) serial na 9
edyta_54

Hmm, ja lubie Jake`, Diane i Faye no Cassie też da się znieść lecz ogólnie to Adam taki niewypierdek ma tylko ładne oczy i nic po za tym.

MrAgness

Zupełnie się z Tobą zgadzam ;p