PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20258
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Muszę przyznać, że jak dowiedziałam się, iż maja zamiar zrobić ten serial to byłam podekscytowana. Nie za bardzo przepadam za L.J. Smith jednak TVD okazały się świetne (głównie dzięki rozbieżności z książkami) i oglądam je zaciekle. Wracając jednak do TSC to pierwszy odcinek trochę mnie znudził i drugi również, ale trzeci i czwarty były super. Heather wymiatała jako demon a "Faye" świetnie przed nią uciekała. ;) Coraz więcej się dzieje i coraz więcej tajemnic jest do odkrycia. Coś się w końcu zaczęło. Związek Melissy z Nickiem, początki kłopotów Adama i Diany. Jak dla mnie to na główną pochwałę zasługuje właśnie Nick i Faye. Oni ciągną ten serial a główna bohaterka nawet nie potrafi dobrze krzyczeć ;D Adam wcale nie jest pociągający a mnie raczej odpycha. Nick natomiast to ciacho i już się w nim zakochałam. My kobiety kochamy drani! ;)) Czekam na kolejne odcinki ;))

ocenił(a) serial na 9
aneant89

Zgadzam się z tobą całkowicie xD Wczoraj przez przypadek natknęłam się na ten serial(wcześniej nie słyszałam o książkowej serii) i na początku może był trochę nudny ale jak skończył się 2 odcinek to mnie zaciekawiło i obejrzałam kolejne 2. Siedziałam 3 godziny non stop oglądając bo chciałam zobaczyć jak to się skończy! Czekam niecierpliwie na następny odcinek jutro.Fajnie że leci w ten sam dzień co TVD, więc w piątek bedę miała co oglądac:))

ocenił(a) serial na 7
AkkarinLove

Zrobiło się ciekawie. Nie będę czytać książki, bo zapoznałam się z pamiętnikami wampirów w wersji pisanej i źle to się odbiło na mojej psychice, oj źle. Wolę serial, bo TVD okazały się o niebo lepsze niż książki, oby z kręgiem było tak samo ;))