Dla wszystkich, którzy są niezadowoleni ze śmierci Nick'a Armstrong'a, dziś od godziny 16.00 do późnych godzin nocnych będziemy dyskutować i wspominać go! Zapraszamy wszystkich chętnych na: TVVIEWER.gtw.pl
Jasne, nie ma to jak walnąć super tytuł. Nie pomyślałeś/aś żeby napisać "SPOILER"?! Nie każdy wchodząc na Filmweb'a jest na bieżąco z każdym serialem i właśnie dlatego pisze się coś takiego w temacie, bo teraz ja nie mam już ŻADNEJ przyjemności z oglądania i wiem co się wydarzy.
Ludzie nie przesadzajcie, wiele się wam nie stało!
Dziewczyna chciała pomóc ludziom będącym fanami Nicka, który jak widać w jej poście zginął, a wam odbija. Trochę kultury a nie od razu wyzywajcie. Dla przypomnienia w tym kraju jeszcze panuje demokracja i xNadie mogła założyć ten temat, to wasz wybór że na niego weszliście. Wolna wola. A co do odcinka to nawet z tą informacją trzyma w napięciu...
Ja nikogo nie wyzywam i rozumiem, że chciała pomóc ludziom, którzy są fanami Nicka, bo sama jestem jego fanką, ale czy tak ciężko było napisać, że to spoiler? Sam tytuł był spoilerem , więc nawet nie musiałam wchodzić na ten temat by zrozumieć co się z Nickiem stało. A odcinek z tą informacją wcale nie trzyma w napięciu. No i nie miałam na końcu tego zaskoczenia, które lubię mieć.
A co do Nicka to był jedyną ciekawie zapowiadającą się postacią w tym serialu (może jeszcze coś będzie z Faye). Ogólnie serial uważam za kiepski.
I to co zrobili scenarzyści, było najgorszym posunięciem. Serial straci na oglądalności
Ja bez Nicka nie mam ochoty oglądać serialu, ponieważ mnie zaintrygował mnie i jego wątek i charakter był ciekawy.
No cóż ... nikt na tym nie ucierpi niż serial i scenarzyści, my jakoś sobie poradzimy. Będziemy omijać 5 odcinek, ale oni
nie pozbierają się po spadku oglądalności. Jedyna postać która mnie interesowała !!
Współczuje, naprawdę współczuje scenarzystom.
Dziękuję to na tyle, jestem bardzo zdenerwowana, wkurzona i aktualnie kończę TSC : P zrobię sobie miesiąc przerwy może więcej może krócej... bo nie mam już po co na niego patrzeć :P
Moim zdaniem postać Adam jest o wiele gorsza.
Prawda, Nick był strasznie interesującą postacią, mogliby spokojnie pociągnąć jego wątek. Adam przy Nicku wydaje się trochę nudny - a przynajmniej dla mnie. Ja TSC nie kończę, bo i tak ciekawi mnie serial, chociażby Faye, która aktualnie wydaje się jedyną ciekawą postacią. Ale czekam na ciąg dalszy, na pewno będzie jakieś rozwinięcie.
Zgadzam się jedynie Faye jest postacią która ma jakieś pole do popisu.
W głębi duszy mam jednak nadzieje że NIck powróci ... choć w to wątpię.
Ale może po tylu skargach... scenarzyści się skruszą :P