PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614988}

Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20263
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Krótsze promo:
http://www.youtube.com/watch?v=9xXbo19B8hg

Drugie, dłuższe:
http://www.youtube.com/watch?v=9GqU5Y87DX8

Jooaassiia

Halloween? Jeżeli tak, to pozostaje tylko pogratulować reżyserom zgrania czasu emisji serialu z datą obchodzenia tego "święta" w USA.

ocenił(a) serial na 10
Jooaassiia

Choć jestem wkurzona na reżyserów za to że uśmiercili Nicka to serial dalej fajnie się prowadzi... Jake i Cassi : )
robi się coraz cieplej :)

ocenił(a) serial na 2
Jooaassiia

Tak w nawiasie - czy tylko mnie aktor grający Adama przypomina tego pana??
http://www.filmweb.pl/person/Shane.West

Najśmieszniejsze jest to, iż choć uważam ich za bardzo podobnych, i mimo że West jest 10 lat starszy - to uważam że jest 10 razy bardziej sexi od Dekkera...
Wiem, jestem złem;)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Może wyglądają podobnie porównując młodsze zdjęcia Shane'a ale na tych obecnych w ogóle nie są podobni. Dlaczego od razy złem? :D Mi się nie za bardzo podoba głos Shana, tzn. brzmi tak trochę dziwnie, nie wiem czemu :) West gra teraz w serialu Nikita ;)

ocenił(a) serial na 2
Jooaassiia

Wiem bo oglądam "Nikitę" właśnie.
Dlatego mogę "na świeżo" porównać;)
Jakby Shane pozbył się zarostu - to przysięgam, pomyślałabym że to starszy brat Dekkera.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

czy ja wiem :D Jakoś nie mogę doszukać się podobieństwa może dlatego że nie trawię zbytnio postaci Adam więc nie lubię patrzeć na jego twarz hmm.. :)

ocenił(a) serial na 2

AhahahXD
Ja też nie trawię postaci Adama, ale akurat mi się w oczy rzuca podobieństwo;)
Może czas bym wybrała się do okulisty, nie wiem;)

ocenił(a) serial na 8
Jooaassiia

Jeśli ktoś chce wrzuciłam napisy do 7. odcinka na chomika : kwiatuszekk14

Jooaassiia

Moje pytanie czy to jest tak jak w książce?

Przychodzi czarownik grozi innemu starszemu robi na nim zaklęcie a ten ni idzie do rady czy coś, że coś jest nie tak, tylko walczy ze swoim przeznaczeniem.
Jest 5 krzeseł w kręgu przychodzi 6 udając, że też go mieli tam posadzić razem z nimi i oni mu wierzą.
Gość co napadł babkę Cassie ma 6 zmysł wie gdzie ktoś będzie.
Cassie trzyma kamień od babki w szafce koło łóżka i myśli, że nikt jej nie okradnie a miała taką super kryjówkę w zegarze.
Cassie wieży bratu, w duperele o łowcach a wszystko zaczęło się gdy przyjechał brat zabitego i od tak gadał sobie z babką łowcą i szedł potulnie za nią.
Babka Cassie w jakim była kręgu, że nie może czarów używać? Wiekiem pasuje do tego chińczyka.
Babka mówi, że pochodzą z najstarszego rodu i są stworzeni do panowania/pilnowania innych, to co za czarną magię ma, czarniejszą od innych?
Skoro tak to dlaczego matka cassie tak łatwo umarła i może, że jej babka jest słaba jak mucha. A tylko ona ma moc, że nikt jej nie zabije.

Jedno Wielki WTF.

Czy takie rzeczy dzieją się w książce? Jeżeli tak to bajki dal dzieci są lepiej napisane niż to. Myślałem, że to będzie serial na poziomieRoswell: W kręgu tajemnic. A to jest jakieś straszne gówno, jak te czarownice przeżyły tle setek lat.

Po serialu widzę, że każde pokolenie musi mieć swój krąg. Jak ktoś umrze z danego pokolenia a był jedynakiem to nie ma kręgu i dupa zbita.

Woj8ech

Nie, nie ma tak w książce - i tutaj niespodzianka - książkę z filmem łączą tylko imiona 5 bohaterów...

Jooaassiia

Halloween , jak oryginalnie ;D nie rozumiem po co z postaci Luke'a zrobili łowce. Teraz wychodzi na to, że każdy w tym miasteczku ma jakieś tajemnice.
Poza tym dziwię się, że krąg jeszcze nie zauważył tego jak Jake jest podejrzany. Naprawdę muszą być ślepi, to widać od razu . Zwłaszcza ta bajeczka z nożami , że to niby Nick'a. Błagam.
Serial byłby fajny gdyby postaci nie zachowywały się jak 13-latki. Mam nadzieję, że coś się zacznie zmieniać.

ocenił(a) serial na 2
Jooaassiia

Okej, ten odcinek - jak na TSC - był nawet niezły...
Tzn, nie zasypiałam co 8 minut;)
Co innego, źe motywy z Halloween zawsze mnie kręciłyXD