Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20279
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Czy mi się wydaje, czy rodzice całego kręgu byli razem i mieli już dzieci będąc w liceum? W ostatnim odcinku tak to jest pokazane, ale jest to dziwne. Może twórcy już sami się w tym pogubili? Czy po prostu zle zrozumiałam?

użytkownik usunięty
Luna_1995

Właśnie mi też się tak wydaje, ale ile mieli lat wtedy
Bo obecny krąg ma po 17, oprócz Jake'a, który ma już 19 lat i Nicka, który miał 18..

Ale jeszcze jedno.. Wszyscy rodzice obecnego kręgu byli w poprzednim ? Bo jeśli tak to rodziców jest 12, więc wszyscy nie mogli należeć do kowenu, który składa się z 6 osób..
Bo chyba wtedy do kręgu należeli : Amelia, Ethan, Elizabeth, Dawn, Charles rodzice Jake'a i Nicka [*] .. Noi jeszcze tata Faye, rodzice Melissy, mama Adama i Blackwell..
To jak w końcu to jest ?.. Ich było 12 a krąg składa się z 6 osób .

użytkownik usunięty

Zna ktoś odpowiedź ?

ocenił(a) serial na 7
Luna_1995

no ja sie pogubilam w tym juz... scenarzysci pewnie tez xD

juliuszatko

Blackwell dołączył do nich jak byli jeszcze w liceum. Chciał "przejąć" na kręgiem, ale to mu się nie udało. Pożar zdarzył się pewnie jak rodzice byli w klasie maturalnej. Mogli wtedy mieć już po 18-19 lat. Blackwellowi bardzo zależało na dzieciach więc się postarał - wcześniej :) Nie wszyscy musieli być w tym samym wieku. Rodzice Jake'a i Nicka mogli być starsi. W dniu pożaru Jake miał ile, 3 latka? Do szkoły chodzili jeszcze Amelia, Dawn, Elisabeth, Charles i Ethan, reszta miała po 20-kilka.

zgadnij_kto

POPRAWKA: chciał "przejąć" krąg**