Czy mi się wydaje, czy rodzice całego kręgu byli razem i mieli już dzieci będąc w liceum? W ostatnim odcinku tak to jest pokazane, ale jest to dziwne. Może twórcy już sami się w tym pogubili? Czy po prostu zle zrozumiałam?
Właśnie mi też się tak wydaje, ale ile mieli lat wtedy
Bo obecny krąg ma po 17, oprócz Jake'a, który ma już 19 lat i Nicka, który miał 18..
Ale jeszcze jedno.. Wszyscy rodzice obecnego kręgu byli w poprzednim ? Bo jeśli tak to rodziców jest 12, więc wszyscy nie mogli należeć do kowenu, który składa się z 6 osób..
Bo chyba wtedy do kręgu należeli : Amelia, Ethan, Elizabeth, Dawn, Charles rodzice Jake'a i Nicka [*] .. Noi jeszcze tata Faye, rodzice Melissy, mama Adama i Blackwell..
To jak w końcu to jest ?.. Ich było 12 a krąg składa się z 6 osób .
Blackwell dołączył do nich jak byli jeszcze w liceum. Chciał "przejąć" na kręgiem, ale to mu się nie udało. Pożar zdarzył się pewnie jak rodzice byli w klasie maturalnej. Mogli wtedy mieć już po 18-19 lat. Blackwellowi bardzo zależało na dzieciach więc się postarał - wcześniej :) Nie wszyscy musieli być w tym samym wieku. Rodzice Jake'a i Nicka mogli być starsi. W dniu pożaru Jake miał ile, 3 latka? Do szkoły chodzili jeszcze Amelia, Dawn, Elisabeth, Charles i Ethan, reszta miała po 20-kilka.