no cóż hmmm ... nawet nie wiem od czego tu zaczac, serial baardzo mi sie podobał z pierwszych odcinków, nawet się działo sporo w nim i wiele akcji było tego typu który najbardziej lubie typu wiele tajemnic, sekretów, niewyjaśnionych spraw itd. Postacie też bardzo sympatyczne i nie rozumie osób, które wypisują tutaj że dziewczyny są okropne, brzydkie bla bla bla .... nalezy spojrzec na siebie a pozniej oceniac ;] ...
Chociaz musze przyznac iz postac Cassie w połowie sezonu strasznie zaczęła mnie irytowac... to jej zachowanie jak opnowały ją ciemne moce, te jej miny które dawała gdy się wkurzała i wykorzystywała swoje moce - po prostu mnie śmieszyły i uznawałam że tej dziewczynie nie należała się ta główna rola ... Co to reszty to nie mam zastrzerzen :) baaardzo fajnie zagrali. Szkoda że serial skonczyl się jak skonczyl i nie będzie kolnych sezonów no ale cóz, lepsze to niz ciagnac cos na siłe :)
Mimo, iż jest wiele ale co to serialu to i tak polecam :).
nie wiadomo nic jeszcze, ale gdzieś po forach krążą plotki że podobno ma być serial na innej stacji.
Także nic nie jest jeszcze przesądzone do zakonczenia serialu .
Masz rację - pierwsza połowa serialu była bardzo dobra, a potem zaczęła siadać... Muszę przyznać, ze końcówka jest jednak fajna i daje spore pole do popisu, więc mam nadzieję, że jeśli jakimś cudem powstanie kolejna seria, nie spaprają tego już na wstępie;)