Tajny informator

A Man on the Inside
2024 -
6,9 2,7 tys. ocen
6,9 10 1 2733
6,5 4 krytyków
Tajny informator
powrót do forum serialu Tajny informator

Trochę się zawiodłam, bo myślałam, że główny bohater serio odkryje jakiś spisek, jakiś czarny charakter, cokolwiek. Rozwiązanie było dużo prostsze. Serial ukazuje życie. Życie starszych, samotnych ludzi. Jednak w bardzo polukrowany sposób. Nie każdy staruszek ma kasy jak lodu (lub dzieci z kupą szmalu), żeby życ w takim miejscu, palic drogie cygara i wydawać chajs na kilkanaście par niepotrzebnych butów. Może patrzę na to przez pryzmat losu wielu polskich emerytów codziennie dokonujących wyborów - rachunki albo leki, ale dla mnie za dużo cukru i koloru w tej wydawać by się mogło dość smutnej historii... bo chyba smutny los seniorów poniekąd ten serial miał ukazać..
Jako fanka "Dobrego miejsca" ucieszyłam się widząc znajome twarze. A no i kobietka z "Santa Clarita Diet" się znalazła.
Jeśli będzie drugi sezon, a końcówka wskazuje na to, że jest na to szansa, to obejrzę. Ale bardziej jest to serial idealny na dni, kiedy nie masz ochoty za bardzo wciągać się w jakąś historię i jak pojdziesz zrobić sobie herbatę, to za wiele cię nie ominie. Po prostu mimo smutnego losu dzianych, samotnych dziadków - serial w ogólnym odbiorze jest sympatyczny.