PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16495
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

Jak myślicie czy ten Piotrek i Dorota będą razem? On jest jakiś niezdecydowany...Najpier chce iść do łóżka z Dorotą a później idzie z tą głupią Martą ;/ NIe cierpię jej... A Dorota mogłaby coś zrobić z wyglądem np. wyprostować kiedyś włosy xD Jak uważacie?

jesika6

Jestem za Piotrkiem i Martą. Nie lubie Doroty.

jesika6

marta to taka fałszywa ... oczy jak fałszywy kot ; / nienawidze suk* a piotr to sobie moze wroty palić . gdyby tak kochał Dorkę jak mówił to by jej nawet nie zdradził a że jest pojebusem to inna sprawa.mam nadzieje że Dorcia będzie z mironem . a pitra z marta mam gdzieś są siebie warci ; /

Ladybaby

Nowy Piotr to już nie ten sam co był w 2 sezonie. Tamten był czuły,troskliwy,delikatny, a temu nowemu tylko na seksie zależy. Zrobił to z pierwszą, łatwą panienką i tak jak Ladybaby mówi, Piotr i Marta są siebie warci.

ocenił(a) serial na 6
jesika6

Już lepiej jakby stworzyli nową postać niż to że dali nową osobę na miejsce Piotra, bo to jest jakaś masakra. marta też jest okropna, nie lubie jej najbardziej z tego całego serialu, jest fałszywa i łatwa, a Piotrek jak widać lubi teraz takie dziewczyny i pójście na łatwiznę, w przeciwieństwie do dawnego piotra, bo tamten chociaż sylwia dawała mu nie raz kosza to się o nią starał nadal.