Zauważyliście, że czasami ma dublerkę? Kiedy tańczy lepiej... Bo do tej roli wzięli nie wiem czemu aktorkę zamiast tancerki i przez to Dorota w oczach widzów jest najgorszą uczennicą - nieco grubą, niedokładne ruchy i w ogóle. Nie umie tańczyć. A w serialu mówią o niej jak o najlepszej tuż po Sylwii (odcinek w którym drużyny Doroty i Sylwii rywalizowały).
Ona nieco gruba? :D Jest szczupłą dziewczyną, zresztą widziałam na żywo :) . Więc bez przesady... A że wzięli młodą aktorkę to chyba dobrze?
Dobrze, że wzięli młodą - przecież o jej wieku nic nie wspominałam. Nie twierdzę, że jest gruba - chodziło mi o to, że trochę tłuszczyku ma. No bo nie wmówisz mi, że nie! Wystarczy że stanie obok swoich serialowych przyjaciółek - Doroty Czaji i Natalii Lesz. Różnica? Ogromna.
Moim zdaniem trudno nie zauważyć, że jest aktorką, nie tancerką.
Oczywiste, że ma dublerkę - za każdym razem kiedy tańczy dobrze techniki współczesne, ma albo perukę, albo chustę, albo kapelusz, a najlepiej wszystko na raz ;). W normalnym wydaniu widać ją, kiedy akurat nie chce jej się tańczyć/jest chora/zmęczona. Nie ma przygotowania.
Ale za to jej gra wygląda dużo lepiej, niż np. Doroty Czaji - tu z kolei od razu widać, że to tancerka, nie aktorka.
Karolina nie jest gruba, jest normalna - to tancerki są szczuplejsze ;]