PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16496
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

Dorota

ocenił(a) serial na 10

Zauważyliście, że czasami ma dublerkę? Kiedy tańczy lepiej... Bo do tej roli wzięli nie wiem czemu aktorkę zamiast tancerki i przez to Dorota w oczach widzów jest najgorszą uczennicą - nieco grubą, niedokładne ruchy i w ogóle. Nie umie tańczyć. A w serialu mówią o niej jak o najlepszej tuż po Sylwii (odcinek w którym drużyny Doroty i Sylwii rywalizowały).

Thumbelina

Szczerze nie zauważyłam... Ale siostre bliźniaczkę to ona ma :D

Thumbelina

Ona nieco gruba? :D Jest szczupłą dziewczyną, zresztą widziałam na żywo :) . Więc bez przesady... A że wzięli młodą aktorkę to chyba dobrze?

ocenił(a) serial na 10
annica_2

Dobrze, że wzięli młodą - przecież o jej wieku nic nie wspominałam. Nie twierdzę, że jest gruba - chodziło mi o to, że trochę tłuszczyku ma. No bo nie wmówisz mi, że nie! Wystarczy że stanie obok swoich serialowych przyjaciółek - Doroty Czaji i Natalii Lesz. Różnica? Ogromna.

ocenił(a) serial na 6
Thumbelina

Moim zdaniem trudno nie zauważyć, że jest aktorką, nie tancerką.
Oczywiste, że ma dublerkę - za każdym razem kiedy tańczy dobrze techniki współczesne, ma albo perukę, albo chustę, albo kapelusz, a najlepiej wszystko na raz ;). W normalnym wydaniu widać ją, kiedy akurat nie chce jej się tańczyć/jest chora/zmęczona. Nie ma przygotowania.
Ale za to jej gra wygląda dużo lepiej, niż np. Doroty Czaji - tu z kolei od razu widać, że to tancerka, nie aktorka.

Karolina nie jest gruba, jest normalna - to tancerki są szczuplejsze ;]