PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 17 tys. ocen
6,0 10 1 16501
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

Za dużo narzekacie... Wolę obejrzeć odcinek tego serialu niż odcinek jakiegoś niekończącego się i lecącego od kilkunastu lat w TVP serialu typu: "Klan", "Złotopolscy", "M jak Miłość" czy "Pierwsza Miłość", w którym naprawdę nic się nie dzieje przez 30 czy 45 minut. Natomiast "Tancerze" jako tako ujdą, pod warunkiem, że nie mamy nic lepszego do roboty niż oglądanie telewizji.

Dream

jak nie masz nic innego do roboty to sie ciesz t rob nic tj. wszystko lepsze od ludzi ktorzy (kiepsko) graja ze tancza

ocenił(a) serial na 7
Dream

ja sie zgadzam z tym...
ten serial jest całkiem, całkiem i jeżeli akurat w tym czasie nie mam nic innego do roboty, to jest to czas w sam raz na obejżenie czegośtakiego. Serial jest lekki, dobra muzyka, dużo kolorów, młodzi ludzie. Także ja jestem na tak ;)

Dream

Nie można tego serialu porównywac do ządnego serialu, który został tutaj wskazany jest to inny serial, serial, który trwa ok.45 min i jest emitowany raz w tygodniu i dlatego fabula, montaż i cała reszta może byc porównywana tylko do takich samych pozycji czyli np. (Londyńczycy, 39 i pół, Teraz albo nigdy itp. itd).