PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16499
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

Niestety Sebastiana Fabijańskiego nie zobaczymy już w 3 ani 4 serii serialu. Oto odpowiedź jaką otrzymaliśmy od niego:

[quote]Sebastian Fabijański 5 grudnia o 16:49
Tak to ja jestem tym Sebastianem ; D Bardzo dziekuje za te mile slowa ... to bardzo cenne! Jesli chodzi o moja rezygnacje to potwierdzam te informacje... studiuje w Panstwowej Wyzszej Szkole Teatralnej w Krakowie ...dla mnie szkola i wyksztalcenie to jest priorytet... a wladze uczelni nie wyrazili zgody na kontynuacje mojej pracy na planie Tancerzy... nie mialem nawet najmniejszych watpliwosci co wybrac... Bardzo dziekuje za to ze ogladaliscie moje poczynania w Tancerzach i mam nadzieje ze juz niedlugo bedziecie mogli zobaczyc mnie w "czyms innym"... Daj Boze ; d Pozdrawiam goraco!! Jeszcze raz dziekuje!! [/quote]

Agencja już szuka aktora i tancerza na jego miejsce.
link:
http://www.casting.wroc.pl/?p=njusy&id=340

Wielka strata dla serialu, ale co możemy zrobić... Miejmy nadzieję, że ktoś go godnie zastąpi

pzdr

sangwiniczek

male sprostowanie:
Piotr Treblicki bedzie w serialu, ale grany przez kogos innego

ocenił(a) serial na 7
sangwiniczek

No to chłopak popłynął... Moim zdaniem fatalna decyzja. Z pewnością miał wiele opcji - w tym przeniesienie do Wrocławia - a wybrał najgorzej. Odrzucił rolę, która po ukończeniu studiów zapewniłaby mu status gwiazdy, a tak druga szansa może mu się nie przytrafić.

Michael_1610

szkoda ze zrezygnował bo fajnie grał ...:(

ocenił(a) serial na 10
misia168

A ja nawet się cieszę.
Tzn., strata do serialu, ale może nowy aktor będzie lepszy? Obecny Piotr jak dla mnie jest strasznie sztuczny.

Thumbelina

Ja tam nie wierzę w to i znam tą odp te słowa padają na forum tancerzy
ale czy to prawda każdy mógł wstawić taką wypowiedź, poczekamy zobaczymy
..........

dropgirl

Jest to kłamstwo. Aktualnie są prowadzone negocjacje. Moja wiadomość jest w 100% pewna ponieważ jestem blisko związany z firmą ATM, która produkuje ten serial.