Niestety Sebastiana Fabijańskiego nie zobaczymy już w 3 ani 4 serii serialu. Oto odpowiedź jaką otrzymaliśmy od niego:
[quote]Sebastian Fabijański 5 grudnia o 16:49
Tak to ja jestem tym Sebastianem ; D Bardzo dziekuje za te mile slowa ... to bardzo cenne! Jesli chodzi o moja rezygnacje to potwierdzam te informacje... studiuje w Panstwowej Wyzszej Szkole Teatralnej w Krakowie ...dla mnie szkola i wyksztalcenie to jest priorytet... a wladze uczelni nie wyrazili zgody na kontynuacje mojej pracy na planie Tancerzy... nie mialem nawet najmniejszych watpliwosci co wybrac... Bardzo dziekuje za to ze ogladaliscie moje poczynania w Tancerzach i mam nadzieje ze juz niedlugo bedziecie mogli zobaczyc mnie w "czyms innym"... Daj Boze ; d Pozdrawiam goraco!! Jeszcze raz dziekuje!! [/quote]
Agencja już szuka aktora i tancerza na jego miejsce.
link:
http://www.casting.wroc.pl/?p=njusy&id=340
Wielka strata dla serialu, ale co możemy zrobić... Miejmy nadzieję, że ktoś go godnie zastąpi
pzdr
No to chłopak popłynął... Moim zdaniem fatalna decyzja. Z pewnością miał wiele opcji - w tym przeniesienie do Wrocławia - a wybrał najgorzej. Odrzucił rolę, która po ukończeniu studiów zapewniłaby mu status gwiazdy, a tak druga szansa może mu się nie przytrafić.
A ja nawet się cieszę.
Tzn., strata do serialu, ale może nowy aktor będzie lepszy? Obecny Piotr jak dla mnie jest strasznie sztuczny.
Ja tam nie wierzę w to i znam tą odp te słowa padają na forum tancerzy
ale czy to prawda każdy mógł wstawić taką wypowiedź, poczekamy zobaczymy
..........