PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16496
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

Co za dużo to niezdrowo, ile można wałkować jeden temat? Każda stacja, jak rozumiem, będzie teraz robiła film/serial/dokument/reklamę/program/gówno o tańcu? Moim zdaniem taniec jako temat filmów/seriali/reklam/programów/gówien jest zarezerwowany przez TVN. Dlaczego ta zasrana publiczna telewizja wszystko musi zżynać z innych stacji? Niech zrobią serial o śpiewaniu, bieganiu, ale nie o przerobionym już przez TVN doszczętnie tematem tańca. Łeb już boli od tego. Dajcie sobie spokój. Serialowi (mimo to) życzę (nie)szczęścia na nowej drodze telewizji. Na razie oszczędzę moich jedynek i wręczę ją serialowi po emisji.

ocenił(a) serial na 5
my_szor

Ja bym wolał z kolei jakiś porządny serial kryminalny.
W tej chwili jest tylko to gówniane W-11 o imbecylach rozwiązujących prostą sprawę w 45 minut....

WOLVERINE55

Ja bym wolał jakiś serial o muzyce. Bo gdyby nie muzyka, to tańca by nie było. Masz jeszcze detektywów :D A wu11 nie skomentuję... Detektywów też.

ocenił(a) serial na 5
my_szor

A skleroza zapomniałem dodać że ''Defektywi(błąd celowy:D) to jeszcze większe gówno niż W-11.
Ale starzy o tym bo to nie to forum:D.

WOLVERINE55

Powinni zrobić polską wersję CSI:
1. CSI Warszawa
2. CSI Kraków
3. CSI Wrocław
4. CSI "Trójmiasto" :D

my_szor

PITBULL najlepszy serial te CSI to tragedia;///

MastaBlasta

szczerze mowiac to tego nie ogladalem, ale skoro CSI Nowy Jork, CSI Las Vegas etc. sa, to czego nie Wa-wa?