PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498821}

Tancerze

2009 - 2010
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 16496
5,0 5 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

głosowanko

użytkownik usunięty

Dorota czy Sylwia która postać Waszym zdaniem jest ciekawsza?
Ja osobiście jestem za Sylwią jest naturalna miła ale także umie pokazać pazurki nie to co Sylwia, która myśli że wszystkich będzie miała

ocenił(a) serial na 10

Ja osobiście wybieram Sylwię od początku wydawała mi się lepsza i fajniejsza od Doroty

ocenił(a) serial na 2

Wybierasz Sylwię, bo jest fajniejsza od Sylwii?

Robert ;D zwłaszcza jego mięśnie na brzuchu xD
A na poważnie to nie wiem. Raczej Sylwia, jest bardziej skomplikowana, miała niefajne dzieciństwo zamknięta w złotej klatce, bez miłości i prawa do swoich uczuć i woli. Ma dobre serce ale jest bardziej hmm "mroczniejsza". Oczywiście scenarzyści skopali ją robiąc z tyłka wzięty wątek jak ona upija się i oddaje Robertowi, to było mało wiarygodne, sztuczne wręcz.
Co do Doroty to jakaś jest nijaka, twórcy nie postarali się przy tej postaci, jest bo jest. Do tego dochodzą różne żałosne akcje jak pocałunek Piotra po czym on w następnym odcinku jest wielce zakochany w Sylwii,a Dorotka chyba na siłę została stworzona żeby Sylwia miała konkurencję.

użytkownik usunięty
AnyaMilton

pomyliłam się miałoby być Dorota :D

ja zdecydowanie bardziej wolę Sylwię, Dorota często mnie denerwowała, troche wkurzający byl tez Piotrek, który sam nie wiedział czego chce.W jednym odcinku chciał być z Sylwią, a w innym krecił z Dorotą. Scenarzyści chyba sami nie mieli pomysłu z kim go połączyć.

ps. szkoda, że nie ma jeszcze trzeciej serii, bo bardzo polubiłam ten serial

ocenił(a) serial na 10
Seiya

Ja również jestem za Sylwią. Ona jest świetna:)

ocenił(a) serial na 7
ania94_24

Wolę Sylwię . Ta postać jest ciekawsza .