moim zdaniem serial jest dość fajny , szczególnie muzyka ,dlatego lubie ogl seriale tego typu młodzieżowe i rozumiem że nie wszystkim się one podobają ,ale to nie znaczy żeby od razu je krytykować
bo jak mi się coś nie podoba to się nie wypowiadam na temat i tyle... ;))
mi też a najlepszy trzeci sezon on jest super no 1 odcinek mina CeCe jak Logan (Leo Howard ) powiedział że beda bratem i sisi ogulnie cały serial jest super a odcinek ten genial
Bo od tego jest forum dyskusyjne, żeby wyrażać swoją opinię na temat filmu lub serialu. Jaka by ona nie była, pozytywna czy negatywna i lepiej się z tym pogódź! A serial jest krytykowany, bo to zwykłe badziewie, funta kłaków niewarte.
Serial może krytykowany, no, ale nie oskarżajcie aktorów za ich grę, grają to co piszą im scenarzyści, a taniec wymyśla choreograf nie oni... . Jak do mnie, każdy może wyrazić swe zdanie, nie zawsze wszyscy na świecie będą lubić, po to jest forum dyskusyjne, by mogli inni (pozytywnie bądź negatywnie) wyrazić zdanie i nie powinno się takiego czegoś krytykować.
"ale nie oskarżajcie aktorów za ich grę, grają to co piszą im scenarzyści"
Jak to nie!? Przecież to oni grają rolę a nie scenarzyści, którzy to napisali. Błagam nie pisz takich tekstów bo się nimi ośmieszasz.
ja się ośmieszam, chyba ty? Oni grają rolę, ale wszystko co oni mówią piszą scenarzyści, nie oni sami, oni muszą to według tego zagrać, weź skończ się ośmieszać i nie komentuj...
Co z tego, że grają to co jest napisane w scenariuszu jak grają sztucznie! Popatrz sobie na ich gesty, mimikę twarzy.....jedno wielkie drewno. Oczywiście nie wszyscy, najgorzej wypadają Zenayda i Bella Thorne.
Ps: Umiesz czytać ze zrozumieniem? Widać, że nie więc wróć lepiej do szkoły, opanuj tę umiejętność i nie kompromituj się na forum.....Biedne, ułomne dziecko.
ułomnym dzieckiem jesteś ty... Ale ty tego nigdy nie zrozumiesz, tzn. tego co ja napisałem, głupota ludzka nie zna granic :), ty zawsze w myśli będziesz myślała, że twój argument ma rację...
Tylko, że ja rozumiem to co do mnie napisałaś. A że twoje teksty nie mają większego sensu, to inna historia. Może, rzeczywiście powinnaś wrócić do szkoły? Bo z tego co zauważyłam, masz problem nie tylko z czytaniem ze zrozumieniem, ale i z logicznym argumentowaniem swoich wypowiedzi. Więc, masz poważny problem......poważnie!
po pierwsze "powinnaś" hahahahah śmieszne nie czyń ze mnie kobiety. Sama masz poważny problem i udajesz taką super mądra, a taką nie jesteś... To, że masz pewnie z 20 lat, a to co piszesz wygląda na 10 lat, a dlaczego bo 20 lat w takie dyskusje się nie wdaje... Bo ty nie rozumiesz sytuacji... I mówi to osoba, która mówi, że moje są bez sensu, wielka polonistka się znalazła, idź za profesorkę polskiego ... OMG!
pustogłowie to ty masz, wiesz co pustogłowie to ty masz, nie wiem, jak możesz tak zaczynać, wiesz co wy.....laj, jak ci nie pasuje, bo normalnie mnie wnerwiasz....
Poco się obrażacie i wyzywacie na wzajem serial jest spoko ale nie zawsze a wy to zaśmiecacie niepotrzebnymi dyskusjami może w jednym zdaniem opiszcie co o tym co myślicie i potem dajcie odpowiedzi i już a nie 15 komentarzy oto czy aktorzy dobrze grają czy nie ,pewnie nieraz grałyście graliście w szkolnym przedstawieniu zawsze wam dobrze szło NIE