PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5944
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

Nienawidzę ich!

użytkownik usunięty

Serial nie jest jakiś tragiczny dzięki Ty'owi, Deuce'owi, Guntherowi i Tince, bo są zabawni.
Ale pozostała trójka z głównej obsady mnie strasznie wkurza! Po prostu denerwują mnie
wszystkim: koszmarnym ubiorem, głupotą (szczególnie u CeCe), żenującymi żartami,
fatalną grą aktorską = beznadzieja. Ta Bella Thorne w serialu uważa, że się ładnie ubiera
(hahahahaha), że ma fajne pomysły (hahahahaha) i że jest zabawna (hahahahaha). Rocky
czasem zachowuje się jakby nie miała mózgu, choć niby jest mądra, a z kolei Flynn i jego
gra aktorska są tragiczne. Jego płacz, śmiech, krzyk, żarty są po prostu ŻAŁOSNE!
Nienawidzę całej trójki!

ocenił(a) serial na 8

Pobawię się w trochę w archeologa ale ok :P
Po pierwsze Alex strasznie irytuje mnie to, że pod każdym tematem piszesz to samo. Można zabierać zdanie, pisać, wyrażać opinie ale bez przesady. Pisanie tego, że serial jest głupi, pusty, beznadziejny i tak dalej no uważam, że jest ciut nie na miejscu. Napisać raz i starczy. Nie podoba ci się OK. Z nudów przeglądałem tematy, no i każdy z twoimi komentarzami:
http://www.filmweb.pl/serial/Taniec+Rz%C4%85dzi-2010-581312/discussion

Nie przyszło ci na myśl, że ktoś może ten serial lubić i nie koniecznie każdy ma zdanie jak ty ? A próbujesz każdemu uświadomić jaki ten serial jest beznadziejny - powiem krótko ja uważam, że jest całkiem w porządku....

Po drugie, jak możesz "nienawidzić" skoro ich nie znasz ? Co oni ci zrobili ? Nie zrozumiałe jest dla mnie także jak można oglądać serial w którym główne role grają aktorzy których tak nie trawisz, a oglądasz go z tego powodu jak napisałeś że gra tam Caroline Sunshine i Kenton Duty - przecież ich role są epizodyczne, cały serial kręci się wokół CeCe, Rocky, a dodatkowe wstawki są poboczne. W innym temacie znów piszesz, głupota CeCe, ubiór Rocky, matko przecież ona nie jest głupia tylko taką kazali jej grać, tak samo Zendaye ubiera osoba odpowiedzialna za kostiumy - pogubiłem się nie możesz znieść aktorów czy postaci, bo wrażenie moje jest że tego i tego a przecież nie znasz ich z życia na co dzień.

Sorry, ja nie będę pisał pod każdym tematem. Napiszę raz: Serial jest dobry wg mnie. Może nie genialny i tak dalej, może nie przepadam za każdym bohaterem, (CeCe jest taka sobie, ale Rocky bardzo lubię) ale oglądam go od czasu bo mnie zainteresował. Jest też trochę osób co uważa tak jak ja i inni którzy się z tym nie zgadzają. Wszystko można zrozumieć, wysłuchać opinii i się z nią nie zgadzać. Ale po jakiego takie wyzwiska w stronę serialu i bohaterów kierować ? Głupia, siaka, taka - nie podoba się to nie oglądaj, no chyba że tylko próbujesz swoimi wpisami sprowokować, bo wiadomo że ktoś się odezwie zawsze. W tym wypadku tym kimś jestem ja... Nie każda fanka tego serialu będzie się też ubierać jak bohaterki, a oglądać mogą i co w tym dziwnego ? Szanujmy zdanie innych jaki kto jest to jest i nie krytykujmy nikogo.
Co mnie tam obchodzi, że jakaś laska na różowo idzie ubrana, plastik nie plastik czy jak wy to piszecie sweetasnie chyba tak :P jeśli wiesz o czym mówię. Jak ktoś ma taki styl to jego wybór dobrze się czuje w takim ubraniu to fajnie nic mi do tego. Nie lubię jak ktoś wyzywa kogoś za to jak się ubiera, zachowuje itd. Interesujmy się sobą a nie kimś...

Piszesz fajnie, mądrze nie wiem ile masz lat ale szanuję twoje zdanie. Ale tym wpisem i kilkoma innymi troszkę zmieniłeś mój tok myślenia co do ciebie:

(Ta Bella Thorne w serialu uważa, że się ładnie ubiera (hahahahaha), że ma fajne pomysły (hahahahaha) i że jest zabawna (hahahahaha). - Tego nie skomentuję...

Tyle miałem do powiedzenia, mam nadzieję że nikogo w szczególności Ciebie moim wpisem nie uraziłem, ale musiałem odpisać bo mnie zdenerwowało to :)

Pozdrawiam
Marcin

aksus

zgodzę się z aksusem i Lolą :)

ocenił(a) serial na 6

Alex, wybacz że to napiszę ale zgadzam się z moim przedmówcą. O ile fajnie się zgadaliśmy na forum dotyczącym serialu "Moja niania jest wampirem" to tutaj niestety sie nie "zgramy" że sie tak wyrażę :/ Na wstępie chciałam zauważyć że Bella to nie Cece a Zendaya to nie Rocky. Jeśli już chcesz pisać o swojej niechęci do głównych bohaterek to zaznacz że chodzi ci o serialowe postacie a nie o aktorów. Bo z twojej wypowiedzi wynika że chyba nie do końca potrafisz określic swoją niechęć... Nie lubisz serialu spoko, szanuję to. Swego czasu tez go nie znosiłam, ale dlatego że oceniłam go jak każdy. Obejrzałam może ze 2 odcinki i uznalam że to szmira więc zasługuje na 1. Ale ostatnio nadrobilam zaległości i przyznaję że sie myliłam. Zgadzam się że Gunther i Tinka są o wiele bardziej barwnymi, ciekawymi postaciami niż Rocky i Cece, ale są gusta i guściki. Nie każdy bedzie uważał tak jak ty. Serial ma niezbyt dobra opinię podejrzewam że dlatego, że został "opanowany" przez dzieci i głupiutkie nastolatki... Ale sorry, trzeba wiedzieć że nie ocenia się serialu po tym jak ubierają główne bohaterki, czy to jak sie zachowują. Bo to jest przeciez jasne, że są ludzie którzy zajmują się ubieraniem aktorów czy scenariuszem... Myślałam że to chyba jest jasne ;) Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
Lola140392

Tak, wiem, po prostu miałem flow.

ocenił(a) serial na 5

No nie jest najlepszy ten serial, ale też są gorsze np blog na cztery łapy ;/

użytkownik usunięty
alka893

Najgorsze seriale Disneya (od najgorszego):
1. Nadzdolni.
2. Taniec rządzi.
3. Blog na cztery łapy.
4. Powodzenia, Charlie!
,,Jessie" i ,,Austina i Ally" lubię.

mi się nie podobało akurat Z innej beczki, no, ale mniejsza z tym xD

użytkownik usunięty
DemonRipper

,,Z innej beczki" jest do dupy. Na 26 odcinków podobały mi się tylko 2 (z Coco Jones i z Jacobem Latimore), a reszta była beznadziejna. Ewentualnie odcinek z Seleną Gomez nie był taki zły, ale nic poza tym. Fabuła kiepska, aktorstwo denne (chodzi mi o postacie drugoplanowe), a humor na żenującym poziomie. Jedyne co trzymało mnie przy oglądaniu to dobra obsada, bo lubię Tiffany, Sterlinga i Brandona. ;) No i oczywiście goście.