Tandeta!!!!!!!!!!!!!
Jak pomyślę ile ci aktorzy dostają kasy za granie w takim czymś to mnie skręca!
A ludzie głodują na świecie, nie mają domów, masakra!
ŻAL BÓL I UDRĘKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam że pytam ale ile twoim zdaniem zarabiają aktorzy grający w tym serialu?
Ile twoim zdaniem może zarabiać początkujący aktor grający w takim debilnym serialu dla dzieci?
To są dziesiątki czy setki tysięcy a może miliony za odcinek?
A co to ma do rzeczy ile, wcale nie powinni zarabiać na takim serialu, nikt nie powinien, za robienie młodym ludziom "sieki" z mózgu nikt nie powinien zarabiać... Po co w ogóle inwestować w coś takiego? Na kanałach typu Disney Channel roi się od takiego badziewia, każdy kolejny ichni serial to dno i pół metra mułu :(
Ale to nie jest wina tych co grają tylko tych co kręcą, bo to oni wymyślają takie GÓWNO a nie aktorzy.
Jak ktoś zaczyna karierę aktorską to nie może wybrzydzać bo na jego miejsce jest kilka tysięcy chętnych a gdyby jeszcze mówił "wielkim" reżyserom czy producentom o czym mają robić filmy i seriale to już w ogóle mógłby szukać pracy w barze lub supermarkecie.
Tak, ale ci co dostają rolę, to mogliby się nauczyć grać. Nie wiem np. za co Davis Cleveland dostał rolę Flynna! Przecież jego śmiech, płacz i krzyk wyglądają tak samo. Ja tego nie rozumiem...
"Tak, ale ci co dostają rolę, to mogliby się nauczyć grać"
Gdzie?
Przecież to są dzieci/nastolatki które dopiero zaczynają grać i właśnie grając w tym serialu dopiero się uczą aktorstwa.
Ten cały Davis Cleveland o którym wspominasz ma 10 lat to chyba nie sądzisz że on jest po studiach aktorskich.
A tak w ogóle to powinienem zacząć od pytania "w jakiej wersji językowej oglądasz ten serial ?", bo jak w polskiej to nie bardzo można ocenić grę aktorów bo przecież nawet nie słyszy się ich tekstów.
Ja się zgadzam że serial jest do niczego (mimo że obejrzałem kilka odcinków w oryginalnej wersji językowej) ale biorę pod uwagę to że ci aktorzy nie mają żadnego doświadczenia więc trudno żeby od razu w pierwszej roli zagrali jak ktoś kto od 20 lat zajmuje się aktorstwem a sądząc po waszych wypowiedziach to wy właśnie takie macie wymagania.
A czy oglądałeś ,,Jessie''? Tam jest czwórka dzieci i wszyscy grają świetnie! A w ,,Taniec rządzi'' to i Rocky, i CeCe, i Flynn nie potrafią grać, chociaż są trochę starsi. I nie, nie sądzę, żeby Davis był po studiach aktorskich, ale nie rozumiem tylko dlaczego on dostał rolę Flynna. Przecież na takie castingi przychodzą setki, a czasem nawet tysiące chętnych i musieli wybrać akurat niego! A co do tego oglądania, to serial oglądam w polskiej wersji językowej na Disney Channel, chociaż obejrzałem trzy odcinki w oryginalnej wersji językowej, ale tam Davis wcale nie grał lepiej. I jeszcze to twoje ostatnie zdanie. Ja uważam, że po prostu do tych ról mogliby wybrać kogoś innego! Tak jak wspomniałem na początku, w ,,Jessie'' jest czwórka dzieci i grają świetnie, a tu... to co ma być?
Tak oglądałem ,,Jessie" i zgadzam się że tam te dzieci są zabawniejsze, leczy czy lepiej grają?
Trudno mi uwierzyć że już się grać nauczyły, a może i się nauczyły bo mamusie i tatusia było stać wysłać je do prywatnej szkoły aktorskiej jak tylko wypowiedziały pierwsze słowo.
Ale może ugryziemy ten problem z innej strony bo pewnie nie przeszło ci przez myśl że może bohaterowie serialu ,,Taniec rządzi'' grają tak jak mają grać bo reżyser chce żeby to wyglądało właśnie tak a nie inaczej (przecież jak by uważał że źle grają to znalazł by kogoś innego) bo tak sobie właśnie wymyślił.
Ja tam nie wiem czy reżyser tak chciał, jak dla mnie po prostu Zendaya, Bella i Davis nie potrafią grać.
He, zgadzam się z tobą. Te serial to ( szkoda gadać ).! Te dziewczyny nie potrafią tańczyć. Czytalam że Bella Thorne coś tam mówila że ,, Oh, ah, tyle czasu się przygotowywalam do tej roli, musialam się nauczyć tańczyć''. O ja.! Mój pies tańczy lepiej od niej. ...
Hehe, to prawda, główne bohaterki są puste, głupie, tragicznie się ubierają i są bardzo wkurzające!
No dokładnie, one myślą, że tańczą najlepiej z całego ich programu (a są lepsi), że się świetnie ubierają (hahahahahahahahah), myślą, że wszyscy je lubią (a szczególnie Rocky) i że mają fajne pomysły, że są mądre (hahahahahahahahahahahah)!!!
Jak dla mnie to jedna wielka porażka z tego całego serialu. Miałem dać ocenę 1/10, ale dałem 4 ze względu na to, że Ty (Roshon Fegan) potrafi świetnie tańczyć, a Gunther i Tinka się bardzo fajnie ubierają i są zabawni.